SzívTudat Központ - Mindenszentek merengés Purisaca Golenya Ágnessel, (részlet A Kék vér gyermekei könyvéből), Shana megértés segédlettel kibővítve, és a kiszabadulás kulcsaival
 
felraktam Ági hanganyagát hozzánk is..
 
Mutatjuk képi világgal, mik azok a Föld körüli mátrix rétegek, ahonnan beragadva újra és újra visszaszülettek, tudattalanul, alvó TUDATTAL, szinte mindig ugyan azokat a sztorikat innen-onnan újra és újra futtatva. Eddig!
Hiszen már bomlik a 3-4.d. mátrix, a feljebbi majd 100 hanganyagban már a mátrix programok, csoporttudatok, alap struktúrák, vázak bontó, fordító, ÁTÍRÓ Kollektív Kódjai szerepelnek. Hogy értsd a kis fekete háló legalul, abba van a tested kötve, amikor kilépsz a fizikai testből, sehova sem mész, csak sőt a figyelem fókusz iránya is ugyan úgy az éppen aktuális életedre vetül.. sőt sokszor azt sem fogja fel a tudat, hogy már nincs teste, ugyan úgy nyomja a shalalát.. tudom mert ebben az életemben 3x haltam meg(tanuk vannak rá, és dokumentálva ha nem hiszed), és nem tudtam róla.. és még mindig itt vagyok.. szóval hidd el nagy szívás körök a kicsekkolás, semmi nem oldódik meg általa..
Ráadásul most más miatt is rántódnak ki sokan a testükből. Mivel már a 3.d-ből kifordulás, leválás szülőcsatornában vagyunk 2012.12.21. óta, minden eredet össze felé tart, hiszen átlépni, kilépni végleg, mindent összeszedve és lebontva a mátrixból csak együtt tudunk. A Tű fokán átfordulni csak egyben tudnak az azonos eredetek, és a részek húzzák vissza őket. Tehát most nincs egyéni felemelkedés, hanem eredet szinten egyben történik. Azok az eredet részek, akiket nem lehet ébreszteni, és már rántja a mágnesük, az eredet mágnesük a valós helyükre, akár ki is rántódnak a testükből, és energetikailag történik az összeolvadás. A napokban ismét sok ilyen példánk volt. A legfájdalmasabb egy testvér energiánk akinek nem kellett volna a fizikai testből kilépni, 2 éves kisfiút hagyott itt, de nem jutott el hozzá az információnk, mert ékek, akadályok voltak köztünk kommunikációs szinten. Vagyis aki átadhatta volna az információt, hogy hova kapcsolódjon az azt visszatartotta. Sajnos kilépett a testből. Fiatal volt. Értékes. Kicsi gyermeket hagyott itt. Nem neki kellett volna kilépnie, hanem a régi mintákat tartó családtagjának. Ő maradt, a régi mintát tartó maradt, és az újba fordulásban, az átalakulásban segítő társnőnk kilépett. Nagy veszteség. Mindenkinek! Nektek is!
Így gondoljátok végig kiket és mit áldoztok be miért, mikor értelmetlen módon ragaszkodtok a régi mintájú genetikai szülő kapcsolódásokhoz, mikor rögzítitek újra és újra most is a megemlékezéseitekkel a halál programot. stb.. Csak emlékezetezőnek Jézus azt mondta nektek 2000 éve!!! Hagy el értem anyádat, apádat!
Vagyis a genetikai szülői mintákról válj le, és róluk végleg, hogy ők is felszabadulhassanak, és te is saját valós magad lehess.
 
 
Hozom még Ágin kívül Tamást is, értékes, fontos megértést rak oda nektek ő is.. Tényleg, most komolyan, kinek van még kérdése? :)
 
Képes Tamás
október 28., 8:35 ·
Kizárólag azok számára, akik megtanulták már a kapott információkat helyesen kezelni!
Megemlékezés = horgonyzás
"A ma választott témám egy olyan terület, ami évek óta vészharangot kongat bennem. Ezért kell kinyilatkoztatnom, hogy mit is művel az ember tudatlanságában, hogyan válik saját maga és faja ellenségévé… és teszem ezt természetesen a legjobb szándékkal és szívből jövő szeretettel!"
és a Fehér TŰZ, Fehér rend Papság Összeolvadás
 
ahol azt mondják el a felemelkedett mester testvéreink, hogy mekkora károkat okoztok mindenkinek a rögzítéssel, megemlékezésekkel még az ő szintjükön is...
Van még kérdés?
 
Honnan hova szabadulás megértése

 

ez bomlik, és erről válik le a testetek:

 és ide szoktatok meghalni max:

 

és ide tartanánk azokkal, akik TESTBEN JÖNNEK VELÜNK:

Jól látható, hogy itt már hiányzik a kis fekete 3.d. mátrix háló, és a tested a 4.d. szinten lesz, a lélek szintend kristály minőségben, és a szellemed a kozmikus eredet minőségben.