SzívTudat Központ - Eredet magba behúzó 2. felmondás (csak a számok, és második szintű energetikai kör)
 

1. Felmondás és az ábra hozzá itt található:

(110) Csak eredeteknek: Eredet-Munka csapat belső munka csomag emlékeztető Magba behúzó, a közös eredet csomagunk nyitása, azon belül egyéni csomagok nyitásának általános segítő kódjai

Ez a kód sok szinten, több rétegben, és síkon segítség számotokra, számunkra, egyéni és kollektív szinten is!

A teljesség igénye nélkül, amiket már bizonyosan tudok, nagyjából megosztom veletek, hogy tudjatok lehetőséget (9) adni magatoknak rá sok szinten, hogy hasson, és segíthessen nektek..

Például:

JELEN ÉLET SZINTJÉN:

-abban segít, hogy a jelen élet eddigi életfilmtől, a lineárisan egész eddigi életetekben megélt leginkább pozitív, építő, értékes, jó érzéssel eltöltő emlékeiteket, tapasztalásaitokat, információitokat, stb.. szkenneli be, pásztázza be, és húzza be egy csomagba, rendezi a helyére bennetek, olyan állapotba, formába rendezve, ahogyan azt be tudjátok építeni magatok számára a magotokon átfordítva (tű foka)  és az átfordulásotok után mint stabil belső lépcső létrafok lesz számotokra, alap építő, megtartó talapzata az újabb, kitágultabb következő életszakaszotoknak, ahova szeretnétek haladni, átfordulni, stb.. 

Ehhez plusz hozzáadódott tudatos önmunka lehet az ÉLETFILMHEZ javasolt a 7 kérdéssor, ami egy másik tudatos rálátás nézőpontból rendezi, rendszerezi az eddigi jelen élet megéléseidet, történeteidet. Az életfilm részletezésből azt láthatjuk meg tudatosan, hogy miket zársz, miket hagysz el, miket engedsz el, vagy miket jártál be, milyen témákat jártál körbe, majd abban segít ez a rendezés, hogy meglássuk hova fordul át az a sok téma és minőség amiket eddig megéltél. Miket hívtál elő belőle, mi volt a valódi magasabb szintű értelme, haszna, nyeresége azoknak a megéléseknek,v agy egy ÁTÉRTÉKELÉS és ÁTMINŐSÍTÉS, ÁTFORDÍTÁS tud megtörténni, ami szintén egy újabb szinten fog belső,  stabil alapot,, és belső, élővé vált  tapasztalati minőségekből álló saját támasztékot, kapaszkodót jelenteni, adni.

 Hatással van még a további rétegekre, és tudatossági, lélek és tudat evolúciós szintjeiteken, kinek milyen mélységig, és rétegig, az attól függ, hol taet saját magán belül:

-Korábbi életek, földtörténeti tapasztalati megélések szintje, emléktára, emlékeztető csomagja

-Csillagtudatossági -nagy lélekszintű- tapasztalati megélések szintje, emléktára, emlékeztető csomagja

-Eredet-MAG -kozmikus tudatossági szintű - tapasztalati megélések szintje, emléktára, emlékeztető csomagja

 

folyt hamarosan..

 

addig is hallgassátok és dolgozzatok az első 2 felmondás energetikai minőséggel, majd a második, tisztább, mélyebben megmozgató kódfelmondási szinttel:

1. Felmondás és az ábra hozzá:

(110) Csak eredeteknek: Eredet-Munka csapat belső munka csomag emlékeztető Magba behúzó, a közös eredet csomagunk nyitása, azon belül egyéni csomagok nyitásának általános segítő kódjai

és ahogy Ti magatok haladtok velünk, a sajátotokéban, és azokat megosztjátok velünk visszacsatolásként, úgy fogunk tudni egyre tágabb megértéssel szolgálni a hatásokról, a lehetőségekről, mit adhat még nekünk ez a kód.

Valamiért magamban erősen kötődik Adamus (O’Shana) eredet bátyám "Tárcsa az időkapuhoz" információs anyaghoz, írásaihoz (itt villog a fejemben a led lámpa, napok óta, és bizony nagy meglepetésemre, és örömömre Dóri drágám éppen már ki is rakta nektek ilyen csinos kis elérhető formában a régi után, amit itt találtok:

Adamus Saint Germain: Tárcsa az időkapuhoz PDF

Tárcsa az időkapuhoz

Adamustól és Dóritól egy mélyebb "mentális", amolyan férfi ágas tudás  (Csillagnemzetségek infó alapján: Férfi Kígyó Tanító, Életfa tudás) mentén haladó információs segítséget kaphatnak hozzá azok, akiknek erre van szüksége. És bizony a jelen mentális tornyotok lebontásához, az elmétek rugalmassá tételéhez a mátrixon túl, ez a legtágabb és legtökéletesebb segítség, ezt garantálom. Amikre átrágod magad rajta, lebomlik az egész mátrixod, és olyan szinten lesz rugalmas és szárnyaló az elméd szabadon, szabad szellemben, hogy ihajj.. :) . Shana a női ágon keresztül haladt, intuitíven, megengedően, amolyan igazi női  Kígyó tanító ágon (csillagnemzetségi információs szinten értve az elnevezést természetesen) módon, és adja és rakja a segítő energetikai információkat, élően, eredetien, egyedien, míg ezt bizony Adamus (O’Shana) testvér energiám a férfi oldalról segíti, támogatja és egészíti ki. A kettő bizony a Krisztus/kristály (Shan’Shija) vagyis a szívtudat minőségében, a SzívTudatban  középen ér össze bennünk, és bennetek és egyenlítődik ki, adódik össze, és így valami csodás hármasságban hatalmas közös segítő, támogató információinkká válhat számotokra (Hermész botja minőség, ha valakinek így érthetőbb, és könnyebb látni).

