SzívTudat Központ - 1-2.rész: , Anyai táplálás Bőség-Áldás Női Bal tenyér struktúra kód ; Anyai Táplálás Bal Tenyér-Tányér Struktúra bontó kód felmondása 2. verzióban
 

 

1. rész hanganyag lejátszás: Anyai táplálás Bőség-Áldás-Női Bal tenyér struktúra kód bontás hanganyag

 

Az országbejárás alatt Anita Valkai majd 3 oldalnyi anyai információt írt össze, amit az anyukája kiskorában rendszeresen mondott neki, egészen addig, míg ezt el nem hitte, és aszerint kezdett el működni, egyre erősebb hiánytudatban.
Ebben a hanganyagban kioldódunk, leválunk az összes, valaha bolygón bármilyen anya, bárkinek bármilyen hiány táplálás módot is kódolt be, megértést kaptok, gyakorlatiasan áttranszformáljuk a mögötte levő energiákat a forrásgenerátorotokba, új élő teremtő energiákká, és megkapjátok a Női hiány tenyér,az anyai, női adás hiányáról leválás kódokat és Élően megérezhetetitek, megtanulhatjátok a Bőség áradást, adást, áldás osztást saját magatok számára, és a világotok számára.
Nagyon tanulságos, erős gyakorlati tapasztaltban részesülhettek, és innentől egyénien saját magatok fordulhattok a saját bőség energiátokba önmagatokban, önmagatoknak és másoknak is akadálymentesen adva.

Én már a hanganyag felmondása közben minden részemen éreztem az áradást. És szeretném ezt a bőséget azonnal tovább is adni nektek, aki képes fogadni :)

Szeretettel

Shana és Valkai Anita Myriel

 

Hodos Ágnes-Laura’Adjana tenyér kód ábrája a Shana mennyei Áldás, Aranytányér Képpel

 

eredeti kép a kódról:

 

 javaslom humorral végezd.. Bödöcsösen:)

 https://www.youtube.com/watch?v=97JldvdBkgw&list=PLFIO_3btOiEj6lb4mTZJMw3cXkdC3PSU8&index=6