Kérjük az alábbi kérdések mentén vázlatosan, tömören jellemezd eddigi életfilmedet:

1.Alap-iskolák (miket tanultál), miben dolgoztál többet (meghatározóbban), ha volt vállalkozás (milyen jellegű).

2. Szülői és párkapcsolat (házasság, gyerekek) leginkább azokat az elsődleges momentumokat, amik erősen meghatározóak, mindig visszaköszönnek...

3. Ha esetleg elindultál a spiritualitás, vagy az önkeresés útján, vagy bármilyen téren alternatív úton (egészség, párkapcsolat, önismeret, könyvek...tanfolyamok... stb...)

4.Milyen nagyobb jellegű változások, fordulatok voltak eddig a világodban, munkahely, vállalkozás (indítás-összeomlás...), párkapcsolat, más jellegű kapcsolatok...

5.Hol állsz, tartasz most, jelenleg mit csinálsz, milyen esetleges lelki, fizikai tünetek vannak jelen -ha vannak. (esetleges meghatározó betegségeid a múltban illetve jelenben.)

6.Min szeretnél leginkább változtatni, miben érzed a legerősebb nyomást a változtatásra

7. Mit érzel, mivel tudnál legszívesebben hozzájárulni a közösségi szolgálatunkhoz... pl: pénz, fizikai eszközök, élelmiszer, kapcsolatok, eddig tanult képességek, előhívott egyedi képességek, információ, tudás... stb...
életfilm | 2017-06-08 14:34    
Annipanni
Kedves Tagok!

Először kereskedelmi iskolát végeztem, kb. 5 évig dolgoztam az eredeti szakmámban. A legtöbb időt a vendéglátásban töltöttem. Pár éve gyermekvédelmi ügyintézőként dolgozom.

Édesanyám kisebb-nagyobb megszakításokkal, de egyedül nevelt fel. 3-an vagyunk testvérek. A mai napig nagyon jó a szülő-gyerek-testvér kapcsolat a családban.
4 gyermekem van. "Nehéz" házasságokat éltem meg. Az utóbbi jelenleg is tart, de csak formailag. A válás mindig jelen volt szülő, testvér, rokonság vonalon.

A spiritualitás, önkeresés útján kb. 8 éve indultam el Berente Ági: Angyalok útján című könyve segítségével. Nem származom vallásos családból, de nagyjából 12 éves korom óta kommunikálok a magam egyszerű emberi módján az Istenhez, angyalokhoz...

Nagyobb jellegű változás gyermekeim születése, párkapcsolati váltások hoztak az életemben. Viszonylag egyszerű és egysíkú életet élek.

A spiritualitás terén igyekszem minél több tudást a fejembe tömni. Leginkább álmomban kapok sokszor útmutatást, - ha lehet ennek nevezni - milyen témákat keressek. Sokszor álmodom szakrális geometriai alakzatokkal. Ez több alkalommal elnavigált már kvantumfizikával kapcsolatos oldalakra, nem mintha értenék hozzá, sok mindenre rácsodálkozom a kutakodások során. Egyébként Reiki I. és II. beavatáson vettem részt, sajnos az anyagiak miatt. nem tudok egyéb "tanfolyamokra" eljutni. Kár, hogy Ingyen nem osztják a "tudást".

A honlapon szeretnék válaszokat kapni a spirituális témájú kérdésekre, ez nagyon nagy hajtóerő, szinte minden nap kutakodom valamit önszorgalomból.

A közösségi szolgálathoz előre láthatólag csak információval tudok hozzájárulni.

 
 
életfilm | 2017-05-30 14:50    
Kasza Tamásné Ildikó
Közgazdasági szakközépiskolát végeztem, pénzügyi ügyintéző és képesített könyvelő képesítéssel. Túlnyomó részt a szakmámnak megfelelő területen dolgoztam. Jelenleg adminisztrátorként elsősorban munkaügyi területen tevékenykedem.

Kiegyensúlyozott családi életet élek férjemmel és leánygyermekemmel. A korábbi (gyermekkori) családommal bensőséges a kapcsolatom.

2008-óta foglalkoztat a "spirituális" élet. Az önismeret fontos számomra. Úgy gondolom, csak akkor tudok másokon segíteni, ha tisztában vagyok a saját működési mechanizmusommal.


Nagyon sok könyvet olvastam az önkeresés témakörében, és járok egy önismereti klubba (Krizantén Egyesület Pécs).
Meghatározó élmények az életemben: Kryon könyvek, Krizantén tanítások,Eckhart Tolle könyvei, Miguel Ruiz: Négy egyezség, Bert Hellinger pszichológiája, GNM (Új medicína), Eőry Ajándok meridián tornája.

Az édesanyám betegsége végigkíséri az életem, és a neki való segítségnyújtás volt mindig a mozgatórugó. Ez aztán sok mindent beindított. Először az egészséges táplálkozás iránti érdeklődés merült fel, majd később a lelki építkezés is fontossá vált számomra. Édesanyám a mai napig betegeskedik, és olyan állapotban van, hogy nem tudja megmondani, mi az, ami még itt tartja. Én úgy gondolom, hogy nekem akar segíteni abban, hogy rájöjjek, hogyan tudok magamon, illetve a környezetemen segíteni. Eddig ezt még sosem foglaltam így össze. :)

Folyamatosan olvasok, tanulok, érdeklődöm. Nyitott szemmel és szívvel járok. Nem tudom, hol tartok, de már elég sokmindent tudok. 2011-óta van jelen a fájdalom a jobb térdemben, ami azzal jár, hogy nem tudok leguggolni, illetve fájdalmas a térdhajlítás. (Ebben az évben (2011) majdnem meghalt az anyukám (a térdfájás jelentkezése után kb. egy hónappal). Ezt leszámítva nincs komoly betegségem.

A kishitűségemen szeretnék javítani. Érzem, hogy gyógyításra és tanításra születtem, de először magamat kell rendbe tennem. Ehhez szeretnék segítséget kapni.

Szükség esetén pénzzel, szívesen adok energetikai kezelést, de az eddig megtapasztaltakat is szívesen megosztom ellentételezésként. 
 
életfilm | 2017-02-20 07:30    
Sziasztok!

1987-ben érettségiztem, voltam bolti eladó, gondozónő egy idősek otthonában, közben kozmetikus lettem

1969-ben születtem.
Szüleim már nem élnek. Apukám erősen italozott, ilyenkor anyukámmal agresszív volt. Anyukám megvédte magát, erős, határozott nő volt. Mégis egy alkalommal, minden bátorságomat összeszedve, remegve a félelemtől, odaálltam és rákiabáltam, hogy ne merje bántani az anyukámat. Abbahagyta a hőbörgést. Bennünket gyerekeket soha nem bántott. Egyszerre imádtam, nagyon szerettem, haragudtam rá és sajnáltam.
Most látom, hogy így éreztem a férjem iránt is.
Csak olyan férfihoz akartam menni aki nem iszik. Nem is ivott néhány évig. Aztán ugyanaz a játszma. Nem volt agresszív, de ha megláttam ittasan minden gyerekkori emlék visszajött. A gyerekeknek olyan apja volt, amilyet én szerettem volna gyerekkoromban. Egyszerre imádtam és gyűlöltem.
14 évvel ezelőtt öngyilkos lett. Nem tudom elengedni azóta sem. Magamba zárkóztam. A mi családunkban, női vonalon szinte mindenki özvegy.
Amikor rájöttem, hogy érdemes a megérzéseimre hallgatni, a sors behozott az életembe egy lányt, akivel angyaltanfolyamot, reikit, szellemgyógyászatot tanultam. Nem mertem csinálni egyik technikát sem. Volt bennem egy félelem, hogy Istent játszom.
Théta healinget tanultam könyvből. Aztán elmentem elvégeztem az alapot és a haladót. Főleg a haladónál éreztem, hogy nekem nem tanítottak semmit, ezeket én tudom. Keveset használtam, itt is megijedtem az erőmtől talán, amikor meggyógyítottam a körömgombámat. Túl macerás az ásás.
Tavaly access barst tanultam. De nem tudom csinálni, mert csak ígérik, hogy jönnek, de lemondják. Még azok is akikkel cserélni szeretnék. Olyan mintha az emberek csak átnéznének rajtam, de nem vesznek észre.Még ingyen sem kell a tudásom.
Igy vagyok a munkámmal is. Kozmetikus vagyok.7 éve próbálok megélni belőle, sikertelenül. Ez év április 1-től találtam egy új helyet. Nagy reményeket fűzök hozzá.
DE! Úgy döntöttem, ha most sem leszek eredményes akkor abbahagyom, végleg. Nem tudom, hogy akkor merre tovább, de ami nem megy ne erőltessük. Azért ragaszkodtam hozzá ennyi ideig mert nagyon szeretem. Szeretem ahogy egy arcot szebbé teszek, és tele vannak önbizalommal utána. Szeretem ezt az érzést.
Van egy izületi gyulladásom, úgy tűnik genetikai, hárman vagyunk a rokonságban akinek ilyen betegsége van.
25 éve küzdök vele, de nem adom meg magam. Statisztikailag már szinte dolgozni sem tudnék. Nem veszek tudomást a statisztikáról.

 
 
életfilm | 2017-01-26 10:41    
1951-ben születtem. Emlékszem, gyerekkoromban rendszeresen az újságban lévő, valamilyen gyerekképeket megszúrtam tűvel, hogy életre keljenek.

Mindvégig egészségügyben dolgoztam.
Kezdve ideg-elmén, mint segéd ápolónő.Suli+munka fogászat, szülés után általános asszisztens. Különböző rendeléseken dolgoztam, változatos, több rendelés. Szerettem.Egyáltalán nem zavart, hogy nem holisztikus gyógyítás történik. Hogy csak a fizikai test gyógyítása. Ma már a biologikánál kezdem.Szerettem a gyógyszertájékoztatókat,melyik gyógyszer hogyan hat.Pl. Szerettem a suliban a kórtan tantárgyat. Később sikerült a fogászatra felkerülnöm és végül sok éven át fogszabályozáson dolgoztam.


19 év után elváltam. Előtte még "megcsináltuk a munkánkat" az első választásnál.Különböző pártnak. Azóta is jóban vagyunk, nem öljük egymást.Ezután 40 évesen reiki - pránanadi tanfolyamokat végeztem, kezdtem másként látni dolgokat. Majd megalakult egy buddhista csoport itt Szolnokon, és rendszeresen jártam a szanghába. Végeztem a meditációkat, előkészítő gyakorlatokat.

Elvégeztem a Phovát, 4 szer.

" A tudatos meghalás (tib. phova) gyakorlata a Gyémánt Út buddhizmus egyik legmélyebb átadásának egyike. Ez által a gyakorlat által megtanuljuk eljuttatni a tudatunkat a halál pillanatában a legmagasabb gyönyör állapotába. Ez nemcsak életünk utolsó pillanatainak előkészítésére hasznos: a halállal kapcsolatos szemlélet átalakítása által mindent egy félelem nélküli és gazdagabb
helyzetből tapasztalunk, melyből valóban képesek leszünk mások hasznára válni."
Láma Ole Nydahl"


Közben 3 hónap alatt meghaltak a szüleim. A Phova segítségével, igyekezem segíteni odaátra nekik. Ezután abbahagytam minden eddig végzett gyakorlatokat. Valami keveset, ha kellett családban , kis távgyógyítás egyéb. A lányom férjhez ment,születtek a picik.


Nyugdíjba mentem.
7 szer voltam Nápolyban. Kutatva azt amit ott hagytam valamikor.

Majd kb. 2010 ben újra felébredtem.Hallgattam Kryon, Kuthumi, Saint Germain ....üzeneteket.Látogattam több oldalt, pl.a Szivtudatközpontot is.Hallgattam Avatarát.... Hogy,hogy is működik a világ. Grabovoj számokat használok. …..

Elkezdtem a meditációkat.

Jó két hete, hogy az eredet nevekről ismét olvastam a szívközpontban, és úgy éreztem rögtön, hogy, szeretném tudni. Nagy meglepetés volt mikor megérkezett. Nagyon örültem, hogy Fabijenna vagyok.Mikor felbontottam a levelet,kicsit "fura" volt, hogy Jézus és Lady Nada a kozmikus szüleim. Gyerekkoromban tanultunk és használtunk néhány imát, de egyébként nem igazán fordultam Jézushoz, mivel a Buddhák segítségét fogadtam. Nem jártam templomba.De nagyon örülök neki, hogy ők a kozmikus szüleim.  
 
életfilm | 2017-01-21 20:26    
Üdvözöllek benneteket!

