Használati utasítás:
A kérdés-válasz opció kívülről jövő - anonim érdeklődők kérdéseire ad lehetőséget.
Kérdés feltevéskor kérlek törekedjetek a személyes fejlődéseteket leginkább foglalkoztató kérdéseit feltenni, ami a saját utatokon segít és ad megértést, és így lesznek a válaszok is mindenki számára a leginkább hasznosak.
Köszönettel: admin
 

  

     KÉRDÉS-VÁLASZ | 2016-08-30 21:00
 
Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni!Lekértem az eredet nevemet és azon kívűl hogy sírás roham fogott el utána egy nagy kérdőjel jelent meg bennem. Olyan érzésem lett hogy nem teljes a tudásom róla vagyis magunkról vagy hogy fogalmazzak. Aztán olvastam Shanájét és amit kaptam az nem ilyen részletes.Kérdésem hol nézhetnék ennek részletesebben utána? Másik kérdésem hogy az utóbbi időben sokszor látom magam egy hatalmas gordiuszi csomó elött,körbe körbe járom de bárhol próbálom megbontani szorosabb lesz. majd vált a kép térdelek egy nagy láda előtt dobálok kifelé mindent.Majd mikor minden kikerült belőle csal állok és keresek valamit de fogalmam sincs hogy mit.Tudnátok segíteni mi is ez? Köszönöm Kata
 

 


jah, szia Kata.. most már látlak!


Drágám, küld el a neved, hogy lássam ki vagy. Vagy rakd fel az Életfilmed alá, és akkor ott meg is tudjuk beszélni a részletezését.


 


Bár, most meg azt látom, hogy nem látom az Életfilmed, nyilván nem csináltad meg.


Anélkül viszont nem sok értelme van az eredet névnek, legalább is hosszú távon tudatosodásban, hogy honnan hova is fordulsz át. Persze ha van ilyen szándék :) 


 

  

     KÉRDÉS-VÁLASZ | 2016-05-03 11:39
 
Sziasztok nekem személyes segítségre lenne szükségem. Nem tudom azt hol lehet kérni? Teljesen el akadtam nem tudom hova tovább. Addig nem míg meg nem tudom ki az igazi én em.
 

Szia...


Több dolgot is javaslok első körben:


1. Összegezd az eddigi Életfilmedet. ehhez itt találod az általános, összegzést segítő kérdéssort.


http://www.szivtudatkozpont.hu/eletfilm.php


Már ebből jobban látsz, hogy ki is vagy te valójában, mert leginkább pont a legmínuszabban pont azzal szoktatok foglalkozni a legtöbbet, amiért valójában jöttetek.


tehát abból kapsz általában  a legtöbb negatív kihívást, amik az eredet szerinti valós képességeid, éppen azért, hogy előhívódhassanak.


2. eredet név megkérése : http://www.kryonschool.com/original-name.html


Akkor tudsz a meghatározottságban fordulni abból, aminek eddig hitted magad, ha van egy magasabb tudati meghatározottsági forrás pont, amibe bele tud kapaszkodni a tudatod.


Azért nem tudod elengedni a régi meghatározottságodat, hiába dolgoztad magad át rajta, ezért van elakadás, amíg nem tudjuk hova fordulunk át helyette biztonságosan, milyen meghatározottságba.


Ez a kozmikus forrás eredet, ami már túl van a nagylélek szintű lélekrész ismereteinken magunkról. Tehát jól érezted, hogy erre van szükséged.


 


Ha ezekkel meg vagy, ezekkel az alap információkkal már könnyen, és gyorsan és pontosan tudok neked segíteni abban, tudatosan kísérni azt kívülről biztonságosan, hogy önmagadon belül fordulj. Tehát utána van értelme egyéni konzultációnak.


 


Javaslom még a Szívközpont oldalon leírtakat, főleg a Tematikus írásokat, hogy jobban amgadra láss, hol is tartasz önmagad egyéni fejlődésében önmagadon belül.


http://www.szivkozpont.eoldal.hu/


Majd ez után a Hanganyagokon esetleg végig menni, hogy tágabb megértésed legyen és , hogy belülről találkozz a saját belső igazságaiddal, te is emlékezhess magadra. A Hanganyagok ezt segítik elsősorban, és a fogalmi síkok összecsiszolását belülről, hogy értsük is egymást. Azon kívül minden hamis réteget magától bont kíméletesen körületted, ami távol tart téged saját magadtól, hiszen hatalmas, speciális energiák vannak a hanganyagok mögött, amik ezeket a folyamatokat belülről kifelé segítik a rendszereitekben.


http://www.szivtudatkozpont.hu/mediatar.php


 


Jó munkát és kérdezz bátran, jelentkezz..


 


szeretettel


 


Shana


 


 


 

   Bontó energia vagy e? 10 emeletes mátrix mikor van bontva? Miért nem tud a férfi pár az a magas minőségű létező lenni, aki ő valójában? stb..

     KÉRDÉS-VÁLASZ | 2015-09-06 19:07
 
Sziasztok! A legjobb tudomásom szerint bontó energiám van, ez abból ia tudható, hogy a munkahelyi közösség amit létrehoztam, hogy jól érezzük magunkat, ha már rabszolgák vagyunk, és több időt töltünk a munkahelyen mint otthon, az abban a pillanatban széthullott, amint kitettem a lábamat. Ha én már évek óta álmodom, hogy rohangálok a 10 emeletes épületben, annak különböző szintjein, majd kimegyek,ezt kb, 5xször álmodtam, tudom is, hogy milyen helyeket kerestem fel, akkor az maga a bontás volt? Az a legérdekesebb, hogy én föld alatti bunkerből is szökdöstem egy fiúval, és ugyan a megszökésünk sikerült, de nem tudom beazonosítani. Más: A srác, aki elhozta nekem az ikerláng energiát -ma már fogalmam sincs, hogy ki Ő nekem-megmutatták az auráját, pedig nem is vagyok látó, hatalmas, tömör sűrű arany energiája van, és akkora ereje, hogy egyedül megmenthetné az egész világot - fény nélkül. Még most sem tudom mergérteni, hogy ez mit jelent. Vajon bezárta a nehéz gyerekkora, és élete miatt, és ezért nem képes szeretni: Sokszor hittem, hogy velem van baj, DE SZERINTEM EZ SEM VOLT VÉLETLEN, EZZEL VALAMIT ÜZENNI AKARTAK NEKEM... Szeretettel: Nosza Gabi
 


Kicsit megmozgatom az SZTK honlapot.. még korábban rakott oda Gabi kérdést.. Bocsi, de amíg haladtam, nem nagyon néztem az oldal közelébe se..
Gabi beleírok a kérdéseidbe és válaszolok rá:

"Sziasztok! A legjobb tudomásom szerint bontó energiám van, ez abból ia tudható, hogy a munkahelyi közösség amit létrehoztam, hogy jól érezzük magunkat, ha már rabszolgák vagyunk, és több időt töltünk a munkahelyen mint otthon, az abban a pillanatban széthullott, amint kitettem a lábamat."


