SzívTudat Központ - 2016.12.14. Végtelen Jóság 266 Koncepció nap Ács Miklós-Shana IDŐN KÍVÜLI LÉTEZÉS és ÁTÍRÁS PONTJA ahonnan átírjuk az alacsonyabb rendű linearitás vetítését
 

csak 16 perc

Az anyag szervezési rendje

Megadom magam a felsőbb akaratnak

(70) Nő-Férfi összekapcsolódás : Megadom magam a felsőbb akaratnak 14963 1. rész

 

Tükör :

Linearitás zárás, visszagöngyölés Tükörben az Új -Kristály Tudat valósággal visszafelé íródik

Karácsony  dec.24. =lineáris időben "kitalált" ünnep+ dec.21. Bolygó ciklusok Téli napforduló "Fény születése" ünnep Kzdet és Vég-benvisszazáródott, és az Új Ünnep, ünnepek már az Új valósághoz, az Új idővonalhoz tartozó , ahhoz az 1987-es harmonikus Konvergencia óta behozott és beindított új valóság TEREMTŐ folyamatok ÚJ kezdet ÜNNEPEI-be íródik át..

(remélem érthető)

A Linearitáson túl így nyeritek az IDŐT, mint IDŐN KÍVCÜLI NAPOKAT.. egyre inkább fogjátok megszokni, megtapasztalni Ti amgstok is.. hallgassátok meg a hanganyagot, remélem érthetővé válik.. 

Teremtsük az ÚJ ÉLETÜNK, a Kristály háló életünk Új Ünnepeit!
ideje, hogy az Új Életünk alapjai megteremtésének legfontosabb mérföldkő eseményeit a MÉLTÓ helyére rakjuk magunkban, és egyre inkább azt erősítsük, azt rögzítsük magunk számára mint ÚJ VALÓSÁGUNK legfontosabb ÜNNEPI ESEMÉNYEI-t.

A Tudatos teremtés, a kollektív tudatos teremtésünk és a közös valóságunk akkor fog számunkra egyre inkább látható valósággá válni, ha bizony tudatosan átrakjuk a FÓKUSZUNKAT ténylegesen, CSELEKVŐEN, vagyis a tevékenységeink, a tetteink is azt erősítik bennünk, általunk minden pillanatban. 
tehát kedveseim, ha a régi idő vonal, amit elhagyni készültök, a régi történetetek kitalált, manipulált ünnepi dátumaira csoportosítjátok a figyelmeteket a régi módon, azt erősítitek megszokásból, nosztalgiából, rutinból, akkor hiába dolgoztatok annyit a sok év alatt kincseim, mert akkor ugyan úgy marad a régi verzió számotokra, amíg fenntartjátok a saját megszokott tevékenységeitekkel. A régi világotok ünnepei azért devalválódnak, azért üresednek ki, mert a lelketek, a szellemetek már rég nem azt táplálja, hiszen már akkor váltottatok, amikor belemerültetek az önmagatokon való belső munkákba, és részt vettetek az ÚJ energiáink, az új valóságunk k megteremtésének energetikai, szellemi közös munkáiban. Már csupán a testetek, a fizikai részetek, és a kis buksi fejecskétek vetíti számotokra régi műsort, üres lélektelen, szellemtelen külső máz keretként.
Hisz a lelketek, szellemetek már megtette a magáért értetek, már csak a fejeteket, és a valós napi cselekedeteiteket kéne esetleg magatok után hangolni, hogy egységbe kerüljetek magatok hármasságában.
Tiszteljétek magatokat, és azt a sok energiát és munkát , amit a változásokba fektettetek, és ne várjatok tovább valami külső változásra a látható világotokban , amíg ti magatok a régi vetítésben szaladgáltok, fontoskodtok, és futtatjátok le a kiüresedett ceremóniáitokat. 
Gondoljátok végig, vegyétek számba azt a sok évet, és azt sok közös energia munkát, sok találkozót, és ne gondoljátok, hogy azért mert múltként úgy tűnik mögöttetek van, hogy az már nincs, elmúlt, ennyi volt. 
DEHOGY!
Még éppen hogy csak részekben, sok-sok apró részben nagyon sokat dolgoztatok, de még nem állt össze kincseim , mivel BENNETEK SEM ÁLLT ÖSSZE!
Szedjétek össze ennek az elmúlt 4 évnek a munkáit, majd menjetek visszább az időben, és nézzétek meg, mennyi mindenben mennyi helyen vettetek részt, mennyi SZERETET és ÉLŐ TEREMTŐ energiát raktatok bele az ÚJ VALÓSÁGOTOKBA!
És msot összegezzétek, húzzátok be magatokba egy csomagba, egybe, ide be a MOST-ba, a JELENBE, egyben, és érezzétek át mekkora hatalmas szeretet cselekedetek voltak azok , értékeljétek magatokat, tiszteljétek magatokat, és egymást, akikkel részt vettetek benne.
Ez nem veszett el, hanem rátok vár minden eleme, rátok, hogy egybe gyúródjon bennetek, és végre átfordítsátok a fókuszt, és elhagyjátok a régi verzió futtatását. 
Bizony ilyen kis apróságokon múlik már csak, ahogy mit tapasztaltok együtt, tapasztalunk együtt.

Ilyen nap volt 2012.12.12. is!
Az egyik legfontosabb napunk, amibe hihetetlen gigászi nagy energiákat összpontosítottunk nagyon sokan bolygó szinten, sok-sok csoporttal., mindenki a saját területén speciálisan kivéve belőle a részét. 
Emeljük át a tudatunkat és a lelki örömünnepeinket is arra a MÉLTÓ helyre magunkban és a világunkban, amiért annyit, de annyit dolgoztunk magunkon, magunkban, és hosszú éveken át sok csoporttal helyi és bolygó szinten.
Készüljünk, és hangolódjunk immár az új ünnepeinkre, és ne a régit futtassuk le a régi idővonalon. Hisz tudjátok ez két külön valóság, két külön idősíkon. vagy a régit erősíted, vagy az újat.