Egészségügyi szakközépiskolát végeztem,majd haematológiai szakasszisztensit.7 évig Vérellátó Intézetben dolgoztam mint laboros,majd a lányom születése után elvégeztem a gyógymasszőri tanfolyamot és azóta masszőr vállalkozóként dolgozom a szépségszalonomban.
A szüleim nagyon jó kapcsolatban éltek, sajnos édesanyámat novemberben elvesztettük.
Van egy nővérem aki nem apukámtól van,de pici baba kora óta ő neveli,így apának hívja a tesóm is,igazi apuka neki is. Jó testvérek vagyunk,támogató,szeretteljes családban nőttem fel.
Húsz éve vagyok férjnél, ebből kb. 1 évet külön éltünk mikor ő külön költözött.
Érzékeny kislány voltam 12 éves koromban állatam a tükör előtt és kérdezgettem ki vagyok én? Ekkor fura érzésem lett, hirtelen végtelennek éreztem magam, és idegennek a testem. Alig tudtam visszajönni, nem mondtam senkinek de néha spontán is megtörtént velem. Aztán elvégeztem a Reikit, Agykontrollt,Szellemsebészetet, Kapcsolatteremtő gyógyítást,Kvantum gyógyítást, Thetat, Accesst. Most érdekel a felébredés,csendülök.
7 éves koromtól sportoltam, sífutásban versenyeztem 10 évig,szép eredményekkel, diák olimpiai aranyéremmel. Első nagy kellemetlenség 13 éves koromban történt,mikor 2 helyen spirálisan tört el a sípcsontom.Alázatra tanított a kiszolgáltatott helyzet.6 hét fekvő gipsz combtőig,6 hét járó.
26 évesen férjhez mentem, megszületett a lányom. Most 19 éves gyögyörű nő. Velem jó a kapcsolata, az apukájával terhelt, nem tudnak érzelmileg közel kerülni egymáshoz.
Jelenleg együtt élünk így hárman,amúgy jó körülmények között,de nem tudtam megteremteni azt az otthoni boldog, légkört amit a szüleim nekünk.
Leginkább a párkapcsolatomon szeretnék változtatni,hiányzik az őszinte kommunikáció kettőnk között.
A közösséghez bármivel hozzájárulnék,amire szükség van és alkalmas vagyok rá.
 
 
életfilm | 2017-01-20 11:29    
zagi
Örülök hogy itt vagyok 🤗

sulijaim: -óvónőképző Szakközép ,-tanítóképző óvodapedagógus szak ,- fősuli ,-sportedző ,-személyiedző ,-jógaoktató ,-gerinctréner ,-stretching tréner.
tanfolyamaim: -masszőr ,-Numerológia ,-Pszichotronika ,-Prána gyógyítás ,-Lélekgyógyászat ,-jógairányzatok.

Családom: Anyu - Fiatalkoromban bensőséges ,őszinte beszélgetős ,barátnői viszonyunk volt. 10 éve kb. ez megváltozott, eltávolodtunk, nehezebb már beszélgetni ,készülni kell rá ,védekezéssel hozzáállva.
Apu - gyermekkoromban gyakran korlátozó ,tiltó ,konzervativ ,- így emlékszem rá. Felnőttkoromban Őt csodálom ,milyen jó ember, logikus, bölcs, humoros ,tisztességes szeretettel. Élvezem a vele való beszélgetéseket.
Húgom - nagy ellentét áll kettőnk között, nem volt harmonikus testvéri viszony, sokat veszekedtünk. Ma ritkán ,2-3x/év ,alaposan ,őszintén átbeszéljük az életünket, majd sokáig nem kommunikálunk.

Házasságra 29 évesen értem be, 6évig tartott, Mexikóban majd itthon. Sokat utaztunk ,túraztunk. Harcos vége volt a szép ,intenzív kezdetek utan. Túluralt, túlirányitott 2 év elteltével a mexikói férjem. Nehezen engedett el.
Most jó ,normális viszonyt őrzünk, 12 éves kislányunk van, Kamilla, rajongással szeretem, nagyon szoros, erős, kötésű, bensőséges kapcsolatunk van! (Y) Gyakran együtt tisztulunk, utazunk, formálunk...sokat tanít nekem. Ő az első nekem, mindíg, mindenben. Különleges gyermek. :)

Mikor megházasodtam, akkor egyetlen alkalommal gondoltam úgy, hogy egy életre szól a kapcsolatom.
Előtte és utána is képtelenségnek tartottam lekötni magam egyvalakivel egész életemre ,olyan belső hajtóerőim vannak ,hogy rengeteg mindent kell még megismernem és rengeteg mindenkivel kell még találkoznom! tudom hogy képtelen vagyok ilyen kötöttségre. Volt, hogy elkeseredetten vágytam a holtig tartó szép házasságra ,az effajta álltalános boldogságkép miatt. Elmúlt, mikor éreztem, az nem én vagyok. Szétválásom utan egy 6 évig tartó, igazán ősi-nem megszűnő ,érdekes kapcsolatom volt. Egyenlőre szét-továbbléptünk. A nagy ,javamra adott korkülönbség velejárója okán. Most fél éve egy értékes, kiegészítő társam van a folyamatban. :) De a flash már megvolt, h a párom addig van, amíg beteljesítjük hiánypótló dolgaink, es több volt és lesz és ez jó, tetszik.

Kiskoromtól érdekelt a spirivilág. 10 év körültől kb. sokat foglalkoztam önismerettel, megfigyeléssel ,teszteket töltettem ki o.tarsaimmal ,utána jöttek a könyvek, tanfolyamok, középisk.tól rendszeresen ilyen-olyan előadásokra jártam.
Mindig jobbá szerettem volna lenni!
Ha adódott szitu, ritkán, energiával gyógyítottam. Numerologiai elemzéseket írtam.
Sulik, óvodai es r.hadnagyi munka utan férjhez mentem Mexikóban ,boldog időszak volt, (- középiskola,fősuli,hàzas évek eleje) mert mindíg megragadtam a lehetőséget a túrákra, utazásokra, minél többféle es különleges sport végzésére, kipróbálására, -szabad, tapasztaló, a világot sokfelé felszívó időszak ez. Nem jól tolerálom a kötöttségeket, erős szükségletem a szabadság.
Válásom idejében robbantam rá arra, h belsőm éljem, minél inkabb a külvilágomban is. Próbálgattam eképp. Kényszerhatásokat es saját normáimmal nem megegyező dolgokat ahogy lehet, nem akartam! Legalábbis törekedtem.
Utazni nem volt mar annyira lehetőségem, de rákaptam a vadsátrazásra, hegyekben, csak a belső-erdőkben, érezni a természetet, a parommal.
A hétköznapokban a nagy önállósodás-tanulás időszaka jött, helytállni. Egyedül mindentmegoldó, győzedelmeskedő, kemény, sportban bajnok korszak volt. Elvittem az általam maxig. Eufóriát adott, h megtapasztaltam ha 1000fókusszal benne vagyok, bármit megcsinalhatok, véghezviszek!
Akkor rájöttem, h lágyság, finomság, puha és férfira támaszkodó női lét kell.
Majd jött a nagy törésem: Boldogság: óriási új szerelmi fellángolás, hit, remény, lecsupaszodás, teljes önátadás, baba?, - 3 hóra rá egynapon : érthetetlen szakítás, trancsirozós villamosgázolása vkinek közvetlen mellettem - tönkretörtem, megszakadt a kapcsolatom a külvilággal ,jóideig szürke masszában létezgettem. Ezerrel kászálódtam ki, jött napi intenzíven a Kundalini jóga, mantrák, nulla média. 1 évig. Most már lazábban, de fő táplálékom ez maradt.
Óvónő voltam, csodás volt a gyerekek között, kegyetlenke 40 létszámú csaknői nagyonnegatív közösségben.
Nemrég kiábrándultan elhagytam.
Most fel eve boldog vagyok egy értékes ,nyugodt párkapcsolatban.
Erősen változom. Keresem a helyem, ahol gyógyítóként vagy terapeutaként lesz hivatásom. Emelkedni vágyom! :)

Kamilla lányom látása szerint Ő: Asheté én: Eskawa névvel vagyunk.
( akarom megkérni a nevünk, megerősítve lesz-e?, még keresgélem mi a módja!)
 
 
életfilm | 2016-10-12 14:57    
HR-es főiskolai diplomával rendelkezem (kifejezetten jó tanulónak számítottam egész eddigi életemben, amellett, hogy erős szabálykövetés jellemez), szakmai pályafutásom során mindvégig ezen a területen dolgoztam elég céltudatosan és sikeresen.

Szülőkkel való kapcsolatom szerintem átlagos, lehet, hogy még jónak is nevezhető, bár gyermekkoromban anyai részről megnyilvánuló verbális és fizikai (nem szélsőséges) agresszióval súlyosbított.
Gyerekkoromban nagyon sokat és szívesen szerepeltem, verset mondtam, képzőművészkedtem, ma szívesebben vagyok a háttérben és végzek onnan szakmai munkát.
Mindig is inkább magamnak való gyerek / fiatal / ember voltam (klasszikus, mély baráti viszony csak elvétve akadt). Volt olyan időszakom fiatal kamaszként, amikor meggyőződésem volt, hogy nem erre a "világra" kellett volna születnem, mert a működését nem értem, nem tudok vele azonosulni.

Ami a párkapcsolatokat illeti mindig is komoly és stabil kapcsolatokra vágytam. Ebből kifolyólag két komoly kapcsolatom van / volt eddig: egy közel 7 éves, és a mostani. Jelenleg már több, mint 5 éve vagyunk társak Menyasszonyommal.

Egy bő másfél évvel ezelőtt határoztam úgy egy sikertelen, nehéz időszak közben / után, hogy változtatok a szemléletmódomon, és elmozdulok az aggódás és félelem irányából a pozitív gondolkodás felé. És hipp-hopp, már itt is vagyok :) A napokban kértem le az eredetnevem, mely a következő: Asma’Taa

A szemléletváltozás megkezdésének eredményeként a tavalyi év végén hosszas kínlódás (bizonytalanság, önbizalomhiány) és mások kérlelése és noszogatása után úgy döntöttem, hogy vállalkozóként, tanácsadóként folytatom tovább a szakmai pályafutásomat, és igyekszem segíteni a hazai mikró- és kisvállalkozásoknak, hogy úgy bánjanak a munkatársaikkal és olyan módon foglalkozzanak ezzel a területtel, ahogy azt megérdemlik az emberek. A nagy lelkesedéssel és hittel elindított vállalkozás viszont eddig nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, itt érzem leginkább az elakadást... Valamire nem jövök rá, ami akadályozza ennek a dolognak a kibontakozását. 
 
életfilm | 2016-07-16 02:04    
Szabó Katalin vagyok 1974 január 26-án születtem Budapesten. Édesapám és apai nagyapám katonaként szolgált. Édesanyám egészségügyi végzettsége után könyvelőként dolgozott. Apám szülei nem fogadták el hogy anyut választotta apu így számukra én voltam a nem kívánatos unoka amit nagyanyám minden lehetséges módon kimutatott. Apukám és apai nagyanyám mindíg a hangjuk felemelését használták ha valami el szerettek volna érni. Gyermekkorom nagy részére nem emlékszem.Ami meghatározó volt mindig az a víz iránti kíváncsiság.Minden lehetséges módon nekem bele kellett menni mindenféle vizbe.Ennek következménye lehetett 2 évesen kis híján bele fulladtam a medencébe. Anyai nagymamám állt hozzám a legközelebb a szüleimet sosem tekintettem ’igazi szülőknek’.(Ezen még dolgozom)
Egészségügyi szakközép iskolát végeztem 4 évig dolgoztam az egészségügyi rendszerben különböző területeken.
A férjemmel megismerkedésem után 3hónapot éltem Svédországban ahol egy franchise pizzériát vezettünk. A tulajdonos eladta az egész hálózatot így visszaköltöztünk együtt az országba.Nem mentem vissza az egészségügybe egy kis italboltot nyitottunk ami 1év alatt sem hozott nyereséget ezért én fejest ugrottam az éjszakai életbe.Dolgoztam Japánban,Olaszországban,Spanyolban táncosként vendéglátósként. 2004 nyarán házasodtunk össze pontosan 1év múlva a férjem látogatásánál nagyon erős rossz érzésem támadt és egy rá 1 hétre közölte el szeretne válni. Csak annyi jelent meg bennem hogy nem szabad nem ez a megoldás.Hajthatatlan volt majd 2hónap különlét után utánam jött. Innentől kezdve indult más irányba az életem.
Végleg abbahagytam a táncot és a vendéglátót Magyarországon maradtam de továbbra is az éjszakában pókerteremben dolgoztam osztóként.Először Pránanadit tanultam,Angyali kapcsolatokat. Sokat kezeltem majd úgy éreztem ez túl bonyolult kell legyen ennél egyszerűbb.Közben saját pókertermet nyitottam amit eleinte nagyon élveztem majd pár hónap után azt éreztem nem ezt kell tennem. Aztán megismerkedtem a kapcsolattartó gyógyítással amit ajándéknak tekintek a mai napig.Póker terem állami tiltás miatt bezártam hamar és csak a reconnective healing-el foglalkoztam ami férjem részéről ugyan tiltás nem érkezett de életem ezen részéről hallani sem akart de ha egészségügyi problémája akadt a kezelést kérte és elfogadta.Az ország több pontjára jártam kezelni. Hallgattam Enoch előadásokat és elvégeztem a Merkaba tanfolyamot is ami után elindult bennem egyfajta belső látás így már nem csak a megtanult módon kezeltem hanem a látott hallott dolgokat is átadtam a kapcsolódások során. 2012-ben kezdődtek fizikális panaszaim.Vizelet panaszok szédülés amivel kórházba kellett mennem olyan mérvű volt. 2013-ban probáltam segíteni egy vak kislánynak akinek precedens értékű apai erőszak miatti pere folyt akkor. A 2.találkozásunk után másnap nem tudtam felkelni mindenem fájt és zsibbadt a belső kapcsolódásom nehézkessé vált.Hosszú hónapok munkája volt hogy valamennyire összerakjam magam.A mai napig nem sikerült teljesen.Gyakorlatilag semmi nem működött bármit próbáltam egyedül a fizikai test méregtelenítésével értem el eredményt. Innentől kezdődött hogy amíg én nem vagyok jól nem tudok tisztán segíteni úgyhogy elhelyezkedtem táncszínház értékesítője mellé asszisztensnek Ezt egy darabig élveztem míg nem kezdtem el látni mennyire kizsákmányolják a táncosokat.Mielőtt felmondhattam volna férjem állásajánlatot kapott Dubaiba amit mindketten elfogadtunk.Akkor már nagyon erős volt bennem az innen mennem kell érzés.
Ami nincs befejezve az anyu apu nagyi egység lebontása nem találok hozzá emléket olyan mint egy nagy fekete lyuk.Nyilván ennek következménye hogy nem született még gyermekünk.Ebben érzem most nagyon a nyomást.A fizikai tüneteim erősödése miatt visszafejeltem az egészségügybe miért még nem tudom.
Belső vezetésem kért hogy írjak neked Shana és bár hetekig nem tudom miért halogattam kérem szépen a segítséget.Ezzel mi most nem birkózunk meg még az eredetnév lehívása után sem. Eredet nevem: Ambarees. A kérdésem után aztán megtaláltam a név kibontását az oldalon köszönöm. Még mindig bennem van a kérdőjel.
Köszönöm a segítséget! 
 
