SzívTudat Központ - Shana eseti mese: Ágoston László: Hogyan okozott csalódást Jézus írása megpsékelve Shana: Nimród gyűrűje Szerves kommunikációs Kód 2. szintű felmondása
 

nem a mese olvasási technikám a lényeges.. vegyük úgy igen kedvesen csetlő botló, főleg magamhoz képest.. ha nem megy át a felolvasással Ágoston László írása, az nagyon rendben lesz, nagyon.. Arra is mutat ez most példát, azt vettem észre belőle, hogy nekem, mint eredet, nagyon nem esik már jól és nem is megy már, hogy másokat, másokét olvassam fel, mondjam fel nektek.. Lehet érzékelni, hogy amikortól a hanganyag második felében az én valós információmra váltok, amiért egyáltalán elkezdtem valósan az egészet, onnantól magam is valós és egyedi, és megismételhetetlenül eredetien adom oda, azt az információt, amit csak én tudok számotokra adni, mert erre vagyok. Ágoston László meg másra van, és az az övé, és ebből is látszik szerintem gyönyörűen, milyen csetlőbotlóvá válik egy valódi eredet, ha mást kell eljátszania, mint a sajátját. Eddig ez volt a természetes számotokra, hogy másokat játszottunk el, másokat mondattak fel velünk, és abban kellett egyre jobbá válnotok, azt díjazták számotokra, ha minél elvártabban, és minél élethűbbhöz hasonlóan másolva mondtátok fel ugyan azt. Magatokat teljesen el kellett ehhez nyomnotok, és teljesen bele kellett helyezkednetek annak a szerepébe, akit el kellett mondanotok. Erről szólt az oktatásunk eddig,  erről szólt a színjátszás, a zene tanulás..s tb.. tehát akkor voltál jó, és még jobb, és egyre jobb, ha valaki mást, általában valaki olyat, akit egyezményesen kikiáltottatok együtt mindenki felett állónak valamiben, és azt próbálták veletek bemásoltatni egyre jobban hozzáhasonlóan. Így eltűntetek, elvesztetek, mind, elveszett a színes egyediség, sőt sosem kapott teret, és lettetek sokan versenyben másolatok másolatainak másolatai, sorozat gyártottan. Most viszont láthatjátok, hogy az a normális. Meg volt ennek az evolúciós oka, kihagyhatatlan fázis volt, hisz így értettétek meg egymást belülről, hogy magatokba emeltétek, másolva a másikat, egymást. Most viszont ennek a végére értünk, és hatalmas fordulásban és újjászületésben vagyunk mind, ahogy állunk be az eredetünkbe, és egyre határozottabban adjuk eredetien csak magunkat.  Szóval ki is vágtam az első, inspiráló, felvezető részt, mert bizony a lényeg a Szerves Kommunikációs kódok és azok értelmezése, lényege elmondása volt fontos igazán, és ehhez kellett a László.. de nem az írása, a jegyzete igazán, hanem a MINŐSÉGE kellett hozzá SZER-Vesen.

Jó! tehát felrakom majd megvágottan a Szerves Kommunikációs részt, és László írását pedig inkább élvezzétek a saját előadás formájában, olvasva hozzá, ha gondoljátok. 

Nekem nagyon jó érzés volt rájönni, hogy ennyire nem tudok senkit másolni, senki bőrébe bújni már, ennyire egyedi már Shana és eredeti, hogy msot éppen olyan fázisomat élem, amikor mindenki egyedi eredet hangjára figyelünk és a sajátunkra, hogy előjöjjön, tehát msot nem szerencsés már mások hangján, mások nevében, mások alapján szólni. Csak magatokat adjátok, mert miden más hamis lesz, és nem olyan élvezetes mint a Ti egyeditek.

1. rész:

(113) Szerves Szer-Etet Kommunikáció, Nimród gyűrűje struktúra Kód 1. A 3.d. mátrix szint összehangolása

Shana esti mese:

Ágoston László:

Hogyan okozott csalódást Jézus