Shana: ez nem feltétlen jelenti azt, hogy bontó energiád van, azt is jelenti, hogy nagyon erős teremtő vagy, és amit és amíg tartasz az addig él és van, és virul, és amikor kilép onnan, abból a teremtett térből, csoportosulásból, akkor szétesik, felbomlik.. megszűnik létezni. Ez jó. Főleg akkor jó, ha tudatos vagy, és ezzel a tudatossággal végig pásztázod esetleg, hogy mégis miket tartasz még ilyen formában fent, és ha megtennéd, hogy abbahagyod azok tartását, akkor jó eséllyel azok is hamarabb esnek szét.. omlanak össze.. :)


"Ha én már évek óta álmodom, hogy rohangálok a 10 emeletes épületben, annak különböző szintjein, majd kimegyek,ezt kb, 5xször álmodtam, tudom is, hogy milyen helyeket kerestem fel, akkor az maga a bontás volt?"


Shana:A szellemi szintű bontása, vagyis tudatos álomban végzett leválás azokról a mátrix részekről, ahova kötésed volt.. Ez a szellemi és lelki rész, de megkapod ezt élesben fizikaiban is, és akkor fogsz valósan leválni ha mind három szinten megvan.. persze ha felismered a fizikaiban azt amit a tudatos álmodban jártál. És el is fogadod, hogy arról bizony lecsatlakozni kéne, a saját mátrixodban leválni róla., akár mik is legyenek azok.. jó lenne tudni pontosabban... :)


"Az a legérdekesebb, hogy én föld alatti bunkerből is szökdöstem egy fiúval, és ugyan a megszökésünk sikerült, de nem tudom beazonosítani. Más: A srác, aki elhozta nekem az ikerláng energiát -ma már fogalmam sincs, hogy ki Ő nekem-megmutatták az auráját, pedig nem is vagyok látó, hatalmas, tömör sűrű arany energiája van, és akkora ereje, hogy egyedül megmenthetné az egész világot - fény nélkül. Még most sem tudom megérteni, hogy ez mit jelent. Vajon bezárta a nehéz gyerekkora, és élete miatt, és ezért nem képes szeretni: Sokszor hittem, hogy velem van baj, DE SZERINTEM EZ SEM VOLT VÉLETLEN, EZZEL VALAMIT ÜZENNI AKARTAK NEKEM... Szeretettel: Nosza Gabi Nosza"


Shana: A fiúval nincs semmi baj.. Mint ahogy egyetlen még bezárt férfivel sincs igazán baj, hisz addig vannak bezárva, amíg NINCS HOVA NYÍLNIUK!
Amíg nincs terük ahova nyíljanak..
Amíg a nők, a nő társaikkal mindenféle függésbe, csimpibe, kapaszkodásba, elvárásrendszerekbe, egymásnak feszülve, vagy mást mentegetősbe, vagy egymást nyitogatósba vannak kapcsolódva, addig igazán se a nőnek, se a férfinak nincs tere, hogy hova nyíljon meg..
Ezért van az, hogy a spiritualitásba elsőként a zöme nők indultak el 20-25 évvel ez előtt, és elenyésző férfi.. inkább a női energiás férfiak, vagy az igazán bátrak.. tudatosabbak..
Aztán jól vissza is menekült a zöme, akik elindultak, és nagyjából az látszik most, hogy ahogy erősödik a nyomás a 3.d-s karámon, nem hogy lelkesebben szabadulnának belőle a lelkek, tudatok, hanem egyre jobban visszazárulnak, és visszakapaszkodnak még azok is, akik annak idején egészen tágra kinyíltak belőle. Szóval egyszerűen nincs helye, tere ott, ahol kapcsolódtok, hogy kinyíljatok egymásra, és a magasabb minőségesetek meg aztán végképp nem fér hozzátok a zsugor mátrixban.


Tehát nincs vele baj, csak egyszerűen mással van tele a bugyra, és így nem fér hozzá az a valós része, akit láttál, hogy milyen csodás hatalmasság.


Ez kb olyan mint amikor Te szeretnél egy barbiház babájába beleszuszakolódni, és Ken-el ott találkozni, és azt várod Ken barbi babától, hogy legyen olyan valódi mint a baba igazi gazdája, akit láttál..
Te a Ken-babával vagy együtt egy barbi házban, és a Te csodás magasabb lényed sem fér hozzád, meg az övé se hozzá..
hát kb így néz ki a képe.. :)


Ha tényleg valósan el mered engedni azt a teret, terepet, és kapcsolódásokat, és az érzelemtestedből is kidolgozódik, akkor kitágulsz, feljebb rezegsz, és lesz benned hely és tér magadnak is, és akkor lesz benned tér a férfinak is.. nah, akkor tud a férfi nyílni, ha van hova benned nyílnia.. és nem kell attól tartania, hogy a nyílásáért ítélni fogd.. tehát tér, elfogadás, együttérzés, megértés, de a leginkább a TÉR hiányzik, ami ha benned nincs, ha te dugig vagy a sajátoddal, és még magad számára sincs tered, benned, akkor oda hogyan férne be egy hatalmas férfi lélekcsoda, akit láttál?


Logikus ugye?ölelés


Shana


 

  

     KÉRDÉS-VÁLASZ | 2015-03-13 00:51
 
A múlt éjszaka nem tudtam felébredni az álmomból.....azt álmodtam hogy a szüleim lakásán alszom a régi emeleteságyamban és a jobb felem felől valami szörnyű láthatatlan erő blokkol,,,kiabálok de nincs hangom,,,mozgok de nem mozdulok....fogva tart az erő amit nem látok....a fiam ébresztett fel valahogyan,azt mondta nagyon nyöszörögtem....régebben is volt hasonló,neki is a fiamnak,és nekem is....ezek az érzések olyanok hogy mintha a testemen kivül rekednék...MI EZ AMI VELEM TÖRTÉNIK....flóra
 

 


 


Szia Flóra!


 


Most olvasom...


szerintem keress magánban, és úgy beszéljünk róla...


 


szeretettelShana


 

   Omlik a mátrix! Hogyan érzékelhetjük?

     KÉRDÉS-VÁLASZ | 2014-09-08 12:24
 
Köszi a válaszokat, sokat gondolkoztam,hogy miért vagyok ott ahol vagyok, .....energiát tartok, időt tolok,ill.gyorsítok, viharokat csendesítek...de tényleg.. mostanában ahogy ébredezem reggel a fehér falon repedéseket látok,de ahogy jobban kinyitom a csipámat azt látom, hogy hibátlan a fal ...ma reggel pedig a bársonybarna tapétán is láttam a repedéseket, majd ismét eltüntek ahogy jobban ránéztem... még egy érdekes, hogy ma éjjel /8-án/ 01.15 körül hatalmas robbanást hallottam, de még a fülem is eldugult, majd teljes sötétséget éreztem... de amikor kinyitottam a szemem megint láttam...ahogy a kandeláberek bevilágítanak a szobámba... szóval az első érzésem dübörögve omlik a mátrix... gyorsulunk...gyorsulunk....üdv:Ági
 

"...szóval az első érzésem dübörögve omlik a mátrix...
gyorsulunk...gyorsulunk..."