életfilm | 2016-04-12 18:54    
1. Általános iskola után, gimnázium, 40 km-re, kollégiumban. Számítástechnika, biztonsági területek. Magánnyomozás, biztonsági szektor. Külföldön, takarító cég. Szakács, Kertész suli.

2. Apám családja, nem ismerte el anyámat 100% ban, szerinte, csak miattam maradt velük. Az öcsém születése után, másodrendű lettem a családban. 3 gyerekem van, 9 évig voltam házas, azóta nem kellek senkinek.

3. Reiki, Scientológia, pránanádi. Nagyon sok tanfolyam.
4. Csak változás van, ettől nem megy lejjebb szerintem.
5. Munkát keresek, a gyerekeim elhagynak. Nem igazán találom a helyemet. Hátfájás, jobb lábfejzsibbadás, néha epe táji fájdalom. Régebben vesefájdalmaim voltak, de azok már eltűntek, fiatalkoromban nagyon gyakori fejfájás, sok éven keresztül, petefészek gyulladás, kis korban mandulagyulladás.
6. meg szeretném találni az eredeti célomat, segíteni a környezetemet, elsösorban a gyerekeimet, a szüleimet, a testvéremet, és a szülőhelyemét, az országomat.
7. jelenleg az eddig tanult képességek az amivel segíteni tudok, kapcsolatokkal is. Nagyon szeretnék többet tenni!

 
 
életfilm | 2015-09-06 15:27    
Nosza Gabi vagyok 1952.12.28-án Budapesten születtem.
Az életem nem volt túl színes, egy középiskolába jártam, egy munkahelyen dolgoztam, és egy társam volt,s mindíg is Vecsésen laktam.
Gyerekként sok-sok művészeti hajlammal voltam megáldva, mégis a Közgazdasági Szakközép Iskolában kötöttem ki, ami a számok világa volt, annyira nem kedveltem, de szüleim megmondták, hogy mindenkor jól kell teljesítenem -mivel nagyon szegéyek voltunk, odahaza az volt a szlogen, hogy nem engredhetjük meg magunknak azt, hohy ne a legjobak között legyek-, így tehát jól tanultam. Szüleim az Egyetemi Főiskolai tanulmányaimat nem támogatták, így 1971-ben dolgozni kezdtem az OTP Bank Bp.X.kerületi fiókjánál. Valójában soha nem értettem, hogy miért kell nekem itt dolgoznom, de ha ma visszatekintek, akkor ennek pont így kellett lenie. Többször is megpróbáltam váltani, de észrevettem hogy az a munkahely ahova éppen menni készültem -hamarosan megszünt, vagy éppen álmodtam arról, hogy ne tegyem, vagy annyira rosz volt az energiája, hogy mégis inkább itt maradtam. Itt viszont minden munkakörben kipróbáltam magamat, és rentgeteget kellett tanulnom. Ennyi energiával akár 3 főiskolát is elvégezhettem volna, itt viszont még bizonyítványt sem kaptam róla.
1972-ben férjhez mentem, ha már nem tanulhattam tovább, mintha ez lett volna életem elsődleges értelme 1973-ban megszületett első, 1977-ben második kislányom, és én boldog voltam. A párom jóképű fiú volt, és én oda voltam érte, de szinte soha nem volt otthon, így a kapcsolatunk egy idő után kihűlt. Utólag azt állította, hogy nem vállata a közös háztartás vezetést, a közös gyermek nevelést, és teljesen magamra hagyott a családi teendőkkel mondván, hogy az anyukája is ezt tette. Igaz,hogy az Ő anyukája soha nem dolgozott, nekem pedig az évek múlásával egyre több feladatot nyomtak a vállamra, de ez Őt egyáltalán nem érdekelte. Viszont úgy vettem észre, hogy a házastársi hűséget sem vállalta, így sokszor bánkódtam, szomorkodtam, hogy én vajon miért nem vagyok elég?
Amikor a kislányok már elég nagyok voltak, egyszer csak rámtört a tanulás vágy. A munkahelyem akkor nem támogatta törekvéseimet, így ezoterikus tanulmányokba kedtem gondolkodni.
1996-ban kezdtem a REIKI I. tanfolyammal a RAI keretin belül, és azután itt mindent elvégeztem, ami az energia gyógytással volt kapcsolatos. Életem egyik legszebb pillanata volt, amikor elvégeztem az Atlantiszi gyógyítók tudását követő TIFAR tanfolyamot, és megkaptam hozzá a kristályokat, pont úgy éreztem megam, mintha megszületett volna 3. gyerekem. Ekkor találkoztam az Esszénus képzéssel, és 1999-től már ezt a képzést kezdetm el. Ez nagyon izgalmas volt, az angyalokkal kommunkáltunk, nagyon sok misztikus dologgal találkoztam, de tanultunk Kommunikációt, NLP-t, gyógynövénytant,arcdiagnosztikát, és sok-sok mindent, de leginkább az Arany Atlantisz volt a fő irányvonal. Számomra legérdekesebb mégis a Kabbala életút elemzés tanulása volt, amit 2000-től kezdtünk tanulni, és nagyon érdekes volt rájönni arra, hogy pl. egy egy családtagom miért is olyan amilyen, hiszen ez szoros összefüggésben volt a tanulófeladataikkal, amit erre az életre kitűztek, ill. előző inkarnációból hoztak magukkal.
A munkahelyemen - időközben áthelyeztettem magamat a vecsési fiókba - 2005-től szinte csapdostak a fejem felett a hullámok, mivel jobb híján kineveztek a fiókigazgatói munkaköröm mellett lakáshitelesnek, és így tetszett vagy sem, igen részt vettem a Deviza hitelesek hiteleinek feldolgozásában, és folyósításában. Ez volt életem egyik legszörnyűbb időszaka, és még így utólag sem szeretnék bővebben belefolyni az emlékeibe. Napi 12 órákat dolgoztam, teljesen kimerültem, stresszes lettem stb. Egy este a munkahelyemtől kb 10 prcre lakom - 3x akart elütni 3 különböző gépjármű, mikozben tudtam, hogy én vagyok a hibás,mert mint egy zombi vonszoltam magamat haza. Amikor ugyanazok az emberek kezdtek visszajönni, akiket nem sikerült lebeszélnem a deviza hitelről hogy segítsek, nem tudnak törleszteni , úgy éreztem, ez a vég!!!
És igen, nagyon jól láttam, hogy ennek a banknak az emberek már csak két lábob járó pénforrásáok, akikből ki kell húzni az utólsó fillérjüket is. Úg éreztem, hogy ez ellentmond az én esszénus elveimnek ( segíteni, tanítani, gíógyítani)és már csak túl akartam élni. 2099tól már új főnökömnek könyörögtem, hogy rugjon már ki a következő létszámleépítéssel. em nagyon akart, mert tudta jól. hogyí akkor szakember nélkül marad, de hajthatatlan voltam. Így 2010.08.05-től előrehozozz előnyugdíjas lettem. Majd 1 évig tertott, mire kidolgoztam magamból a stresszt, s így elveszítettem életemből a 2011-es évet. Viszont ekkor kezdtem el magammal foglalkozni, és kerestema "mi fog történni 2012.12.21-én", és nem sokal,lettem okosabb.
Hol tartok ma? Szüleim, testvéreim már elhunytak, a férjem 2013. áprilisában ment el, és ha most nem lenne a két lányomtól 5 unokám (akiket nálam, általam nevelgetnek ). akkor árva lennék! Igazából már nekik sincs rám szükségük, mindenkinek saját élete van. Szép lassan, fokozatosan igyekszem kivonni magamat a családokból, aminek láthatólag nem igazán örülnek.
2014.05.23án rám talált a gyerekkori barátom, akivel együtt jártunk iskolába, egy utcában laktunk, és 19 éves korunkig minden egyes nap találkoztunk, sokat beszélgettünk, nevettünk és mindíg jól megértettük egymást. Most megszólított, és bennem egy hang azt mondta "Ő az"! És engem a másodperc töredéke alatt elöntött a szerelem perzselő lángja!Szeptemberben valaki benyúlt a szívcsakrámba, és ketté szakította a szívemet. Egy idieg kívülről zörögtek, és dobogtatták a szívem egyik felét, s mivel nem tudtam mi ez, elmentem a lányommal a barátnőjéhet, aki Látó is. Sajnos "nem segíthet" mondta, majd felmondta az én saját gondolataimat. Jó tanulság volt, miért nem bízok meg magamban? Mindenesetre a kis barátommal újra ismerkedtünk, elmeséltük egymásnak az életünket és arra jöttem rá, hogy vele mindaz megtörtént, ami velem, csak Ő a sok azonosság mellett egyúttal az ellentétem is. Nagyon jól elnyomott gyerekek lettünk, de Ő lázadó lett, és pedig áldozat.
2015. februártól már éreztem, hogy energetikailag húznak-vonnak, Persze rátaláltam arra az oldalra is, ahol minden meg vagyon írva, ami velem történik. Kissé meglepett, hogy 2005-nél tartok, de éreztem korábban is, hogy fázis késében vagyok......Az életem filmjét 3xlejátszottam, és bizony rájöttem a javítgatni valókra, mégis úgy érzem magamat, mintha hullámvasúton ülnék: Hol lent, hol fent...
A kapcsolatunkból nem lett szerelem, sőt semmilyen kapcsolat sem, kivéve azt a néhány alkalmat, amikor én meghívtam ebédre, Ő pedig engem kávéra. Egészen végig tudtam, hogy velem lehet a baj, de biztos nem lehettem benne. Sokszor estem kísértésbe, hogy elmegyek oldásra, de azután elszégyelltem magamat, hogy ugyan már, hiszen 62 éves vagyok, és minek tanultam ennyit, ha még ezt sem tudom megoldani.
Végül is az augusztus 31-i energiát ( a zárunk, fordulunk) arra használtam, hogy búcsút vettem tőle. Utána egy kicsit bántott a dolog, de azt hiszem, hogy ennek így kellett lennie.

Én a mai napig tagja illetve 2015.03.13. óta Lovagja vagyok a Krisztus Esszénus Egyházának Lovag Rendje, valamint papnője a Fény Gyermekei Magyar Esszénus Egyház utódjának, a Magyar Keresztény Esszénus Egyesületnek. Mivdel 2012. Óta furcsa érzéseim vannak az egésszel kapcsolatban, most időt és felmentést kértem, hogy tisztátzhassam magamban, hogy miért is. Én piontosan tudom, hogy nem véletlenül kerültem közéjük hiszen ez szeretet közösség, de most azt érzem, hogy mégsem ez az utam. És tudom, hogy fénymunkáa vagyok! Hogy mi az én egyedi feladatom még nem jöttem rá, de azon vagyok. S hogy mit tudnék, felajánlani? A lakásunkat, kocsinkat stb megörökölték a gyerekeim, nyugdíjam van, amit csak akkor tudok átadni, ha már nem kell rezsit fizetni. de akkor már nektek sem lesz rá szükségetek.....bocsi, hogy hosszura sikerült....