Ez TÖRTÉNT ami igazán ÜNNEPLÉSRE és megemlékezésre és ERŐSÍTÉSRE MÉLTÓ, és bizony nem csak simán megemlékezésre méltó, hanem kezdjétek már el élesben, élően használni, hisz már használati útmutatót is kaptatok hozzá, és egyfolytában azt segítjük, hogyan értek el egyre könnyebben, tisztábban minden információt a kristályhálónkról szabadon. tehát használjátok, ha nem tudjátok, nem értitek az anyagok alapján kérdezzetek, hogy tudjuk hogyan mondjuk, hogyan mutassuk, hogy egyre gyakorlottabb kristály tudat szintű teremtőkké váljatok az új valóságunkban!

ez történt azon a napon (az eredeti üzenet szerint):

12.12.12-ére üzenet:
Kedvesek!
Bárhol is lesztek, jó helyen lesztek azon a napon is, mint mindig!
12.12.12. Lényege globálisan, bolygó szinten az valójában, hogy akkor kerül beindításra az új tudati háló, vagyis a Kristály/Krisztus Háló,
ahova majd szépen, mindenki a saját ütemében, -ahogy halad önmagán belül-, úgy fog egyre több pontján átkötődni a jelenlegi tudati háló helyett.
A legfontosabb segítség, amit minden ember megtehet a HÁLÓ beindításához, hogy egyre magasabb öröm frekvencián rezeg, nem csak azon a napon de már addig is, minden nap...
Minden pillanatban amikor képes vagy az öröm frekvenciáját tartani egyre többet, és egyre többet a szívközpontodban tartózkodni, az már tölti a hálót, az új valóságunk közös terét.
A nevetés, a feltétel nélküli szeretet, a szerelem, az együttérzés, az egység érzése, frekvenciái, energiái képezik az alapját a hálónak.
Köszönet Minden Létezőnek, aki tudatosan részt vesz a saját új, közös valósághálónk beindításában.
Mélységes szeretettel
Shana-Judit

Ááá, és képzeljétek, nem engedett el az energia.., hanem bizony olyan Új Ünneplésre okot adó 3 részes hanganyagot mondatott fel velem, ahol bizony 9 év és még az előtte levő összes energiamunkánkat húzzuk együtt egyben, kezdet-indító bolygó szintű munkáinkkal, aktiválásainkkal, és a jelenbe behúzva egészen a struktúra kódjainkig bezárólag, ami már a vége, az alap váza, már maga a szerkezete bomlik és fordul át a valóságunknak együtt.

2:22 Pénz Mátrix Omlasztása hanganyagok kezdet és vég zárója összesítve.

hamarosan kirakom számotokra, addig is hangolódjatok, és induljon el a Kristály/Krisztus TUDAT TISZTA FÉNYE összegző, összesítő Pásztázásotok, összegzésetek magatokban, csak engedjétek hogy dolgozzon az energia, és szedjétek össze az összes eddig munkáitokat magatokon és a kollektív egészen..

szeretettel

Judit Shana Pásztor

és amivel együtt fogunk összegezni (emléktárból dobta mára ):

Irány az Aranykorba! 
Hórukk!:)
"...nagyon lényeges, hogy túllépjetek saját történeteteken, és e képpen megtisztítsátok az érzelmi test mátrixot, hiszen ennek célja van, mégpedig az, hogy a történeteteket magatok mögött hagyjátok, a régi sebeket elengedjétek, és az újat válasszátok! Arra fókuszáljatok, ami itt és most van, és hogy az hogyan válik a jövőtökké, ne pedig folyton a történeteiteken lovagoljatok! A történelem már csak olyan, amilyen, régmúlt, egy régi történet, amiből tanultatok, és nem arra való, hogy egyre csak ismételgessétek.
Szeretteim, új történetetek élete töltse hát be lényeteket, és ez az új történet hozza el a gyógyulást, és töltse azt fel mindazzal a minőséggel, ami eredendően nektek lett szánva! A bölcsesség történeteivel, a megtanult leckékkel, tökélyre vitt képességekkel, azaz azzal a hatalmas intelligenciával, ami képes valami új megalkotására a múlt tapasztalatából. Legyen ez a küldetésetek és ez a rendszer vezessen el benneteket a jövőbe!
Továbbra is bízzatok meg a sok láthatatlan karnak az ölelésében, tudva, hogy egyetlen egy pillanat sem létezik, amikor egyedül lennétek, amikor félnetek kellene, vagy kétségbe kellene vonjátok szeretetünket, vagy kozmikus szüleink irántatok való szeretetét, vagyis tulajdonképpen mindannyiunk irántatok érzett szeretetét. Megvilágosodott utazásotok legyen az öröm története, amit meg kívántok majd osztani mindazokkal, akik követni fognak benneteket ezen az úton.
Kuthumi vagyok, a Bölcsesség és Szeretet Arany Sugarának Őrzője, szeretetem üdvözlete és áldása legyen veletek! Adonai!"
köszönöm Margának, hogy épp ma odarakta ezt a közvetítést, pont ez kellett.
remélem másnak is lendületet ad!

Hajrá, irány az Aranykor, ha minden bezárult már hozzá, és van hely benned, hogy befogadd!:)
szeretettel
Shana

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=411522025583917&set=a.354585864610867.75886.100001783682830&type=3&theater