Szia Ági!


Biztatóan hangzik...


még ha egyeseknek meg többeseknek esetleg ijesztően hathat...wink De jobb lenne talán, ha minél többen felfognák...


izgalmasan hangzanak a megtapasztalásaid, érzékeléseid, látásaid...


Az jutott eszembe, mikor úgy megyünk a mátrixban, hogy belemegyünk vetített terekbe, és látjuk a vetítést, és látjuk, hogy mi van mögötte valósan...


A legmarkánsabban ezt Rómában láttuk energiamunkán, ahol egész egyszerűen láttuk, hogy mit vetítenek oda az embereknek, hogyan vezetik az embereket benne végig tudatosan.. pl. vatikán, pl. colosseum... stb... és mind tudatos megvezetés, végigvezetés útvonal, ahol egész egyszerűen tudatos energialecsapó üzemek vannak és meghatározott érzelmek újratermelői... 


És közben mögötte látszott a valóság.. hogy mi is van ott a vetített kép mögött...


Na ez a mátrix.. ilyen a mátrix.. és ha te látod a repedést, az a valóság, és mikor kisimul akkor visszatér az elme a vetítés, kb ehhez hasonlóan...


Láttuk így a Balatont is tavaly, a vetítés Balatont, ahol azt vetítik mintha, és közben egy poshadt állóvíz pocsolya van ott a helyén energetikailag valósan, ami teljesen halott rész volt.. Ijesztően, dermesztően halott, szürreális képekkel...


Ez az amiből már egyre több látszik, kikandikál, már nem fedi el semmi, lassan átláthatóvá válnak  a hamis vetített képek nagyban is...


a bejegyzésedről ez ugrott most be hirtelen... wink


Shana


 

   Eredetmaggal kapcsolatos kérdés és válaszok

     KÉRDÉS-VÁLASZ | 2014-08-22 15:10
 
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy az eredet-mag kutatása, majd pontosítása mennyiben befolyásolja a további életünket.Gondolok itt arra, hogy jelenleg egy üresség állapotában vagyok, azaz elszakadtam a családomtól, barátaimtól, régi szokásaimtól,nincsenek vágyaim -olyan mintha várnék valamire - /de mégsincs bennem rossz érzés,csak amolyan lesz ahogy lesz.../ és közben azt is várom, hogy valami csak kibillent ebből az állapotból. Szóval, hogy ha rájövök, hogy pontosan mi az eredetem, az mennyiben fog felpezsegtetni, egyáltalán hoz-e feladatot? Nagyon köszi a választ, és még annyi,hogy nagyon szeretem az oldalt, minden nap megnézem. Üdv:Ági
 

Szia Ági!


Bent, a körfórumon válaszoltunk rá többen... 


http://szivtudatkozpont.hu/korforum.php?id=6458687054676


 

   Törvényszerű e családtól való elszakadás?

     KÉRDÉS-VÁLASZ | 2014-07-28 09:19
 
"Miért zársz ki az életedből kislányom?" -ez édesanyám kérdése. Fáj neki, hogy nem tud rólam semmit. Igaza van, mert a felszín engem nem érdekel, így nem is beszélek róla, a mélyen bennem történő dolgokat meg nem érti (sem Ő, sem családom más tagjai) . Az én kérdésem Shana , hogy lehet jól csinálni, vagy törvényszerű a családtól való eltávolodás, elszakadás? Köszönöm a válaszod! Ági
 

Szia...


A kérdésedre válaszolva, sajnos azt kell, hogy mondjam hogy igen. Törvényszerű, de hogy kinél hogyan jelenik meg, nyilvánul meg, az egyedi. Ez benne az igazán izgalmas, hogy mindenki másként csinálja valójában ugyan azt wink


Több fázisa is van:


 


Az első fázisban (ami többször, több körön kapcsol vissza) pont azt, amit te magad is írsz:


Ahol te is meg nem értést, a felszínességet, a számodra lényegtelen, valótlan kapcsolódás hárítását éled meg.


Itt több mindent gyakorolhatunk.


Amíg ellen tartunk, amíg befeszít, amíg gombot nyom bennünk, addig szerencsés maradni a kapcsolódásban, magunk miatt, hogy jól megfigyelhessük az érzéstartalmainkat. Dühöt, haragot, sértettséget, neheztelést, türelmetlenséget.. bármit.. stb...


Ha már semmit nem mozdít meg bennünk, akkor jöhet egy komolyabb eltávolodás.


Ha kapjuk a szemrehányást ezért, az egy újabb lelki leválás erőpróba, ahol elkezdjük megtanulni, hogy mi vagyunk számunkra a legfontosabbak, bármit is várna el a drága szülő, és bárhogyan próbálna lelkiismeret furdalást kelteni bennünk, vagy újra és újra játszmákba rántani, a saját eddigi megszokott családi játékokba.


Ez az időszak a megfelelési kényszer lebontás fázisa lehet a gyökérpontig. Ha képesek vagyunk a szülőkkel szemben kivívni a saját valódi függetlenségünket, akkor nagy valószínűséggel már mások felé sem fogjuk annyira fontosnak érezni, hogy megfeleljünk az elvárásoknak.


De a szülőknek is jó tanulás és felszabadulás lehet ez az időszak, ekkor tanulhatják meg valósan elfogadni a saját gyermeküket, ekkor válhatnak le róla, szokhatnak le arról, hogy valamilyen módon irányítsák, kontrollálják, és azzal foglalkozzanak, hogy mi történik vele.


Tehát ez csak látszatra tűnhet rossznak, drámainak, kellemetlennek, valójában mindenkit szolgál a valód lélek fejlődésében, őket is.


Csak bátran!


 


Aztán ha ezen sikerül átlendülni, jöhet egy mélyebb egymásra találás, több szinten több rétegben. Amennyit képes a szülő elbírni, és együtt változni a gyermekkel.


Fontos fázis lehet ebben az időszakban minden mélyebb sérelmet, félre értést tisztázni, amit kicsi kortól hurcolhatunk. Valósan megmondani azt amit érzünk, amit gondolunk, ahogy megéljük a kapcsolatot. Leginkább fontos tisztázni a ki nem mondott dolgokat.


Sokat segít a feldolgozásban, ahol a szülő még mélyebben megérthet minket, ha van erre szándék, de már az egy jóleső érzés, mikor úgy érezzük, hogy úgymond visszaadtuk a "csomagot", a "batyut" , amit eddig magunkban hordtunk.


Ha ezt a fázist is túléli a szülő-gyerek viszony, akkor fog majd valósan odafordulni hozzánk a szülő, hogy akkor ki is vagy te drága gyermekem, és mit is csinálsz te, mit is élsz meg?