Áldás


 
 
életfilm | 2015-07-20 21:34    
1973. 03. 10- én születtem.
Gyerekként humán beállítottságú voltam, leginkább az olvasás, és a nyelvek érdekeltek. Magam is írtam naplót, verseket.
Az óvodát és az iskoláimat egyáltalán nem szerettem, de az iskolai zenekarban eltöltött idő élményei átsegítettek a nehezebb időszakokon. A gimnáziumi évek alatt szülői nyomásra végül kiléptem a közös zenélésből, hogy zavartalanul folyhassanak a tanulmányaim... Ekkor kezdődtek az étkezési zavaraim.
Mivel az anorexia és a bulímia akkoriban még nem volt egy közszájon forgó betegség, húszas éveim elején szembesültem vele, mi is történik velem valójában. Ekkor már egyetemre jártam, nyelvtanár szakra, és a tanulmányaim mellett vállalt munkából finanszíroztam a pszichológust, akinek a segítségével tíz év múlva végül sikerült megszabadulnom az étkezési zavaraimtól.
Az addigi párkapcsolataimat a viharos szerelem, vagy a megfelelésből táplálkozó "józan ész" kapcsolatok jellemezték nagyjából váltakozó arányban, amíg megismertem a férjemet, majd két év várakozás után megszületett az első gyermekem.
A valódi szakmámban nem sokat dolgoztam, és leginkább csak magánban tanítottam, iskolában soha nem is akartam, mert több ponton nem értettem egyet a hagyományos oktatási rendszerrel, amelyben anno magam is sokat senyvedtem.
Első "valódi" munkahelyem egy barátom családi vállalkozása volt, ahol az üzletvezető jobbkeze, és mindenese voltam, aztán kereskedelmi képviselőként helyezkedtem el egy kisebb, családias cégnél, amikor is a munkámból kifolyólag rengeteget utaztam. Nagyon szerettem ezt a munkát, mert sok szempontból szabad volt, egy nagyon klassz kis csapat tagja voltam, és emberekkel foglalkozhattam.
Miután azonban a gyermekem megszületett, tudtam, hogy ezt a munkát már nem akarom tovább folytatni, ezért új utakat kerestem. Ekkor jött szembe velem a kisgyermekkori zenei nevelés, aminek a kitanulása után hat évig szerveztem kisgyermekkori zenei nevelés foglalkozásokat a városomban, és környékén.
Ez nem csak a hozzám járó édesanyáknak, hanem nekem is sokat adott: rengeteg lélekemelő közös éneklést, és az apró gyermekekkel való örömteli játékot. Alkalmanként egy- egy félórányi szeretetbuborékot.
Az ötödik évben azonban úgy éreztem, mintha a rutin valahogy eluralta volna a foglalkozásaimat. Ismét kerestem a helyemet, és mert egész addigi életem folyamán érdekelt az önismeret, és nagyon szerettem volna a magam és az emberek boldogságához továbbra is hozzájárulni, beiratkoztam egy önismereti képzésre.
Ez után született a második gyermekem, akinek az érkezésére az előzőleg traumaként megélt császármetszés után már tudatosabban készültem. Végül egy mentőautóban szültem, a lehető legháborítatlanabbul, egy angyali mentőorvosnő segédletével.
Ez után a csodás esemény után azt gondoltam, már mindent tudok az önismeretről, ráadásul végzettségem is van belőle, tehát másoknak is mutathatom, de a kliensek csak nem jöttek. Végül a sors összesodort Valakivel, aki akkor már egyedi volt, és az ő tanításai nyomán ismertem fel, valójában semmit sem tudok... Elkezdtem hát a valódi munkát önmagamon.
Ez után egy évvel búcsút intettünk egymásnak a férjemmel, mert ő nem akart velem tartani a változásban. Elköltöztem a gyerekeimmel, és innentől fogva hiába is akartam már elhelyezkedni bárhol, hogy "biztos megélhetést" találjak, alkalmi nyelvtanításokon kívül semmiféle munkát nem találtam, amiért lelkesedhettem volna. Elkezdtem hát felélni a tartalékaimat, elengedni mindent, amim csak volt, és miközben igyekszem minden erőmmel a saját fejlődésemre koncentrálni, egy könyvnek készülő íráson dolgozom, ami az elmúlt néhány évemről szól.  
 
életfilm | 2015-02-28 18:36    
dudás flóra
Szerbiában születtem egy Vajdasági városkában,itt fejeztem be az általános és közép iskolai tanulmányaimat,kerskedelmi szakon,,ami nem igazán érdekelt,engem mindég a pszichológia érdekelt..viszont az egyetemre nem vettek fel.19 éves koromba szerelembe estem,3 hónapos kapcsolatpmban megfoggant a leányom Barbara,majd kitört itt a háború és ekkor született egy fiam is Sztefán.A szüleimről anyit irnék hogy menekültem sokat othonról,általában mindég veszekedtek.Elváltam....14, év házasság után,késöbbi párkapcsolataim mind szakitással végződtek,két utolsó kapcsolatomból való kilépésem fájdalmas volt...A spirituális utam valójában mindég is volt,,még akkor is amikor nem tudtam róla,,kora gyermekorom óta érzem,hallom,sokszor ,,látom.. is a szellem világot,megálmodok dolgokat,olykor negativ energiákkal is találkozom....a szülői házban ateista hangulat volt,valószinüleg azért léptem be az adventistékhoz,,,utánna onnan is távoztam,fizikailag valami szinte kitolt a templomból,,,majd reikit tanultam,angyal komunikációt,biotronikát,psi sebészetet,,jártam transzcendentális meditációra ás mi egymást.kb 1 éve összeomlott az életem,15. év fényképész munka után becsukták a céget ahol dolgoztam,nemsokra rá a párkapcsolatom is összeomlott,,majd elkezdtem magamba fordulni szó szerint...nehezen tudom leirni az átélteket,de már ebben a világban nem láttam a régi helyem,képtelen vagyok elhelyezkedni és unalmas,értelmetlen dolgokat csinálni,,ebben a folyamatban a testem is átalakúlt,,sulyfeleslegem eltüntt,arcom testem fiatalosabb lett,nagyon sokat aludtam,napjában 1x ettem,,,,betegségeim nincsenek,,egyedül sokszor fáradt vagyok.jelenleg azokban a témákban kutatok csak ami érdekel,,ami viszont nem érdekel azzal nem tudok foglalkozni,mert egyszerün képtelen vagyok rá koncentrálni,eljutottam odáig hogy szeretném látni a valós helyemet,ezért vagyok most itt. 
 
életfilm | 2015-02-23 18:20    
Dékány Ritának hívnak. 1972.október 15-én születtem Kaposváron.
Jelenleg Békéscsabán élek, de Budapesthez is köt a "munkám".

Kisgyerekként annyi érdekességet emelnék ki, hogy nagyon erősen vonzódtam az idős emberekhez. Emlékszem, a térdüket öleltem ( csak azt értem el), és szaladtam
hozzájuk.
Édesanyám alkoholista volt. Inkább zugivó. Agresszív, mikor ivott. Pár éve, egy katartikus állapotban megbocsátottam neki. Átéreztem a fájdalmát. Sosem felejtem el.
A többi már az ő dolga. Az enyém más. Édesapám halk szavú, jámbor ember. Ő közelebb állt hozzám, de sosem volt erős kötődésem a szüleimhez.
Az anyai nagymamám még mindig él. Vele különleges kapcsolatom van. Nagyon Bölcs asszony. Tiszta szív és szeretet. Szerencsés vagyok ebben is, hogy még velem van.
Van egy öcsém. Közel áll hozzám. Lelkileg, szellemileg is.Külföldön dolgozik.

Egészségügyi szakközépiskolában érettségiztem. Majd idősek otthonában dolgoztam 2 évig. Azért csak ennyi ideig, mert nehezen viseltem az idős emberek kiszolgáltatottságát, fájdalmát, méltatlan halálukat.
Az első szerelmem 7 évig tartott.
Majd 21 évesen ismerkedtem meg a gyermekeim apjával. Két gyerkőcöm van. Kari 18 éves lesz a nyáron, Anna februárban volt 12 éves.
Kapcsolatunk 15 évig tartott. Fényűzés, külsőségek, mindenem megvolt. Bejártam a világot. Luxus autóval közlekedtem, bejárónő, bébiszitter, hatalmas ház,medence stb...
Mégis azt éreztem, megfulladok. Ezt a hiányt a tanulással próbáltam kompenzálni. Fodrász lettem. Itt is két évet dolgoztam, mert jött a következő gyerek.
Majd mikor két éves lett Anna, beiratkoztam a gyulai Szent István Egyetemre. Magamnak bizonyítva, hogy meg tudom csinálni. Akkoriban már nagyon szenvedtem.
Maximalista lévén, nagyon jó eredménnyel. Szociális munkás diploma. Fiókba be.

Hiába volt meg mindenem, mégsem volt semmim. Dubai legdrágább szállodájában arany kanállal kavartam a kávét, és nem értettem mit is keresek itt?
Nem az én világom volt. Aztán a barátnőm anyukája fejére esett egy könyv: A.J.Christian: Mit keresett Isten a nappaliban? Na,,,itt kezdődött a "spiri" utam.
Elhagytam a gyerekek apját. Volt érzelmi zsarolás, megfélemlítés, könyörgés stb,,,De hajthatatlan voltam. Eljöttem.
Szerencsém volt, mert 6 éven keresztül megengedhettem magamnak, hogy ön-magommal foglalkozzak. Hála érte az exnek, még ha nem is tud róla

Mivel anyagi problémáim akkoriban még nem voltak, így magamba fektettem minden olyan Tudást, ami vonzott. A forma itt lényegtelen.
Mindig a Forrást kerestem. A ki-lép-ő pont-ok-at a Rendszerből.

Most van egy Jelen-Lét központom Budapesten. Nem hirdetem, akik akarják, behangolnak hozzám.
A fő profil a család-állítás. Vicces, számomra innen is van tovább, de működő rendszer. Ez passzív jövedelemként is szolgál.
Itthon pedig házakhoz járok takarítani. Biciklizek, és szabadabb ,boldogabb vagyok, mint valaha.

Volt egy Mesterem.Infinitus-nak hívták. Nem hirdette magát. Sehol sem lehetett megtalálni. Érzésből talált meg Ő engem. Szinkronicitások sora,találkozás vele mint a mesében. Rengeteget kaptam Tőle. 3 éven át tanított.
Ma már nincs jelen az életemben. Eltűnt, úgy, ahogy jött. Ennyi volt a közös dolgunk .

6 év egyedüllét után találtuk meg egymást a Párommal. Amikor az energia hamarabb megjelenik, és utána követi csak a forma.
Találkozásunk, itt is, mint a mesében. Nem részletezem. Túl nagy erő, energia jött létre köztünk, amivel a Párom nem tudott mit kezdeni.
Többször kimenekült a kapcsolódásból. Talán ez a legjobb szó rá. 1 évig voltunk együtt, igaz távkapcsolatban. Közösen teremtettünk, embereknek segítve. Elmondhatatlan érzéseket éltem át vele. Meggyógyított , testileg-lelkileg-szellemileg össz-hang és harmónia volt köztünk, bennünk.

Egy hónapja vagyunk külön. Döntését elfogadtam. Érthetetlen számomra, de tisztelem őt annyira, hogy ha menni akar, menjen. A szívemben van, mert mindig is a részem volt.

A közösséghez embereket ( is ) tudok hozni. És a saját erőmet, tudásomat, mindent szívesen megosztok Veletek.

Nyitott vagyok mindenre, ami felkelti az érdeklődésemet. A Tisztaság vonz. Az Erő. A Forrás.
Ezért jöttem hozzád, Shana.  
 
életfilm | 2015-02-23 17:18    
Üdvözlet,

Dísznövénykertész- virágkötő a szakmám.
24 éves koromban vállalkozást indítottam.Multiknak csináltam Földnapja kiállítást.Karácsonyi dekort,s egyéb dekorokat.Jól működött.A jól felépített kapcsolati tőkémet a társam lenyúlta, ezután a vállalkozás összeomlott.
Némi szünet után 2008.ban reklám-dekor vállalkozást indítottam.Likviditási problémák miatt társultam.
A cég nem indult be.A reklámháló piac a válsággal összedőlt,a társam fenyegetőzött.
Jelenleg alkalmazott vagyok.Egy virágüzletben.Dolgoztam még vendéglátóiparban, kristályüzletben,férfi öltöny üzletben.A szakmámban legtöbbször üzletvezető voltam. Most nincs rajtam felelősség.
Apu és Anyu együtt éltek. 2008.ban Apu meghalt.Van egy öcsém,41 éves.Apuval a kapcsolatom jó volt,bár bántalmazott. / szíj/Anyuval nem volt túl jó a kapcsolatom.Érzelmeket ,szeretetet,melegséget,simogatást,elismerést nem kaptam.Gondoskodást igen.
Élettársi kapcsolatból született egy kislányom, . A kapcsolat 16 évesen kezdődött,6 évig tartott.A kislányom másfél éves volt,mikor elbúcsúztunk egymástól,az Apukával.A Kislányom Édesapja ,folyamatos lelki-terrorban tartott minket. Főleg engem,a "válásunk" után.A kapcsolatban már voltak jelei az esetleges bántalmazásnak is.
A kapcsolataim ez után néhány hónapig tartottak.Bántalmazás nem történt.
2010.ben a halott Apukámmal beszélgettem. Megijedtem,majd ideg összeroppanásom volt.
Voltam depressziós és pánikbeteg is.
2011.ben spontán egységélményem volt.Megijedtem közben,és úgy éreztem ,hogy bent maradtam egyfajta szülőcsatornában. Igyekszem kibontani,megérteni ami Velem történt és értelmezni az átélteket.Átéltem a Kristálytiszta Krisztusi szeretetet.Kinyíltak a képességeim. Látomásaim voltak,beleláttam rengeteg mindenbe.
2011.ben szerelmes lettem .Megtaláltam a Léleklángomat.A kapcsolatunk plátói jellegű.Együtt dolgozunk lélekszinten. Elakadtunk. Nem tudom miért ,de a képességeim elhagytak. Nem látok ,nem hallok és .. nem érzek. Több szellemi támadás ért. Elveszítettem a kapcsolatomat a Forrással.Érzelmileg nagyon alacsonyan vagyok. 2013.ban érzelmi trauma ért az Anyuval kapcsolatban.Érzelmek,harag elnyomva.
Kevés a hely......:)Felismertem ,hogy Anyai ágon áldozati karmát élek . Többször voltam családállításon ennek az oldására.Az elengedés folyamatánál tartok ,és nem megy könnyen.Erős nyomást érzek a fejemben és szurkáló érzést a kulcs-csontomnál, ezenkívül nyomást a gyomor alatt a májamnál.(?)
 