Adamus ezen anyagainak én nagyon erősen benne vagyok a megszületésében, azokkal együtt, akik energetikailag Dóri és Adamus akkori munkáját segítettük belső munkánkkal azzal, hogy magunkon minden egyes részt amit kirakott átdolgoztunk, áttranszformáltunk nagyon mély belső alkímiai folyamatokon átégve gyorsítottan. Adamus mindig úgy tudott haladni a következő részek berakásával, Dórin keresztüli kirásával, ahogy valójában mi magunk haladtunk ott vele az ELSŐK között az elején. Valójában akkor ott mi ezt együtt szültük, mi voltunk saját magunkon keresztül a csendes, láthatatlan energetikai beszülők, transzformálók, Adamus és Dóri pedig odakint az információ megosztója kirakója, rendszerbe rendezője. Tehát ez egy nagyon komoly együtt-egymásért szintű tudatos közös munkánk volt, aminek persze akkor nem voltunk még ennyire mélyen tudatában, tudattalanul mentünk rajta végig, sokszor sok ellentartással, ellenállással, vitatkozással, és ki-be fordulással, de mégis olyan elementáris erővel hajtott egy belső mag energia hogy csinálnunk kellett többeknek, amit ember nem tud felülbírálni, kitalálni, és esélyünk sem volt megállni a együtt haladásban. Eredetben garantáltan tudok név szerint eredet testvéremet, akivel elsőkként mentünk rajta végig, elsőkként, vagyis rajtunk keresztül dolgozódott át az energia hozz. Sőt annyira mi voltunk az elsők, hogy az eredet társnőm ott is lakott 2 utcára Adamus és Dóri akkori helyétől, ahol ez fizikailag is történt. Myriel-Judit volt az a testvérem. Tehát Shana és a Myrieleknek ez a legmélyebb saját anyagunk, mint háttér NŐI energiák. Jó, ha ezt minden Myriel tudatosítja magában, hogy ezt annak idején együtt csináltuk, bár akkor még nem is tudtunk egymásról és még azt sem tudtunk, hogy van olyan, hogy eredet. Bár Adamus végig mondta de nem ilyen egyértelműen, mint ahova felébredhettünk azóta együtt. 

A másik nagyon fontos fizikai TÉR ahol ez a munka zajlott az az akkori Házam volt, ahol még a legelején összejövetelt is tartottunk, ahol mindenki ott volt egyben, egyszerre, akik az elejétől indulva dolgoztak ezen a közös anyagunkon. Valójában akkor indult el a fizikai síkon a közös munkánk itthon együtt. Bármit is képzeltünk, gondoltunk, hittünk, és gondolunk és hihetünk még azóta is, ha nem tudatosodott azóta ez a része sokaknál magasabb megértés és egységben rálátás szinten. 

Tehát garantáltan van itt 3 olyan TÉR ami MAG indítója volt ennek a közös tanítói, segítői, hatalmas összefogó munkának.

 

A könnyebb megértéshez, akik most a kódokkal dolgoznak, ugyan így csendes energetikai társakként rakják hozzá magukat a közös munkánkhoz, mint annak idején mi is Adamuszéhoz, és Ti is nagyon fontosak vagytok mind msot, akik dolgoznak vele, és haladtok vele, és visszacsatoltok, mint annak idején voltunk mi is fontosak ahhoz, hogy az Adamus anyagok mind kijöhessenek, beférjenek, és ÉLŐ megoldó kulcsokkal teli energiákkal legyenek az információink áthatva. Most ezeknek atz energiáknak a kulcsait adjuk meg immár kódokban is, amolyan tárcsa kódokban, számkódokban.. egyre egyszerűbben, gyorsítottabban, amivel tudtok mind dolgozni. tehát a kódjainkban benne van Adamus és Mi eredeti energiáink, információink, megoldókulcsaink, és egészen mostanáig az összes rész megoldó energiáink együtt, mindenki aki dolgozott valaha vele!!! Csak, hogy érezzétek át mekkora hatalmas segítő kódok eszméletlen sok rétegben és szinten. 

 ...most itt megállok, hamarosan folytatom, ha engedi az energia, vagyis mi együtt, hogy összébb rendezhessen a részekben, részletekben értelmetlennek tűnő rész információkat, megéléseket, munkákat, és egyre inkább rendbe, rendszerbe kerülhessen minden információnk, és tapasztalati munka részünk.

 

Shana