Hát erre nem mindegyik szülő képes. nem is lehet elvárni tőlük, vagy rövidebb-hosszabb időre kitisztulnak és valósan érdeklődővé válnak, majd visszazárulnak, hisz nagyon mélyen bevésődött programokban futnak azért ők.


 


Aztán jön majd a harmadik fázis, ha már magunkban teljesen kidolgoztunk magunkból a bennünk élő anyu-apu alapján futó nő-férfi képet, és előhívtuk a valódi nőt és férfi magunkban.


Na ekkor jön, jöhet a valós genetikai szintű leválás utolsó fázisa fizikai síkig, erről van odabent hanganyagom is, ahogy ez nálam történt...


Az milyen érzés.


És az, amikor utána újra kapcsolódunk, de már nem szülő-gyermekként, hanem már szabad emberként, mint bárki mással.


Furcsa érzés.


Nagyon furcsa, és ismeretlen ez még mindenkinek, de ez lenne majd a valós cél, idáig eljutni.


A Szeretet és az elfogadás ugyan olyanná válik, mint bárki mással kapcsolatban, és az is lehet, hogy rájön a szülő és a gyerek, hogy nincs is már semmi ami összekösse őket, és felszabadulnak mindketten egymástól, és lehet, hogy el is távolodnak. De az is lehet, hogy egy mélyebb lelki/szellemi szinten találnak egymásra, de abban már nem lesz semmiféle eddig ismert, szokványos szülő-gyerek minta.


 


na ezt a mókát... itt van ez a kérdés már hetek óta..


Bocs Ági, hogy eddig nem válaszoltam rá.


Ma úgy éreztem itt az ideje. Ahogy gondoltam megosztani a facebookon, erre az első kép ami szembe jött velem az anyukám képe a két unokájával, ahol az egyik kinyújtja a nyelvét..., anyukámnak meg igen szemrehányó tekintete van wink


nah, hát így... hol így, hol úgy... cool


 

   AN-NA

     KÉRDÉS-VÁLASZ | 2014-07-25 14:47
 
Tán nem is kérdés, csak egy észrevétel: Kedves Shana, blog-bejegyzésed végén említed a jűlius 26-át, az Új Év, Új lehetőségek nyitányát. Vajon milyen jelentősége van annak, hogy aznap az egyik legnőiesebb név napja van : AN-NA :-) Egy palindrom-név :-) oda-vissza ugyanaz :-) Milyen sok szőban benne van az AN, igaz? Ősi mag-szótag!
 

Így vANwink


Sh-ANA


 

   Legújabb hangfelvétel? Ajánlás: Többször olvassátok el, hogyan hallgassátok, mire figyeljetek közben http://szivtudatkozpont.hu/mediatar.php

     KÉRDÉS-VÁLASZ | 2014-07-02 13:36
 
Szia, Shana, most hallgatom a legújabb hang felvételt, és hallom, hogy zaklatott vagy miatta, lehet tudni valamit az előzményeiről? Ez persze nem rólam és a fejlődésemről szól, csak érdekel.Szeretettel: Merci
 

Szia Merci!


 


Mire gondolsz, a teremtéseink bezárása, felelőssége, Tündérkertes, csoporttudatosra?


Egy picit, ha majd a továbbiakban kérhetném a "konkrétabban-t", és akkor könnyebb lesz a kommunikáció...


Amit lehet tudni egyelőre a történetről azt elmondom, nincs is ebben több, és nem is a történet a lényeg, hanem az amit ennek kapcsán elmondhatok, mutathatok, hogyan is tesszük a valóságban, mikor a teremtéseinket bezárjuk, és hogyan is hatnak tükröződésként a nyitott történeteink, teremtéseink, akár beszületéseken átívelően, amit tévesen karmának neveznek.


Ami még fontos, és ezt direkt leírtam a hangfelvételek előtti általános bevezetőben:


http://szivtudatkozpont.hu/mediatar.php


Hogy kezdjétek el megtanulni, hogy amit Ti belül éreztek, az a tieteket, a saját érzéseitek, és magatoknak szólnak, én meg direkt és tudatosan úgy adom elő, azokkal az energiákkal, hogy a sajátotokat megtudjátok rajta keresztül nézni, hogy be tudjon kapcsolni, és ki is tudjátok dolgozni, hiszen azért spannoljuk be az érzéseiteket.


Ezt a trükköt, módot találtam ki mint tanító arra, hogy hogyan tudtok a legegyszerűbben lejönni arról, hogy azt higgyétek, hogy a másikat kell kívülről elemezgetnetek, és amit érzel az csak is a tied. (most még számotokra mindenképpen...)


Ez egy tipikus reagálás a megmentő szerepkörben... 


Azt is írom az ajánlásban, hogy ahol érzés kapcsol be, bármilyen, akkor addig hallgasd az anyagot, amíg már telejsen semleges lesz számodra, már nem mozdít meg semmit. Na akkora lesz tuti, hogy kidolgozódott az adott érzéstartalom belőled. Amíg bemozdít, addig van mit, és akkor lehet elengedni ezeket az érzéseket... 


Ezt direkt leírtam előtte, de akkor ezt azt hiszem még sokszor fogjuk nyomatékosítani.


Jó?


Tehát amikor hallgatod te is, és mások is a hangfelvételeket, akkor magatokra figyeljetek, mert ez rólatok szól!


Ha megengeditek ezt a nézőpontot és hozzáállást magatoknak, akkor mivel ezekben a hanganyagokban ott van a "megoldás" energia kulcs is, ahogy magam átdolgoztam rajta magam, úgy a sajátotok is ki tud dolgozódni.


tehát javaslom, hogy MOST VÁLJATOK NAGYON "ÖNZŐEKKÉ"undecided engedjétek meg, hogy egy picit csak magatokért hallgatjátok, magatokra figyeltek közben,  és magatoknak engeditek meg, hogy átdolgozódjon, kidolgozódhassanak a rendszereitekből azok a minták, amik megmozdulnak, amiket éreztek, gondoltok. 


 


Jó?


Így a példa szerint mit is éreztél?


Zaklatottságot hallottál magadban?


És mivel engem hallgattál, azt gondoltad én vagyok zaklatott?


Kiben jelent meg ez a gondolat, és érzés, hogy "zaklatottság"?


Melyik résznél érezted a zaklatottságot?


Mi kapcsolta be a zaklatottság érzést és az ahhoz tartozó fogalmat?


Ezt jó lenne látni nálad...


 


okés?


Így meg van?


 


 


 

  

     KÉRDÉS-VÁLASZ | 2014-07-01 06:59
 
Köszi Merci és Shana! Pár hete eljutottam én is ehhez az invokációhoz, mert ezen a témán pörögtem folyamatosan, de éreztem, hogy így nem az igazi. Most már a helyén van :). Köszönöm, hogy helyettem is kérdeztél Merci. Virág
 

Virág, kicsit még hozzáírtam, módosítottam a válaszon, majd azt még olvasd hozzá...