 
életfilm | 2015-01-14 08:18    
Marosvásárhelyen születtem és nőttem fel, majd magyar-angol szakot végeztem a kolozsvári egyetem bölcsészkarán. Két évig voltam iskolai angoltanár, jelenleg magántanár vagyok és alkalmanként fordítok is.

Az, ahogyan a szüleim kapcsolatát kisgyerek korom óta érzékeltem, nagyban meghatározta további döntéseimet. Lestem és reméltem édesapám figyelmét és elismerését, édesanyám túlkompenzálta ezek hiányát, különlegesnek tartott, de az elvárásait időnként nyomásként érzékeltem. Én voltam az elkényeztetett kicsi. Van egy hét és fél évvel idősebb nővérem, születése után a szüleink szinte elváltak, én később "meglepetésként" jöttem.

Tizenéves koromban keresztülmentem néhány kapcsolaton és csalódáson, és a házasságomat is sérült minta alapján választottam: egy olyan kapcsolatra mondtam igent, ahol egyik éretlenebb volt, mint a másik. Azzal a reménnyel talán, hogy ha sikerül a páromat "megmenteni", akkor sikerül kijavítani a harmónia hiányát a szüleimnél is. Mostanra kezdtem rájönni, hogy ez nem az én feladatom. A kb. tíz éves házasságból egy éve léptem ki "hivatalosan". Két gyerekünk van, egy fiú és egy lány.

Amikor megismertem a jövendő páromat, volt férjemet, azzal ijesztegetett, hogy halálos betegsége van (amiről később kiderült, hogy herevisszér). Komolyan vettem őt, és ezzel együtt elkezdtem egyre komolyabban elgondolkodni "az élet értelmén".

Első könyvem a témában, Szögjal Rinpocse: Tibeti könyv életről és halálról meglepetéseket tartogatott nekem. Olvastam valamiről a könyvben, majd megtapasztaltam élő tanításként. Aztán kirepültem a testemből. Persze minden nagyon ügyetlenül és félősen történt, mert gőzöm nem volt, hogy igazából mi is történik. Attól kezdve körülbelül egy fél éven keresztül (2001-ről írok) szinte minden éjjel furcsa álmaim és élményeim voltak, és akárhányszor délben le mertem pihenni, zsibbadás fogta el a testem, mintha készülnék kilépni belőle. A félelem persze visszatartott. Talán az álmok voltak a legsikeresebbek. Ekkor álmodtam meg a lányom születésnapját, 6 évvel azelőtt, hogy megszületett volna. És olyat is álmodtam, hogy az angyalok örülnek, mert ezentúl tudunk levelezni és tartjuk a kapcsolatot. Egyszer láttam egy finom szövésű zöld háló-tölcsért is, amelynek a közepe fekete volt, és a figyelmem segítségével szépen tudtam haladni benne. Szívesen venném, ha ezeket a dolgokat végre valaki értelmezni tudná, vagy megerősítené sejtéseimet.
Végül a félelem és az idegenkedés nyert, nem tudtam soha elengedni magam, nem volt bizalmam a kontrollt elveszteni, így az ilyen jellegű történések kiszorultak az életemből.

Az érdeklődésem azonban a szeretet, az igazság, a harmónia megélése, az önismeret iránt nem csökkent. Sokat olvastam a témában és eljártam egy jó pár előadásra, képzésre is. Persze nehéz volt eljutni odáig, hogy egyre tisztában lássam és vállaljam is, hogy hol tartok, mit gyűjtöttem össze a "zsákomba". Hosszú évekig hallgattam frusztrációimmal, amíg végre meg mertem szólalni és kimozdítani magam a bénító komfortzónából.
Szeretném véglegesen elengedni a sérült apa-anya minta maradék elemeit: úgy érzem, ez még mindig nem sikerült teljesen. Van bennem egy hatalmas nyugalom, és van bennem zaklatottság is időnként. (Most éppen naaagyon nyugis ;) ) Szeretnék minél többet megérteni abból, hogy ki is vagyok én.
 
 
életfilm | 2014-11-07 09:09    
Érettségi utáni tanulmányok :
- Épületgépész-technikus
- Európai üzleti asszisztens
- Mérlegképes könyvelő(vállakozási szakon)
- Gazdasági informatikus

Munkafolyamatok(ez nagyon sokrétű vol) :
- bolti eladó, pénztáros
- Gépkezelő, műszakvezető, csoportvezető
- Titkár-asszisztens, csoportvezető-helyettes, pénzügyi ügyintéző, anyagbeszerzési feladatok, gépjármű-flotta vezető helyettes.
- takarító(külföldön), itt már az utóbbi időben Vezetve tettem mindezt az "alázatos" munkát.

Egyedül dolgozom leginkább, csoportokhoz olykor csatlakoznom kell. A feladataimról nem beszélhetek.
Nem sorolom fel, hogy miken vettem részt és kikkel, mert ezt nem tartom indokolt információnak.


Fejlődni szeretnék :) 
 
1 db hozzászólás
életfilm | 2014-10-08 11:58    
Sziasztok!
Régebben rajzszakkörre jártam, képzőművészeti táborokban vettem részt. Nyomda-papír-csomagolástechnológiai műszaki menedzser szakot végeztem. Webdesignerként dolgozom.
Szülők elváltak, párommal szakítottunk, kisfiunkat egyedülállóként nevelem.
Mazdaznan életmód felé fordulásom kb. 5 évvel ezelőtt kezdődött. Vega vagyok kb. 9 éve.
Többször költöztünk 2011 óta, vidékre is, aztán vissza Pestre, most Zuglóban lakunk.
Jelenleg próbálom újrakezdeni az életünket, mivel természetesen nem a fentebb leírt volt az eredeti elképzelés...
Közben jól lefogytam, pajzsmirigy a tünet, de elindultam felfelé (48kg). Saját vállalkozást akarok, jobb agyféltekés rajztudást, és design terveimet megvalósítani.
Csak akkor érzem jól magam, ha azzal foglalkozom, ami igazán érdekel, és amiben jó vagyok. 
 
1 db hozzászólás
életfilm | 2014-08-14 09:03    
1975.06.24.-én születtem 3. leány gyermekként. Mint kiderült teljesen másként éltem át és mondtak el dolgokat amik történtek a családunkban. 6 éves koromig imádtam édesapámat aki elöttem egy részeg pillanatában (?) elverte anyámat. Utána bezárkoztam, lettem szemüveges. Első osztályban kíváló tanuló voltam, osztály első, de sajnos abból az iskolából átkerültem egy másikba ahol egyből a leggyengébb lettem. SZületési nevem (Kövér Olga Ilona) rengeteget csúfoltak ami nyomott hagyott bennem. Szerencsére gyorsan eltelt és tanulmányaimat édesanyám nyomására egészségügyi szakközépiskolában folytattam.
Dolgoztam fogorvosi asszisztensként 4 évet, jelenleg foglalkozás egészségügyben tevékenykedem asszisztensként a rendőrségen.
Édesapám alkoholista volt, édesanyám örökké ideges, szorongó, aggódó. Sosem tudtam megfelelni neki, s mint kiderült teljesen más ember mint akinek mutatta, mutatja magát. Érdekből, a pénz miatt, születtem és "csak" lánynak, az orvos mondta anyámnak az 1. lány születése után, hogy belehalhat ha még vállal gyermeket és még ketten születtünk.
ALig vártam, hogy férjhez menve elköltözzem és nevet is váltottam. Sajnos örök elégedetlenségemben elváltam egy új szerelem reményében, mely mint kiderült hazugság volt.
Sajnos a kötelék melyet elvágni szerettem volna (anya - én) folyamatosan fogott.
Visszanézve mindig is visszahúzódó, csendes gyermek voltam.
2007-ben kezdtem az ezoteriával foglalkozni, majd a Titok c. könyvvel folytattam és valahogy egyre jobban beindult a folyamat. Emberek, könyvek, tanfolyamok.
Jelenleg megtaláltam lelki társam, igaz barátokkal közös célért teszünk, lányom a világ legnagyobb csodája 15 évesen kilóg a mai gondolkodásból.
jelenleg szétesőben van minden körülöttem, testi tüneteim erősödő menstruáció, megfázás szerű gyakori panaszok, állandó fáradtság érzet.
Jelenleg a magyarság érdekel. Nemrég találkoztam az Arvisurával amit tanulmányozok és a rovásírással is foglalkozok.
Változás előtt állok én is minden szempontból és már nagyon nyom, hív a lelkem és én rajta vagyok.
Röviden egyenlőre ennyi. 
 
életfilm | 2014-08-12 17:55    
Iskolák
Zenei alapfokú iskolába jártam. Rögtön zeneiskolába is irattak. A tanárok ajánlották nekem a hangszert, nem én választottam. Középiskolát teljesen zeneművészetiben jártam ki, és egy évet még egyetemre is jártam.

Család
Kis családi életet éltem meg, lévén, hogy máshonnan származunk. E mellett édesapám apja a háborúban el kellett hagyja őket, mert izraeli volt. Édeasapám már nem él.

Spiritualitás
Édesanyám közvetítő szerepével korán elolvashattam spirituális könyveket. Annak köszönhetem, hogy nem tiltott el, rám hagyta, mit olvasok. Egészséges életmódot egyáltalán nem tudtam megvalósítani, akkor még. Ez frusztált is. 18 éves szülinapommal jelentkeztem egy indiai mesterhez, és "elfogadott". Ez volt a szembe nézés elkerülése.:) Cölibátus, önfegyelem stb. Pár év múlva felesődött az elnyomott énem, és éreztem, hogy nem élem meg magam. Azóta még nem teljesedett ki a szenvedély, de mégis közelebb vagyok hozzá. A mester előtt és alatt is csüngtem a shaumbra közvetítéseken. Mindent megtudtak fogalmazni számomra. Én akkortájt nagyon befeléforduló voltam, nem tudtam megfogalmazni az érzéseimet.

20-21 évesen megérintett a magyarság sorsa is. Voltak események, amik támogatták és erősítették ezt a hívást.

Jelen
Azóta, próbálok hivatást találni (kitalálni), közben szakmát tanulok, ami annyira nem üt el a vonzódásaimtól. Ez a szociális gondozó tanfolyam.

Nagyon gyorsan haladtam előre olvasmányokkal, erős belső vezetésem volt, felső védelem alatt is állhatam :) (ki nem?). Most gyengült az intenzitás, néha, kicsit visszafelé haladásnak tűnik, ami persze megijeszt. Nyilvánosan vállalom, hogy haladás nem is alapozódhat konkrétan semmire, mindennapi gyakorlatokat nem végzek. Mondhatni, tantrikus az ösvényem, ami jön, azzal foglalkozom. Sikerült stabilabb lelkiállapotban lenni a mindennapokban. Ezért sokkal tisztábban észlelem, mikor eltölt egy nyomasztó energia. Csak, soká szokott leesni, hogy elő kell venni egy tisztító techikát.
Még annyi, hogy a női oldalam, szerepem elfogadásával, megélésével foglalkozom. Ezt nem kaptam meg anyámtól, és ő sem anyjától.

Köszönöm Shana! Olvastam több írásod. 
 
életfilm | 2014-08-09 21:16    
Püspöki Éva
1956.08.23-án születtem Szentendrén. Van egy élő ikertestvérem-fiú.
Gyerekkoromban kivülállónak éreztem magamat sokszor a családomban, holott szerető család vett körül. Vegyipari technikumot végeztem, majd Főiskolát papírfeldolgozói szakon.
Papírgyárban dolgoztam kb 13 évig, majd a 6 órás munka kedviért több Kft-ben dolgoztam ami által sok mindnet megtanultam.
1999-ben reiki, arolo,tanfolyam elvégzése, meg angyal tanfolyam, rengeteg könyv elolvasása után kezdtem eljárni a Czeizel Bea holdesti meditációira.
Kevés ugymond hivatalos tanfolyamot végeztem, inkább más utakon tanultam. Jártam idős mesterekhez akik a saját módjukon adták át a tudást számomra.
Jelenleg rezgésterápiával, Bach virágcseppek, unikornis cseppek , és üzenetátadással foglalkozom ha megkeresnek emberek. Illetve meditációkat vezetek le egy egy embernek
ha úgy adódik, hogy ez a szükséges kezelés.
A házasságom emiatt megromlott így 2008-ban elköltöztem albérletbe és több sikertelen párkapcsolat után jelenleg egyedül élek de már 9 hónapja a saját lakásomban.
VAn civil munkám ami a szükséges anyagi keretet megadja számomra, így mivel tudok időt szakítani arra, hogyha valaki megkeres tudjak vele foglalkozni, de fontos számomra hogy magammal is legyek.Sokat járok hasonló emberek közé és rendzseresen járok családállításokra.
Két lányom van és egy unokám aki 2011.09.11-én születetett itt Budapesten. Bencével nagyon jól érezzük egymást már születése elött is voltak üzenetei felém.
Várom és figyelem ahogy fejlödik és ahogy reagál mindenre.
A jelenlegi változások kihatnak fizikai szinten arra, hogy milyen ételeket egyek, néha fura amiket kivánok és a húst meg a kávét mostanában nagyon csökkentettem mert nem is kívánom.
Mostanában jóval többet kell pihennem és aludnom mert ok nélkül is elég fáradtnak és meggyötörtnek érzem magamat.
Vannak körülöttem emberek akik lököttnek tartanak de ez engem egyáltalán nem zavar mert úgy érzem, hogy evvel nekem nem kell foglalkoznom.
Nagyon sokat kell még dolgoznom magamon mert van még tisztogatni való.

üdv Antara
 
 
életfilm | 2014-08-05 12:49    
A fizikai síkon: biológia-technika szakos tanári diplomám van.

Két gyermeket született és Budapesten élek.

 

A spirituális utam :

2010. januári agykontrollal kezdődött, majd később

Kálmánné Soós Évánál, a Kryon iskola,

Veres Krisztánál / Avalon papnője/ Beavatások,

Suresh, indiai jóga mesternél, jóga oktató - tanár gyerekek részére,

Shana Judit programjain való részvétel, mely sokat segített a tisztításban, fejlődésben,

új energiák aktiválásában,

Szent Mihály Főangyal oldásán, Zsuzsin keresztül vettem részt,

Szelei Magdolna és Rakk Ilona nyári táborában Dobogókőn, erőteljes tisztítás és

sok új kód befogadása, lehorgonyzása történt meg beavatásokkal,

Alone Pálmiin keresztül, Thoth, Kryon, Teremtő Atya, Égi Anya, Krisztus Urunk, stb.

beavatások.

Még sok más személy és program segítette az önmagamra találási folyamatot.,

a lelkem feladatára való rátalálást.

Hálásan köszönöm a sok ÉGI -és FÖLDI segítőimnek, mindazt amit tettek és tesznek

Mindenkiért az Egy-ségben.

 

A legfontosabb a Szeretetteljes segítség nyújtása, kortól, nemtől, fajtól függetlenül,

mindez az ATYA - ANYA - FIA TÁMOGATÁSÁVAL.

EGYÜTT, ÖSSZEFOGVA, KÖZÖSEN.

Áldás!
 
 
életfilm | 2014-08-03 10:32    
Gyerekkorom kissé eseménydús volt 3 általános iskolában jártam ki a 8 osztályt, majd varrónőnek tanultam. És úgy gondoltam eljött értem a herceg 18 évesen férjhez mentem szültem 3 gyermeket 1 fiú(23) két lány 17-20) miközben úgy gondoltam a gyermekeimnek és a férjemnek szentelem az életem 2006.-ban elvégeztem estin egy gimnáziumot megszerezve az érettségit-amit 2009.-ben le is tettem.És ebben az évben el is váltam a nagy szerelemtől:( Dolgoztam családi napköziben bölcsis korosztályú gyermekekkel, imádtam. Majd a banki szférában és onnan átugrottam egy szép nagy hiperbe eladónak azóta is ebben dolgozom.Jelenleg azt gondolom .. nem inkább tudom megérkeztem és itt vagyok most hirtelen ennyit de fogok még írni nagyon sok minden jött jön ki belőlem :) 
 
életfilm | 2014-07-31 11:15    
Meerle Leel-Őssy Andrea

Leel-Őssy Andrea útja a Pánikbetegségből a Szabadságba és a Szívtér-Szeretet Egységbe


 


 


részlet Andi önéletrajzi írásából:Juditot már nagyon régóta ismertem, néha eljártunk együtt bulizni, jókat nevettünk, egymás társaságában jól éreztük mag-unkat.


Aztán az élet úgy hozta, hogy néhány évre eltávolodtunk, míg egyszer egy közösségi oldalon felfigyeltem rá. Meglepve olvastam az új munkájáról, megnéztem pár fotót róla és láttam milyen kiegyensúlyozott, boldog.


Gondoltam végre valaki, aki pozitív irányban változott…


Kíváncsivá is tett mitől ez a nagy változás, de valahogy nem mertem megtenni az első lépést, hogy felvegyük a kapcsolatot… hát vártam és közben olvasgattam az írásait a honlapján.


Eleinte szinte semmit nem értettem belőle, de valami azt súgta, olvassam tovább.


És egyre tisztább lett a kép és egyre többet mondott már nekem, sőt kezdtem felfedezni az összefüggéseket a leírtak és az utóbbi időkben általam megtapasztalt dolgok közt.


 


Közben volt egy álmom,amelyet a 44-ik születésnapom éjjelén láttam, és ami 2012-ben egybeesett Pünkösd napjával. Mielőtt leírnám az álmot, megjegyzem, hogy 2011.11.11. volt a temetése a volt párom (A.) édesapjának.


Az álom a következő volt: régi lakásunk hálószobájában voltunk hárman, A.-val és az anyjával. Megszólalt a telefon, a vonal másik végén A. apja szól bele és közli velem, hogy megtudta, hogy én ott leszek a 22 ember közt, akik "megmentik a világot…"  és ezután letettem a telefont. Boldogan mondtam el, amit hallottam, de A. anyja csak legyintett. Akkor én odaléptem az ablakhoz, kinéztem és láttam a sötét éjszakába, hogy az egész égboltot beterítette Jézus feje, mintegy nagy színes üvegfestmény a templomok ablakán, melyet mintha a telihold fénye világított volna át. Jézus feje fölött a glória igazi csillagokból állt össze, melyek gyönyörűen fénylettek. Én odaszóltam A.-nak, ha nem hiszi,  amit az apja mondott, jöjjön, nézze meg ő is amit én látok, de ekkor legördült a redőny és hiába próbáltuk felhúzni, nem ment…


Az álmom ezzel véget ért, viszont nem hagyott nyugodni a gondolat, hogy Judittal megosszam.


Jó néhány hónapig vártam vele, mire úgy éreztem eljött az idő.


Megírtam egy levélben a neten és nagy meglepetésemre azonnal jött a válasz. Bár abban a pillanatban nem az álmom fejtegetésén volt a hangsúly, nagyon megörültünk egymásnak. Már az első percekben éreztem azt a szeretetet és igazi figyelmet ami Shanaból (Judit) felém áradt, szokatlan is volt, mert jó ideje nem találkoztam ilyennel.


Sokat beszéltünk Skype-on, érdeklődött mi van velem (akkor én épp már kb. egy éve nem nagyon mozdultam ki, mert pánikbetegnek diagnosztizáltam magam) , s elkezdtünk együtt dolgozni rajtam.Kiderült, hogy egész jó úton haladok, és Shana nagyon megnyugtatott, hogy az általam elvesztegetett időnek hitt hónapok, egy olyan korszakom volt, melyben tudat alatt a festésben és egyéb tevékenységekben, többek közt az ő munkáit olvasva, magamban dolgoztam ki különböző lélektani fázisait az életemnek.


Shana rengeteget segített, hogy ez tudatossá váljon bennem.


Aztán egy alkalommal megbeszéltünk egy találkozót, én két napra rá összepakoltam egy bőröndbe, hogy néhány napra Pestre utazom.
A. (16 éve voltunk együtt) azt mondta, nagyon örül, hogy végre kimozdulok, mert már attól tartott, hogy lassan megőrülök a négy fal közt.


Abban a pillanatban még nem tudtam, hogy nem megyek vissza hozzá többet, hagytam, hogy az érzéseim vezessenek és nyugodt voltam, egyszerűen kívülről figyeltem mi fog történni.


Én sem tudom, hogy történt, de elengedtem minden aggodalmat, félelmet és hagytam megtörténni a dolgokat.


 


Az érkezésem után két nappal már Shana segítségével, az ő belső hitével, teremtő erejével, az igazi (ikerlángom) szerelmem karjaiban voltam.


A következő napokban utaztam, hegyet másztam (!)kalotaszegi Koporsó hegy


Kiskapu


 


Kiléptem a valódi életbe, ön-mag-ammá kezdtem válni, önálló döntéseket hoztam.


Ki mertem végre mondani a saját igazamat a családtagjaimnak, még ha tudtam is, hogy abban a percben esetleg fájdalmat is okozok.


Természetesen a reakció nem mindig volt pozitív.


Családtagjaim, barátaim először mindenféle szekta tagnak, agymosottnak tituláltak.


De Shana végig mellettem volt, mindenben segített, az ő ereje és szeretete vezetett rá, hogy csak annak van értelme, amit igazi szeretetből teszünk.


Minden egyre olajozottabban kezdett működni körülöttem, a 16 évig tartó párkapcsolatomnak úgy lett vége, hogy még csak nem is nekem kellett kimondanom az utolsó szót.


Apám már nem úgy szólt hozzám, mint egy kislányhoz, akinek mindig meg kell mondani, mit tegyen.


Anyám is magához tért az első meglepettsége után és befejezte a sajnálkozást.


És az egész környezetem kezdte elfogadni az új képet, az igazi valómat, akit eddig azért nem láthattak, mert csak azt a részt látták belőlem, amely az ő valóságukban, általuk kialakított kép rólam az ő elvárásuknak megfelelően.


Minden tekintetben Levegőhöz jutottam, fellélegeztem.


Kinyílt számomra egy igazi, egy valódi világ, ahol nem kell már félni, ahol nem kell állandó elvárásoknak megfelelni… ahol az vagyok, aki vagyok.Így összefoglalva, végül is nem „sokat” köszönhetek Shananak, csak az Életemet, az új életet.


Ezt pedig csak a tiszta, mindent felülíró szeretet energiájával, a szívtérből lehet megteremteni.


Leel-Őssy Andrea


(2013.10.05.)


 


Amit pánikbetegségnek diagnosztizálnak:


Sokan kerestek már meg a pánikbetegnek diagnosztizáltak közül. Jellemző a szorongásos roham, ahol a félelem nagyon kellemetlen és kontrollálatlan testi tűneteket okoz. Igen ijesztőnek élik meg az emberek, és egyre jobban félnek, és egyre jobban rettegnek a következő rohamtól, és a végén már az utcára se mernek kimenni, és valójában teljesen bezárulnak önmagukba.


Mi is történik ilyenkor valójában?


A lélek programja szerint ott tart az illető, hogy már elindult nála a befelé, lefelé haladás, a figyelem önmagára fordítása. Ha ezt nem veszi észre és nem fogja fel tudatosan, akkor lenyomódik testi, fizikai szintre, és ott éli meg ezt az önismereti fázist, nagy fordulási fázist.


Amikor Andi megkeresett skype-on és elindult a beszélgetés, hamar kiderült, hogy valójában kutya baja, csak egész egyszerűen ebben a formában kényszerítette magát a befelé fordulásra a lélekprogramja .


Ahogy kérdeztem tőle, és gyorsítottan visszanéztük az eddigi életfilmjét, pillanatok alatt kiderült, hogy miközben azt hitte, még el sem indult önmagába, mivel a hagyományos, eddig ismert spirituális utakat teljesen kihagyta, mégis látszott, hogy nagyon sok lélekminőséget hívott elő,  és tudatfázist járt már be.


Csak éppen nem tudta, hogy azt tette, mivel a feje a megéléseket és megtapasztalásokat az addigi nézőpontja szerint probálta értelmezi. Orvosi diagnózis (cimke), eddig ismert pszichológia diagnózisok (cimkék)... 


Megláttuk, hogy a legtöbb érzéstartalmat és tudattalan programot a festményein keresztül dolgozta ki magából.


Kértem, hogy rakja időrendi sorrendbe a képeit, és úgy nézzük meg más szemmel.Egy komplex lelki belső alkímiai út bontakozott ki előttem, és minden fázisa leovasható volt a képeiből.


Amikor megkapta hozzá ezt a tudatosságot, rálátást, megértést, minden, addig drámainak megélt történet része más szinezetet kapott, és magára ébredt pillanatok alatt.


Ennek a magára ébredésnek a következménye volt, hogy pár nap múlva már nálam volt, és ott merte hagyni az addigi életét, minden kapaszkodójával együtt, és elrugaszkodott a valódi szabadsága irányába, nagy bátorsággal, és egy szál lila bőrönddel.


Három hónapig lakott nálam, és ez alatt az idő alatt teljesen tudatossá vált önmagára. Nagyon bölcsen meglátta, hogyan futottak az eddigi programjai, hogyan vetítette maga köré az eddigi valóságát.