 

   7 csakra helyett Egyesült Csakrák Invokációja és Utána a Valós Gömbcsakra érzékelés Tudatossága

     KÉRDÉS-VÁLASZ | 2014-06-30 15:37
 
Kedves Shana, nagyon köszönöm a hanganyagokat, végig hallgattam őket, nagyszerűek! Jó olvasni arról, ami sokszor nálam csak érzés szintem van-volt meg, de nem tudtam szavakba önteni. Amiről többet szeretnék tudni, hogy említetted, hogy aki a 7 csakra fogalmában meditál és tisztítja magát, az ott is ragad. Ezt eddig értem, de örülnék, ha megosztanád, hogy mi van azon túl? Szeretem magamat tisztítani, mert segítőként dolgozom egy drogambulancián és fontos, hogy az ott rám rakódott dolgokat le tudjam tenni energetikailag is, ha erre lenne valami tanácsod, meditációd, azt nagyon megköszönném. A másik, hogy az első hanganyagod végén, az a pár mondat nekem nagyon betalált. Olyan érzésem van, mintha végre hazaértem volna, és örömmel tölt el, hogy nem vagyok egyedül. Végre!!! Amikor erre gondolok, mindig érezlek titeket a szívemben, és olyan boldogság tölt el, amit még ezelőtt nem tapasztaltam! És itt jön a kérésem és nem kérdésem, hogy tegyél fel még hasonló anyagokat kérlek, hogy ezt a befelé tartó utat tovább tudjam tisztítani. Köszönök minden eddigi fáradozásodat, köszönöm, hogy eddig eljutottál és hogy segítesz nekünk - nekem is, megtalálni a Mag-om felé vezető utat, ami teret nyit a szeretetnek és nektek-nekünk!! Nagyon sok szeretettel és hálával üdvözöllek, Merci
 

7 csakra helyett


1.EGYESÜLT CSAKRÁK INVOKÁCIÓJA
Tashira Tachi ren:
Ariel A fénytest


itt elérhető például:
http://fenysziv.webnode.hu/fenytest-invokaciok-a-fenytest-kialakulasanak-12-fokozata/az-egyesult-csakrak-invokacioja/


Szia Merci és Mindenki!


Ez a meditáció egy alapvető lépés, áttanítása az elmének erre a nézőpontra.


2. De!


Nem állunk itt majd meg, hisz ez elsőként egy szándék, majd egy egy mentális meditáció lesz számotokra.


Ahhoz, hogy ne maradjon meg a mentális elképzelés szintjén (ez maga a meditáció), ezt szerencsés a gyakorlatba tudatosan átvinni.


 


Hogyan történhet ez?


Akkor kezd majd valóssá válni számotokra, ha már a légzéssel egyre inkább érezni fogod magát az energiát is, hogy megmozdul benned.


Mitől lehet egyre erőteljesebben érezni az energiák mozgását?


A Fókuszált szándék és Figyelem által.


Tehát nem akarom, hanem csak megfigyelem, ahogy lélegzek, maga vagyok a figyelem és maga a figyelem mozgatja az energiát, nem én, én csak a megfigyelője vagyok.


Ha ezzel a tudati hozzáállással csinálod, egyre erőteljesebben lesz számodra érzékelhető.


Fontos információ még:


Soha nem voltál elválasztva, ez mindig is egyben volt benned, gömbcsakrád volt mindig is. Ami elválasztott tőle, az csak az eddigi tudati információ, amit eddig hittél magadról.


Addig lesz számodra a 7 részre darabolt tudati sáv valóság energetikailag, amíg egyre inkább be nem jutsz a szívközpontodba.


 


Ehhez segítség:


A figyelmed jelen pillanatban nagyon széttöredezett, kifelé fordult.


Hajtsd le a fejed, és a figyelmet, fókuszt, mint egy gyűjtőlencsére fordítsd magad felé, a szíved felé.


Minél inkább lehajtod a fejed, annál mélyebben, és annál fókuszáltabban tudsz majd egyre beljebb és beljebb fordulni vissza  saját magad irányába.


Ez a befelé, lefelé húzó figyelem valójában befordítja, behúzza magától az eddig széttagolt csakrákat.


Tehát, első lépés egy icipci meditáció.


De csak éppen annyi, amíg az elme képes elfogadni, megengedni, hogy ez fordulhasson benned.


Utána már a befelé haladás van, magadtól, egyedien. Tehát ne maradj sokáig semmiféle meditációs trükkben, mert az csak az elme kicselezésére szolgál, de nem visz be soha és attól nem fogsz átkapcsolni soha.


Sőt, pont kint tart, és átadod magad felett a hatalmat, kihelyezed a bizalmat, hogy majd magától megtörténik.


Amit még szerencsés megérteni előtte, hogy az elme engedje:


Eddig a mátrixra volt kötve az elméd, és minden információ onnan jött számodra.


A Mátrixban minden információ poláris, tehát vagy-vagy egyszerre. Nem tudsz csak az egyikre kapcsolódni, egyszerre van a fej felkötve a kettős információra. 


Amikor lehajtod a fejed, és leveszed a mátrixról a  figyelmed, és átsűríted magad irányába, akkor bizony nem fogsz hallani és érezni semmit egy jó ideig.


Ez az elme számára unalmas lesz, sőt dühöt is érezhetsz, jöhet tehetetlenség érzés, jöhet kicsi vagyok, béna vagyok, nem értem, nem látom, nem hallom, nem tudom érzések.


Mert bizony ott egy jó ideig nem nagyon lesz semmi, és úgy fog tűnni, minta semmi sem történne. De légy kitartó, mert ez egy átmeneti időszak.


Ne akard elérni akarattal, mert az sem fog menni, csak simán figyelj, és érzékelj, és kész.


Ha van valami van, ha nincs nincs..


Minden rendben van ahogy van.


Minden beakadásnál csak lélegezz mélyeket, és menj vissza magadba.


 


hamarosan felrakok egy videót, ahol megmutatom, hogyan történik.. aztán már egyedül és magatoktól csináljátok, egyedien.


Ami még fontos, hogy addig, amíg te magad nem vagy egyben, ezt senki másnak sem tudod megmutatni, maximum az információt tudod átadni, hogy mi van utána. 


Tehát első, hogy te magad, és ha már bent vagy, és egyben vagy (ez egy csodás folyamat lesz persze), utána mutassátok és adjátok át másoknak is.


 


Merci, ezt írod:


A másik, hogy az első hanganyagod végén, az a pár mondat nekem nagyon betalált. Olyan érzésem van, mintha végre hazaértem volna, és örömmel tölt el, hogy nem vagyok egyedül. Végre!!! Amikor erre gondolok, mindig érezlek titeket a szívemben, és olyan boldogság tölt el, amit még ezelőtt nem tapasztaltam!