Ma már Nagyváradon van, és teljesen felbolygatta szinte az egész várost ezzel a tudatossággal és új életszemlélettel, amibe átfordult az eddig életnek hitt világából.


A festésen keresztül  az addig lenyomott érzéstartalmakat dolgozta ki magából, a nálam töltött idő alatt pedig tudatos megértést, rálátást kapott, és egy teljesen egyedi formában elkezdte kiírni magából az eddigi történetét, mint színdarabot. Ezzel az egyedi, belőle fakadó saját ösztönös technikájával távolodott el az eddigi történetétől, az eddigi életétől. Valószínüleg mire végez a színdarab megírásával, teljesen be is csomagolja majd az előző élettörténetét minden elemével együtt.


Megdöbbentő volt végig nézni, hogy mennyire kreatívan vagyunk képesek feldolgozni, átdolgozni magunkat az élettörténetünkön, ha nem korlátozzuk be magunkat valami külső technikába.


Sokaknál láttam meg, hogy milyen egyedi, izgalmas módon képesek ugyan abba a tudatosságba és lélekminőségbe eljutni, amibe a spirituális úton haladó társaik, csak éppen nem tudnak róla, hogy ezt teszik.


Ezért érzem, hogy a Szívközpont egyik fő feladata az egyedi feldolgozási módok felismerése, támogatása, kísérése, és az egyedi, belső értékek előhívásának, formába rendezésének, megnyilvánításának támogatása.


Az is kiderült Andiról, hogy bár sosem tanult hagyományos módon pszichológiát, nem járt semmiféle önismereti terapeuta tanfolyamon, mégis ha ő leül valakivel beszélgetni, és csak figyeli és hallgatja, és néha kérdez, hatalmas lelki terhektől szabadulnak meg az emberek általa.


Megkérte az eredetnevét, ami megerősítette abban, hogy bizony neki ehhez a fajta beszélgető-figyelő segítségnyújtáshoz születetten, egyedi, energetikai képessége van. Így sokkal bátrabban és tudatosabban tudja majd egyre inkább felvállani azt, aki ő valójában, és tenni majd azt, amilyen lélektervvel eredendően született.


Andi az anyu-apu minták szerinti tudattalan poláris-duális kapcsolatából jött ki, szabadult ki, és egy amolyan nagyon mély szívkapcsolódás pár minőségbe oldódott át. Ott voltunk a találkozásuknál, és 1 hetet együtt töltöttünk velük. Zsibbasztóan, szédítően erős szeretet áramlást és szívkapcsolódást éltünk meg négyesben. Annyira nyitottak voltunk a szívben, hogy nem tudtuk megkülönböztetni, kinek az érzését érezzük éppen, mindegyikőnk megjelent és jelen volt midegyikőnkben, és egyszerre jelentek meg bennünk ugyanazok a gondolatok és érzések, és csak egyre erősebbé vált a szeretet és a közösen szított szívtér a szenvedélyes szereteten keresztül. Úgy húztuk magunkhoz az embereket, mint egy nagyon erős mágnes, és aki bekerült ebbe a szív-szeretet térbe, akár háttal rántódott, akár farral, akár szemből, mind percek alatt szelidült meg, és csak fürdött ebben a lebegő, hatalmas szeretet tengerben.


Azt láttuk meg, hogy ehhez a nagy szeretethez bizony szoktatni kell magunkat, mert sem a testünk, sem az elménk, sem a lelkünk nem bírta el huzamosabb ideig.


Úgy éreztük, hogy lángolunk, égünk, minden sercegett, forrott, szinte füstölt körülöttünk.


Ide bizony át kell szoktatni magunkat, és ezzel párhuzamosan egyre inkább leszoktatni az eddig ismert és biztonságban tartó energetikai kapcsolódási módokról. 


Azt tapasztaltuk, hogy ez bizony nem megy egyik pillanatról a másikra, csak szépen fokozatosan lehet egyre többet elhagyni az eddigi érzéstartalmú kapcsolódásokból, és ezzel egy időben egyre többet tartózkodni és megélni az új, tiszta-szív szeretet forrásenergiában. 


Ez egy folyamat.


Amihez szerencsés a tudatosság és a nagyfokú türelem magunk és a párunk iránt is.


Kitartás, bizalom, erő, bátorság és egyre inkább felvállalása az új kapcsolódásnak, és közben az eddigi életet és működési módot ragasztó félelmekből, aggodalmakból, kétségekből, bizonytalanságokból, hitetlenségekből egyre több elengedés.


Ebben tudnak segíteni egymásnak ezek a lángoló, szívtér szerelem minőségek, kapcsolódások, ahol mikor az egyik billen, és rántódik vissza, vagy vergődik a kétségei között, akkor a párja addig megtartja neki azt a közös szívteret, amibe beleoldódhatnak azok a kellemetlen érzések és eltűnhetnek azok a kétségekkel, aggodalommal teli gondolatok.


Így segíthetik át egymást szépen a párok a poláris-függő-ragaszkodó-birtokló-irányító kapcsolódásaikból a szívkapcsolódásba, ahol elfogadás van, megértés, együttérzés, egymás értékeinek erősítése, szabadság, függetlenség és eleinte lángoló, majd egyre harmónikusabb szeretetérzés.


Azt látjuk, és tapasztaljuk, hogy egyre többen találkoznak már a következő párminőségükkel, ami bizony az eddigi világukat jócskán borítja fel, meg... Felbolydult szinte már minden tudatossági és társadalmi réteg, és nagyon komoly átrendeződések történnek mostt már nem csak kis számban, hanem bizony tömeges módon.


Ez sok kérdést vet fel. Hisz itt helyváltoztatások történnek egyre nagyobb számban, és gyerekek tapasztalhatnak meg egy tágabb, más minőségű kapcsolodást, mint a beszűkült anyu-apu program szerinti...


Nagyon izgalmas időket élünk most már mondhatni tömeges szinten, így fontosnak tartjuk, hogy akik már túlhaladtak bizonyos fázisokon, és vannak szeretetteljes megoldásaik a váltásokra, osszák meg társaikkal.


Itt már nem nagyon segítenek az eddig ismert párkapcsolati tanácsadós ismeretek, mert ez azon felül történik, azokat teljesen átírja. Azok tudnak valós segítséget nyújtani társaiknak, akik már átmentek ezeken az átalakulási, átoldódási fázisokon.


Javaslom őket keressétek, már egyre többen vannak, vagyunk.


Biztosra veszem, hogy mindenkinek van a környezetében legalább egy valaki, aki bátran meg merte lépni.


Ők a segítőitek! 


A helyváltoztatásokat is meg lehetne könnyíteni, ha összefognánk, hogy ne kelljen már azért összezárva maradniuk pároknak, mert nem tudják hova és hogyan költözzenek szét, és mások meg közben szeretnének összeköltözni. Jó kis keveredés, helycserék történnek, de ha támogatjuk egymást ebben tudatosan, sokkal rugalmasabban történhetnek meg az átrendeződések, és egyre több szeretetteljes pár állhat be abba a szívtér energiába, ami növeli és szítja azt a közös szívteret a többi szívkapcsolat párral együtt, ahova egyre többen oldódhatnak így majd át.


Így fordítjuk át együtt egymást a szívbe, közösen, egyre többen egyszívbe kapcsolódva. Így oldódunk át valójában az egységbe, amikor már önmagunkban nem különülünk el, és mint szívpár minőségek is egyre többen kapcsolódunk egybe, így érkezünk meg mind az Egységbe. Ez a legszebb és legkíméletesebb módja a váltásnak, változásnak, a régi élet és programok elhagyásának, a szerelemért, a szívért, a szeretetegységért.


Mi már tapasztaltunk belőle, amennyit elbírunk, még mi is szokjuk.


 


szeretettel


Shana és Gábor

 
 
életfilm | 2014-07-28 14:23    
Szedegetem... :) 
 
életfilm | 2014-07-26 14:32    
Tanulmányaim: Gimnáziumi és vegyipari érettségi, Pedagógiai főiskola, pszichodráma, grafológia, Meikszner tanfolyam, homeopátia szabadegyetem, radiesztézia tanfolyam, tanulásmódszertan tanítási tanfolyam. Elvégeztem a job-agyféltekés rajztanfolyamot és az uokáimnak továbbadtam.
Dolgoztam kisegítő nővérként, biológiai kutató laboratóriumban asszisztensként, egyetemen vegyésztechnikusként, általános iskolában tanítottam: kémiát, tanulásmódszertan, informatikát, technikát, fizikát. Egyik diplomamunkám egy kémia tankönyv volt, amiből tanítottam. Most rajzolok és tűzzománcozom. Kémia órán gyakran relaxáltattam a gyerkeket ezetett meditációval és így mutatam be nekik pl. az atomszerkezetet.

Szüleimmel meleg, bensőséges volt a kapcsolatom, csupán két nagynénémmel nem tudtam kijönni. Ma már tudom, hogy akaratukon kívül ellenpéldával tanítottak.
Párommal 48 éves házasok vagyunk, bár érdeklődési körünk sokban eltér, jó együtt élnünk. Szeretek vele kertészkedni, (már elfogadja a holddal való növényművelést), beszélgetni (azt is meghallgatja ami nem érdekli, csak nem szól hozzá),
ház körüli munkákat közösen végezni, unokákkal foglalkozni.
Három gyermekemmel végeredményben remek lett a kapcsolatom, csak az elsőnél volt három nehéz évem. Akkor még nem, de ma már tudom, hogy szülés utáni depresszióban szenvedtem. Gyermek korukban Őszinte volt a viszonyunk, és párommal együtt igyekeztünk, hogy ne telepedjünk rájuk. Ez jól sikerült, mert ma már gyakran mondják ezt nekünk vissza és igen jó hallani a szavaikat, amikor mondják, hogy boldog gyerekkoruk volt.
Egyik menyemmel és a vejemmel szintén jó a kapcsolatom, szeretnek bennünket, az unokák gyakran vannak velünk, főleg iskolai szünetben, családi ünnepeken, közös programokon, és néha jönnek, hogy a tanulásban segítsem őket.
A másik menyem a fiamtól való válása után nem áll szóba velünk, és már a tőle való unokáim se tartják velünk a kapcsolatot. Már nem sírok e-miatt, tudom, ha kell úgyis visszatalálnak.

Spirituális úton tudatosan a kisebbik fiam hatására indultam. Ő 17 éves korában kapcsolódott egy antropozófiát boncolgató csporthoz, így én is elkezdtem olvasni Rudolf Steiner munkáit. Volt egy meghatározó találkozásom egy idős asszonnyal,6 évesen megéltem tudatosan a testem elfoglalását, édesapám halála után 39 nappal megtisztelt azzal, hogy eljött búcsút venni és többször kaptam mesteremtől hangos szóbeli üzenetet. Álmaim közül több feledhetetlen jósló álom volt és mindig segítettek. Megtanultam és levzsgáztam radiesztéziából, arcdiagnosztikából.
Voltam Reiki tanfolyamon, megismerkedtem, de nem mélyen a Prána-nadival, ismerem és gyakorlom a kristálypunktúrát és sok olyan spirituális technikát amelyeket a magam képére formáltam.
Grafológiával szoktam ismerősöket segíteni az önismeretükben.
Nekem önismeretben a pszichodráma segített, amit akkor kegyetlennek éreztem, de ma már tudom, hogy nagyon kellett.
Tartottam iskolámban Vízöntő kört, ahol megtanítottam a gyerekeket ellazulni, célokat tudatosan kitűzni meditatív állapotban.
Többször előfordul, hogy emberek ismeretlenül beszélgetésbe elegyednek velem és mindig kiderül, hogy tudok nekik valamit adni.
Jelenleg a tudatos teremtést gyakorlom.
Legkedvesebb könyveim, amik sorsfordítók voltak: R.Steiner, Magasabb világok megismerésének útja, Müller Pétes, Jóskönyv, Dr. Newton, Lelkünk útja. És rengeteg könyv, Kryon és Saint German üzenet, segített a fejlődésemben.
Betegségeimben legtöbbször megtalálom az okot, tüneteim egy-két nap alatt elmúlnak.
Változtatni mindig apróságokban szoktam, amik folyamatosan felmerülnek, inkább fejlődni szertnék (ill. fejődöm!!)
tudatosságban. Legfontosabbnak tartom,hogy törüljem az életemből a hazugság minden morzsáját, ne legyenek semmivel és senkivel elvárásaim és ne is akarjak senki embernek megfelelni. Apróság, de gyakran elfelejtem, hogy az utcán menve mindíg mosolyogjak rá a szembejövőkre.
Ennyi jutott most az eszembe. Szeretettel ölelem mindazokat, akik ezt elolvassák. Zsóka 
 