Ez nagyon jó, nagyon jó!


Kapaszkodj ebbe, és menj bele minél többet ebbe az érzésbe, szítsad, erősítsd, és sokat rakd magadra így a figyelmet. De ne magába az érzés emlékébe menj bele, és ne próbáld meg ugyan azt az érzést érezni, mert mindig mást fogsz, mindig egy kicsit máshogy.


Tehát: csak a figyelmet kapcsold át a szívre, ránk és magadra, és csak figyeld meg, hol van az a pont benned, ahol kapcsolatban vagyunk, és csak figyeld meg az érzést. És jó sokat fürödj benne. 


Így tanítjuk át magunkat szépen a szívbe, és a szívkapcsolódásokba.


írod még:


Szeretem magamat tisztítani, mert segítőként dolgozom egy drogambulancián és fontos, hogy az ott rám rakódott dolgokat le tudjam tenni energetikailag is, ha erre lenne valami tanácsod, meditációd, azt nagyon megköszönném.


Menjünk ebbe bele mélyebben:


1. Mit gondolsz, miért kerültél pont a drogambulanciára, szerinted miért dolgozol pont ott?


2. Milyen gondolataid, érzéseid, véleményeid vannak a drogosokkal kapcsolatban? 


3. Mit szeretnél a drogosokkal kezdeni? pl. szeretnék segíteni nekik, szeretném megjavítani őket, szeretném megmenteni őket... stb...


4. Hallottál e már arról az információról, hogy amit kizársz magadból, amit eltolsz magadtól, azt húzod magadra, az köréd rendeződik kívülről?


5. Milyennek gondolod, érzed azokat az energiákat, amikkel a drogosok között találkozol?


6. Mit tartasz ahhoz képest másmilyen, "jó" energiának, ahova szeretnéd magad tőlük megtisztítani?


7. Szerinted mire lenne a legnagyobb szüksége egy drogosnak? Mi hiányzik számára leginkább?


8. Azt megtudod e fogalmazni, hogy neked mire lenne szükséged, és neked mi hiányzik leginkább?


9. Van e két hiányérzés között hasonlóság szerinted?


10. Szerinted tudsz e olyanban segíteni másnak, ami mondjuk benned is hány érzés esetleg?


11. Szerinted van e különbség egy meditációs álomképbe merülés, vagy egy drog által elért álomékbe merülés között?


12. Milyen érzés az, hogy abból élsz, az tart meg téged a világodban, hogy drogosoknak segítesz? 


13. Ha nem a drogosokból, és azok segítéséből kéne megélned, akkor ehelyett mit csinálnál?


14. El tudod e helyezni magad az ábrában, hol vagy szerinted jelen pillanatban?


  


 


Tisztítás helyett a valóságban:


Áttranszformálás!


Bármilyen torzult energiaminta, amit mondjuk kellemetlennek, "negatívnak", "rossznak", szennyesnek, érzékelünk, amitől szeretnénk elhatárolódni, hogy mi tisztának érezhessük magunkat, valójában akkor tud változni, ha azt beemeljük magunkba, befogadjuk magunkba, beintegráljuk magunkba, és ez által semlegesítjük magunkon belül.


Így tisztítunk valósan.


Ha befogadjuk, visszafogadjuk azokat a részeinket, akiket kívülről nézünk, és kívülről akarunk nekik segíteni, vagy mentegetni őket, vagy javítgatni őket. 


 


Javaslat Mindenkinek!


Amit kívülről látsz, és megítéled bármilyennek és nem szeretnél olyan lenni, nem szeretnéd azt érezni, nem szeretnéd azt többet látni sem, akkor menj bele, ülj át egy kis időre az ő helyükre, az ő érzésvilágukba, játszd el, járd körbe teljesen belülről, hogy vajon milyen lehet az az érzés, milyen lehet abban az energiában lenni. Ha teljesen bele tudsz menni, ha teljesen meg tudod érteni magadban, belülről, akkor bizony nem lesz kívül többet, hanem benned lesz. És megszülethet benned belül az együttérzés, hiszen belül átérezted és elfogadtad azt az érzést, amit a másik kívülről mutat neked, valójában magadról.


 


Merci!


Azt javasolnám neked, hogy gyere be a körfórumra, ha szeretnéd az életed, jelen valóságodat jobban megérteni, miben vagy, miért vagy abban, és miért is vagy most pont ott ahol vagy.


Kérdezném még, hogy olvastál e már tőlem az anyu-apu alapmintákról?


Ezt érted e, hogy honnan fut az alap program, ami alapján csak azt tud lenni egyelőre a történeted ami?


Van e benned szándék, hogy meglásd egy magasabb nézőpontból az egész eddigi történetedet, vagy inkább még csak benne maradva szeretnéd javítgatni a történeten belül?


 


Köszönöm a kérdéseidet és a biztató visszajelzést, ez mindenki számára nagyon hasznos!


 


szeretettel


 


Shana


 

   Külső Érték (Pénz)-től a Belső Értékekig, hogyan fordulunk át valósan?

     KÉRDÉS-VÁLASZ | 2014-06-29 19:55
 
Nagyszerű hanganyag, amit elkészítettél, az energia is jön a szavaidon keresztül. Meghatódtam attó, hogy Te is kimondtad: a pénz nem érték. Fantasztikus, gyermek koromtól kezdve hallottam ezt Anyémtól, később a jézusi tanítás és életvitele - Bokor közösségben-egyik alap pillére lett számunkra. Hiszen az örökkévaló még a mezei virágokról is gondoskodik!!!! Sohasem voltunk gondban érte, mert értéktelen, szükséges valaminek tartottuk a mai napig. Az élethez kellő alapdolgaink mindig megadattak! Az értékek megfizethetetlenek: szeretet, jóság, erő nem alkalmazás, béke,harmónia, egészség, adás, felebarát segítése, ezekben élés nagyszerű dolog.stb. ezek az értékek. Csodás kép a pénz mátrix fonal finom letekerése, hiszen ha nem érték, akkor gombolyítok szépen , lassan?
 

Sziasztok!


"Csodás kép a pénz mátrix fonal finom letekerése, hiszen ha nem érték, akkor gombolyítok szépen , lassan?"


wink igen,majdnem... többek között ezt is,  ha már eljutottál oda a Tudat Tiszta Fényével, és tényleg látod a mátrixban ezeket a szálakat. Azzal, hogy most kaptatok róla egy valós képet, valós energiával át szőtten, és Ti is rárakjátok a figyelmeteket, már teremtjük, együtt.


De ez önmagában még nem elég, fontos lenne a saját tudatalattiból minden a pénzzel kapcsolatos információt és érzéstartalmat kiszedni valósan. 


ehhez raktam ki Nektek ezt a segédletet, amit otthon egyedül is csinálhattok:


Pénzhez fűződő viszony átalakítása (Alkímiai Segédlet I.)


 


Azon kívül már ha végig olvassátok az összes pénzzel kapcsolatos eddigi írásaimat, a mögötte lévő energiákon Ti magatok is végig tudtok menni magatokban. Mire a végére juttok, valósan kikerülhet a rendszeretekből az összes pénzzel kapcsolatos beakadás információ.


Ezzel egy időben szerencsés egyre inkább a Belső Értékeitekre rakni a figyelmet, és hangsúlyt, és egyre inkább felvállalni azt, elfogadni azt, magatokat.


Ennek legerősebb akadálya a kishitűségetek lehet, ami igen mélyen él mindannyiunkban, hiszen a nemzeti tudat síkon kollektíven mindenkiben alap minta, akár mennyire is próbál a a felszínen határozottabb lenni. 


Ezért álmodtuk be a Kör-Fórumot, ahol egyre inkább Egymás Belső és Egyedi Értékeinek előhívására rakjuk a figyelmet, és a fókuszt, hiszen mivel a Figyelemmel Teremtünk, így ha minél többen EGY-MÁS Értékeire Figyelünk egyre inkább, így egyre kevesebb figyelem és energia betáplálása marad a külső értékmérőknek, így fogy az életterük, és szépen el is tűnik.


 


Így Teremtünk Együtt Társteremtőkként!


tehát itt is buzdítanék Mindenkit, hogy aki már érzi, hogy szeretne egyre inkább a valós helyére kattanni és a valós értékeiben kiteljesedni, ami bizony teljesen egyedi a valóságban,  az jöjjön be, írja meg az eddigi kifordult-fonák történet életfilm összegzését az 5 összefoglaló kérdés alapján, mert bizony abból látszik gyönyörűen, hogy miért is jött az illető, és mi az ő valódi értéke, ahhoz képest amit eddig értéktelennek és netán szenvedésnek, nehéznek élt meg.


 


A többiről bent bővebben...


 


A Pénzzel kapcsolatos írásaim:


Pénz; Közvetlen tapasztalás; Írásaim 2010-2014.


Pénz a Mátrixban. Összefoglaló sorozat


 


szeretettel


Shana


 

   Láz, betegség, testi tünetek a változásban

     KÉRDÉS-VÁLASZ | 2014-06-07 20:40
 
Szia Shana! Tudod, említettem, hogy múlt héten hőemelkedésem, húgyúti valamim kezdődött, miután először ott jártam Nálad. Már úgy tűnt, hogy jól leszek, erre ma éjjel iszonyat remegéssel együtt fölment a lázam 39 fokra. Soha még nem voltam ennyire lázas, sőt max. 37,4-em szokott lenni, ha már "nagyon beteg" vagyok. Egy óra levittem a lázat 37-re prizniccel. Most is vacakul vagyok még, a derekam, hátam fájogat... Persze az urológus ma reggel nem sokat ért, de elváltozást nem talált (ettől még fertőzésem lehet)... Antibiotikumot és egyáltalán gyógyszert nem veszek be, mert nem bírom egyiket sem. Lehet valami köze ennek Hozzád, ill. az elindult energiákhoz? Tudsz javasolni valamit, hogy mit csináljak, hogy jobban legyek? Köszi, és bocs, hogy ezzel zavarlak. (ez is egy elakadásom, nem bírom a betegségeket, testi/tok tüneteket.....) Puszi
 

Az első amit mondanék, hogy nem "hozzám van köze".
Ne címkézd rám a saját átalakulásod, változásaid smile 

Az egy dolog, hogy hozzám jöttél, mert nálam volt rá valós lehetőség és mód.
De ez a Te változásod, Te engedted meg magadnak, és benned zajlik. Erre nekem semmilyen hatásom sincs, te változol magadtól, csak ezt nálam tetted, indítottad el, mert nálam, bennem van olyan energiatér, hely, közeg, hogy ezt meg tudtad tenni. 

okés?

A tünetek meg teljesen természetesek.

Olyan "nem létezik", hogy fertőzés (germán medicina). A baktériumok a helyreállítást végzik a megoldási szakaszban, engedd meg nekik, köszönd meg nekik, és hagyd, hogy szépen, ügyesen, gyorsan tegyék a dolgukat. 

A láz is csak azért van, hogy minél gyorsabban tudjon kiégni a testi szintről az eddig lenyomott cucc.
A láz a "mágikus átalakító tűz" fizikai szintje, nehogy levidd, had tegye a dolgát. Had füstöljön ki minden energiát, információt, amit eddig le kellett nyomni, és felgyűlt.

Hólyag: Miért? Mert érzelmi elfojtásból szabadult fel nagyon sok, pont annyi amennyit elbírtál. Ez a hólyagon vetül le a testi síkra. Ez csak ennyi.

Tudatos Figyelem! 
Figyeld meg és engedd meg a testnek a folyamatokat. Csak figyeld meg, és ne azonosítsd magad a testtel, ne azonosítsd magad az érzésekkel, a fájdalommal.
Te csak ennek a megfigyelője vagy!
Te az vagy valójában aki megfigyeli!
Még rá is csodálkozhatsz, hogy "jééé, de érdekes, ez ilyen érzés a testben, mikor ez van? Nahát, de fura.. hú, micsoda fura érzések, ezt hívják fájdalomnak? hm... stb.. 


a "nem bírom a betegségeket"-re... : 

ez valójában a test elutasítása, az érzések elutasítása, harag, neheztelés a testre, aminek a "kicsi lány" kiszolgáltatott volt kis korban.
Onnan fut ez a program, és gondolatsor. Talán ideje abbahagyni, mivel már "nagylány" vagy, és már elfogadhatod nyugodtan megértéssel, hogy a test-programod eddig így működött.

Megjegyzem reconnection: 
Nem kell a továbbiakban is a sima 2dns-es program verzió szerint és a genetikai szülőprogramok szerint működnie a testnek.. 
Ez is TUDATOSSÁG és MEGENGEDÉS gyakorlás!
Egyre inkább leválni a szülői genetikai programról, ami az ellentartás feladásával kezdődik, majd hagyni, hogy a 333 frekvencia tegye a dolgát veled.
Szándék arra, hogy egyre inkább a eredeti-test terved szerint működj, ami leginkább megfelel az eredettervednek.. 
Ha ezt hagyod, és engeded, és kéred, akkor elindul a test átalakítása egyedi módon, amire neked van szükséged. Csak hagyd és légy a tudatos megfigyelője.

Shana


 

   Tehcnikák, módszerek. Hova menjek, mit végezzek el?

     KÉRDÉS-VÁLASZ | 2014-06-07 16:21
 
Kedves Shana, folyamatosan követem tevékenykedésed,sok minden van amit nem értek,amihez nagyon sok idő kellene és elhatározás hogy töredékét felfogjam. Mindenesetre érzékelem hogy már semmi nem úgy működik mint régen.Mi az hogy régen??? Akár csak 1 éve. De sokan még a régi rendszerekben próbálnak kapaszkodni,megoldásokat találni. Az internet tele van mindenféle gyógyulási lehetőségekkel.Germán medicina,Théta gyógyítás,de itt van a Deeksha ,a Prána ,a Reiki. Olyan érzésem van egyre jobban mintha arra menne ki az egész játék hogy még jobban megkeverjenek bennünket és hogy az UTat ne találjuk véletlenül sem. Évek óta tudom hogy van egy út ami működik,de még sem találom.Illetve itt keringőzik körülöttem de nincs látásom hozzá. Segítenél nekem így levélben??? Köszönöm :)
 

Szia!

Igen, valóban jól érzékeled, hogy a "régi" eddig ismert utak, megoldási módok, segítő technikák valóban nem működnek. 
És igen, valóban zavaró, hogy összevissza, rendszertelenül, átláthatatlanul tele van a spirituális és a gyógyító ipari piac a különböző korokból, korszakokból származó,
1. vagyis nagyon régi (tradicionális) technikákkal, 
2. és az újabb, elmúlt 20-25 évben született, amolyan átmeneti időszaknak nevezhető segítő technikákkal, 
3. és emellett még ott van mind ehhez alapnak az általános, a hivatalos, hagyományos orvosláshoz kapcsolódó segítő, gyógyító technikák. 

Valóban nagyon zavaró.

És tökéletesen érzékeled, hogy már egyik sem működik valósan!

A Fő kérdés, hogy miért nem működik?

Azért, mert minden eddigi technika a mentális információs hálóban van jelen.
És maga a mentális háló pedig bomlik, záródik be, és egyre inkább kötődünk, csatlakozunk le róla. Már nem kapnak betáplálást energetikailag azok a működési módok, segítségek, amikhez bármilyen jellegű külső, irányított, mentális szabályozottság tartozik.

Nem az volt ezzel a cél, hogy megkeverjenek benneteket, hanem egész egyszerűen egy nagyon nagy, és gyors tudati evolúciós változásban vagyunk emberiség szintjén. 
Nagyon gyorsban.
És ahogy haladunk és fejlődünk sokan, közben ott vannak a régebbiek is egyszerre, hiszen nagyon sokan vagyunk, és olyan mintha egymás után menetelnénk libasorban. 
Van aki már régen elhagyta ezeket a technikákat, és van aki meg még most ismerkedik azzal, hogy egyáltalán merre induljon.

Tapasztalatból azt látom, hogy többféleképpen haladhatunk. 
Egyikkel sincs semmi baj.

1. Az egyik, hogy ha hajt a kíváncsiságunk, és csak akkor tudjuk eldönteni, hogy mi lesz számunkra kedvező, előre mozdító segítség (kapaszkodó, mankó), ha magunk elmegyünk és egyenként megnézzük ezeket, és saját magunk eldöntjük, hogy kell e nekünk vagy sem, tudunk e belőle bármit is használni, alkalmazni, tud e bármiben is segítség lenni egy ideig vagy sem, akkor lehet, hogy sok tanfolyamra, és sokféle előadásra fogunk eljárogatni, és sok félét fogunk kívülről tanulgatni másoktól.
Ezt hívom közvetlen tapasztalásnak, akik akkor hiszik el, ha látják.
Ez egy kicsit költségesebb, és hosszadalmasabb út.

Milyen szándékok miatt mehet az ember sok helyre?

Itt erősen hajtó erő lehet egyrészt a kíváncsiság,
vagy ha olyan kishitűsége van az embernek, hogy csak akkor ér számára valami valamit, ha azt megveszi valakitől, 
vagy ha azt gondolja, hogy megvesz egy technikát, és abból szeretne megélni, 
vagy ha saját magának keres segítési, gyógyítási módokat.

Fontos eldönteni, hogy mi a szándék, amiért megyünk, és keresünk.

2. A másik módja az, ha megfigyelünk olyanokat, akik esetleg elmesélik, hogy min mentek keresztül, miket próbáltak ki, miket tapasztaltak benne, és ha olyannal találkozunk aki már el tudja mondani, hogy miért hagyta ott az adott technikát, akkor attól beintegrálhatjuk, és már onnan folytathatjuk tovább.
Ezt hívom közvetett tapasztalásnak, vagy magyar közmondással, "Az okos ember más kárán tanul. "

3. Tudatos haladás:
Fontos lenne látni, hogy jelenleg hol tartasz.
Ha valóban szeretnéd a saját legegyszerűbb utadat megtalálni, ahhoz adnék egy kérdéssort. Abból látjuk, hogy hol tartasz magadban, és láthatóvá válik, hogy mi is lehet a Te egyedi utad... Mert bizony jól érzed amit írtál: 
"Évek óta tudom hogy van egy út ami működik,de még sem találom. Illetve itt keringőzik körülöttem de nincs látásom hozzá."

És igen, ez a kulcs! 
Te magad vagy a kulcs! 

A saját egyedi utadat keresgéled, ami ott van körülötted, és azért nem találod, mert kívül keresed, mások által lerakott utakban.

A cél valójában, hogy mindenkinek a sajátját találjuk meg, aki ő valójában, és amire ő képes, és ami a saját egyedi útja önmagában.

ÚT EGY VAN! 

De azt annyiféleképpen járjuk végig ahányan vagyunk. 

A SzívTudat Központ és én az ÚT-at mutatom, és nem azt, hogyan járd végig, és ahhoz miket vegyél igénybe mint mankókat. Magam sem szívesen adok újabb és újabb mankókat.

Vannak alap törvényszerűségei az ÚT-nak, ami Egyetemes. 

Ezek a tudati és lélekevolúciós fázisaink (nem baj, ha ezt most nem érted) 

Attól függ, hol tartasz magadban.

Ezt meg tudjuk nézni, mit jártál már be, miket hívtál már elő magadból, és ahhoz mikhez vonzódtál eddig, abból gyönyörűen látszik, a Te Egyedi utad. 
Ebben tudunk segíteni egymásnak.

Ha úgy érzed szeretnéd megérteni, hogy mi miért nem működik, abban is tudunk segíteni.
Ha erre a megértésre szükséged van, hogy el tudunk dönteni, hogy kellenek e külső technikák, és azok közül mi az, amiből tanulhatsz még, vagy már elavult, ezt is megnézhetjük.

Ha sajátodat szeretnéd megtalálni, akkor szerencsés regisztrálni majd az Egyedivé válók Körfórumára, és az Életfilmedet megosztani a társakkal.
Itt azok fognak egymásnak segítséget nyújtani, akik már egy-egy fázison túl vannak egyrészt, másrészt, pedig abban fognak egymásnak segíteni, hogy előhívódjon egyre inkább az, akik Ti valósan vagytok.

Ha az egyedit választanád, ahhoz adok 5 kérdést, hogy lássunk, ki vagy, vagyis ki voltál eddig, is miket jártál végig eddig, és akkor látjuk, hol tartsz, hogyan a legegyszerűbb haladnod, hogy azzá válj aki vagy kanyarok, vargabetűk nélkül.