életfilm | 2014-07-17 09:50    
Maria Markl nevet használja a társadalom az én azonosítómként. Ám hozzám szegődött pár éve az alkotás, elmélyülés útjáról a MIA megszólítás, amit megszerettem, és magamhoz öleltem. Abban a pillanatban rá is éreztem a dualitás létére. Van az iskolák által adott ismeret és a lelkem által választott teljesség. Tanult szakmám is az alkotás örömét adta meg hosszú időn keresztül a varrás, tervezés, megvalósítás kifejezésével. Így két lány gyermekemmel és az örömmel végzett munkámmal harmóniában maradtam. Bár öt éves koruktól szinte egyedül neveltem őket, mégsem kellett elszenvednünk a „munka és a körülmények szakító fájdalmát.” Hosszú évekig ment így az életünk. A változást a gazdasági helyzettel hoztam be az életembe. Megfeneklett! Én kétlaki lettem, két ország között. Bár távolságban nem, érzésben jött az elkülönülés! Természetesen fáj, hogy már nem tudok a gyerekekkel annyit együtt lenni, mint addig, de közös megértés és döntés alapján ingáztam. Ez is eltartott jó pár évig. Majd a lányok felnőtté válásával, letelepedtem Ausztriában, még a régi Magyar határon belül. Röviddel rá megélhettem egy gyermek elvesztésével a fájdalom mellett a csodát is. Azóta is tartanak a Teremtő csodái. Kerestem, kutattam, tanultam, tapasztaltam. Mára megnyugodtam. Megértettem a különbség lényegét a tanult és az ÖRÖK tudás között. Ezért nem én kívánok változtatni az életemen, hanem én vagyok a változás és együtt úszok a LÉT áramával. Elfogadva azt, ami a dolgom. Ennél szebb feladatot most el sem tudok képzelni.
Szeretettel köszönöm a veletek közös teret: MIA
 
 
életfilm | 2014-06-26 15:40    
Alap-iskolák (miket tanultál), miben dolgoztál többet (meghatározóbban), ha volt vállalkozás (milyen jellegű)

Iskoláim és munka, hivatás: Apáczai Csere János Gimnázium Budapest 1978-1982,Esztergomi Tanítóképző Főiskola 1984-1987 : Tanító; 1984-1990-ig tanítóként dolgoztam,Közgazdaságtudományi Egyetem 1994-1997 : Angol Tanárként dolgoztam 1995-1999 között,Közgazdaságtudományi Egyetem MBA 2002-2005: Cégvezetés, Irodavezetés 1999-től mostanáig;

Ha esetleg elindultál a spiritualitás, vagy az önkeresés útján, vagy bármilyen téren alternatív úton (egészség, párkapcsolat, önismeret, könyvek...tanfolyamok... stb...)
Reiki 1990-es évek; csak családtagokon és magamon gyakoroltam, alkalmaztam,
Asztrológia 2002-2007 Humanisztikus Asztrológia(ezen belül Tranzakció analízis,Családállítás, Erőszakmentes Kommunikáció, NLP,stb. ) munka mellett szabdidőmben évekig a szenvedélyem volt, tanítottam is a végén;
2005-2007 Karma Asztrológia (és Kronobiológia&Kristályok);
Tarot (Kazanlár) 2005-2006, Számmisztika 2006-2007;
Családállítás,Sorsmodellezés 2008;
MET Finom Érintés Terápia 2008
Csatornázási Workshop 2010 ;
Tudatos Légzés Tanfolyam 2011.;
Spirituális Választerápia 2011-2012-Sorsfordító volt az életemben;
Virágenergetika-asszociációs elemzés tanfolyam 2012. ;

Eredet név 2014.: az Intereten keresgéltem, ma már emlékszem , a „kegyelem energiájáról” olvasgattam, amikor megnyílt Shana oldalán a kegyelemről egy írás. Onnan már csak néhány kattintás kellett, és eljutottam az „Eredetnév” bejegyzéshez; azonnal meg is rendeltem az Eredet nevemet, és megtudtam végre, kik a kozmikus szüleim, mi az eredet nevem, miért vagyok a létben…és Shana által azóta megismerhettem azokat a Lelkeket, akik ugyanezzel az eredet névvel és kozmikus szülőkkel lettek a létbe hívva.
 Eredetneved: SELINA
 Neved jelentése: A SZERETET GYÖNGYE
 Kozmikus Szüleid: JÉZUS és LADY NADA
 Eredeted frekvenciája: KRISZTUS ENERGIA

Tanfolyamokon kívüli terápiák, gyógyítások, emlékezetes ,könyvek, stb.:

Kinezológushoz jártam a gyerekekkel , amikor válófélben voltam a férjemtől. Ez akkor nagyon sokat segített,más technikát még nem ismertem a stressz oldására, átlendített a nehezén.

Gyógyítás: Gyógyító barátnőm 2005 körül egy nap felhívott, álmában azt kapta feladatként, tanítson engem, hogyan kell a szíriuszi gyógyító energiát közvetítve gyógyítani , egyensúlyba hozni, stb. ,
közvetíteni a Krisztusi kegyelem energiát másoknak… ; azt, akkor , ott nem vállaltam föl, néhány alkalommal elmentem hozzá, az alapokat megtanultam; ha kell , a mai napig tudom alkalmazni családtagokon, barátokon, de van bennem ezzel kapcsolatban egy alapfélelem. ..

Kapcsolatteremtő gyógyítás: a könyvet olvastam, és valóban, elkezdett működni ez az energia; egy barátnőm ,aki megtanulta tanfolyamon, az első két kapcsolatteremtő gyógyítást elvégezte rajtam, a harmadikat nem vállalta be, mert félelmei lettek, hogy nem tudja, honnan is jön ez az energia….és mit ad át nekem…így ez annyiban maradt. Nem éreztem késztetést a tanfolyam elvégzésére. Anélkül is működött.

Fontos könyvek:Plejádokkal ka pcsolatos könyvek(Plejádok fényküldöttei, Hajnalhozók),
Czeizel Beatrix könyvei: Az átlényegülés kapujában I.,II., Csillagnemzetségek, Lélekcsaládok, Szólok Hozzád(most olvasom),Tóbiás és Adamus csatornázott anyagok;(kb.másfél éve nem tudom ezeket olvasni)….Kryon csatornázott anyagok, Dr.Eric Pearl: Kapcsolatteremtő gyógyítás,David R.Hawkins: Erő kontra erő, A valódi Én hatalma,Elzabeth Haich: BeavatásI-II.,

Szülői és párkapcsolat (házasság, gyerekek) leginkább azokat az elsődleges momentumokat, amik erősen meghatározóak, mindig visszaköszönnek...

Ez a legnehezebb része az életfilmemnek,erről regényt tudnék írni…másrészt ez a rész tartott vissza az életfilm megírásától eddig, mert tudtam, regényt nem írhatok…magamnak leírtam, itt csak nagyon röviden próbálom megosztani: Szüleim nagyon fiatalon házasodtak össze, anyukám 16, apukám 19 éves volt. Amikor 11 éves voltam, elváltak. Onnantól kezdve nem nagyon van kapcsolatom apukámmal. Anyuval maradtam, (Innen a minta : „az önálló, gyermekeit egyedül nevelő, független nő”; aki később én is lettem…)Ettől fogva időm nagy részét egyedül töltöttem, igen nagy önállósággal,szabadsággal, ugyanakkor nagy felelősséggel is a vállamon… Korán felnőttem…
Ma anyukám jelenti a legnagyobb kihívást az életemben: hosszú évek óta szinte bezárkózva él, és e közben szinte teljesen mozgásképtelenné vált. Fáj mindene, nem tud lépcsőt járni , az a kedvenc mondása: a lányom nélkül egy lépést sem tudok tenni…. rajtam és az unokáin kívül nincs senkije.
Saját házasságom: Én is fiatalon költöztem össze a későbbi férjemmel, 18 éves voltam. Csak 5 évvel később házasodtunk össze., 26 és 29 éves koromban születtek meg a gyerekeim, nagyobbik fiú, kisebbik lány. Velük beteljesedett az,amire mindig vágytam, anya lettem, és élveztem minden percét:)

Milyen nagyobb jellegű változások, fordulatok voltak eddig a világodban, munkahely, vállalkozás (indítás-összeomlás...), párkapcsolat, más jellegű kapcsolatok...
Gyerekek születésével a házasságunk elkezdett bomladozni.Tanultam is a GYES alatt(angol tanár),tanítottam is.1997-ben komoly válságba került a házasságunk, akkor még nem volt elég erőm a váláshoz.Később már bántam ezt,sok erőszakot,fájdalmat csalódást elkerülhettem volna én is, a gyerekek is egy korábbi bátor lépéssel...
1999-ben munkahelyet váltottam, a tanári hivatásból cégvezetői, irodavezetői munkakörbe kerültem.

Párhuzamosan elkezdtem az asztrológiával és egyéb spirituális tevékenységekkel is foglalkozni szabadidőmben.

2004. elején volt a válóperünk, azután új házat építettem, a gyerekekkel 2004. végén költöztem be.
Ekkor már mellettem volt az új párom, akivel egy teljesen új, és más minőségű fejezete kezdődött az életemnek…de nem költöztünk össze, külön-külön házban éltünk, élünk azóta is. És ezt leginkább az utóbbi intenzív 3-4 évben tudom értékelni:)Párommal tapasztaltam meg először azt, hogy szerethető vagyok, mindenféle feltétel, elvárás nélkül. Vele együtt , közösen tapasztaltuk meg,hogyan tudunk együtt bőséget teremteni. Ő hozta mindig az aktuális „témákat”, programokat felszínre belőlem, amiken dolgoznom kellett. Bár nem jár spirituális úton, mégis mindig támogatta a fejlődésemet, hogy haladjak az utamon. (Mindig messze kerültem a spirituális férfiakat, spirituális férfi tanítókat, ez ösztönösen így működött nálam. Bár pl. az asztrológia iskolát férfi vezette, többnyire női tanároktól tanultam.)

Hol állsz, tartasz most, jelenleg mit csinálsz, milyen esetleges lelki, fizikai tünetek vannak jelen -ha vannak. (esetleges meghatárózó betegségeid a múltban illetve jelenben.) Itt tartok most. Kb.másfél éve elcsendesedve, visszahúzódva,befelé fordulva. Abbamaradtak a csatornázások, amiket én közvetítettem, és azok is, amiket addig hallgattam, olvastam. Nem foglalkozom már asztrológiával, a gyógyító vonal kezd megerősödni…ezzel kapcsolatban még vannak félelmeim.De sok pozitív visszajelzés is.

Min szeretnél leginkább változtatni, miben érzed a legerősebb nyomást a változtatásra :
Rátaláltam a Selina csoportra, vagy ők találtak rám, akikkel közös az eredetnevünk…és elkezdtünk lassan kapcsolódni egymáshoz…a velük való közös lét, együttműködés most az első helyre került az életemben…a közös feladataink várnak most felfedezésre.
Elkezdtem jobban odafigyelni a testemre és a testem jelzéseire, itt érzem a legerősebben a késztetést a változásokra...eddig leginkább a spirituális, leki és szellemi jólétemmel foglalkoztam, és a testem jóléte háttérbe szorult. Elkezdtem rendszeresen sétálni, Etka jógázni, Cantiencia és Callanetics tornázni,mert azt éreztem, a testem lesz a szűk keresztmetszet a nagy változások közepette...nem bírja már el a sok energiát.

 
 
életfilm | 2014-06-26 09:52    
Keresem az okaimat miért teszek dolgokat és miért, egyedi gyakorlatokat végzek ezekben látom a fejlődésem kulcsát, és abban hogy érdekes emberekkel tudtam találkozni itt is az életben, mert észre vettem amivel akivel személyre is értve azonosulsz, azonnal az összes tudása beléd áramlik, azt hogy mikor melyikre jövünk rá és mikor az csak rajtunk múlik.
Miklósity-Szőke József nevem.
Kezdem vagyis elég régóta érzem azon gondolatokat álmok képében amik igen rosszakat sugároz adott személy vagy személyek. Igen érdekes álmokat tudunk látni, de van gyógyír rájuk mert fehér és arany fényben ha megfürdetem ama személyt ( mindig rá tudunk jönni ki az aki küldi a gondolatokat, néha sok időbe is telhet, de időnk van elég rá). Akik jó gondolatokat küldenek a csakrákat melegítik sőt néha igen forróvá tudják tenni azokat. Talán mindez azért történik mert sikerült megélned másodmagaddal a kozmosz szív-élményét. Szépen lassan ébredsz tudatodra, hisz 6 év távlatából nézed a cselekményeket nem nagy idő. :

A véletlen sok érdekes dolgot hozott az életembe, ilyen a tudatos álmodás amikor valakit nem tudsz elérni (lakhat a közeli utcában is) olyan 3 napokig a gondolatodban van hogy beszélni akarsz vele, de valamiért nem tudod elérni, ha tudsz tudatosan álmodni arra ébredsz tudatos álomban hogy beszélgetésben vagy vele. Érdekessége a témára nem emlékszem kivel miről beszéltem, de a nevek akikkel beszélgettem azokra szoktam emlékezni, eddig két személlyel beszéltem így, érzéseim szerint sok személy volt már beszélgetésre, amikor hírt adtam a fórumokban e tényről.
Gondolatérző vagyok, néha pillanatokig gondolatolvasó is, és néha sikerül amit mondasz magadban szó-szerint azt mondják mások is, és megteszik amikor elgondoltál valami eseményt, e tényre próbálom tanítani másokat is. 
 
életfilm | 2014-06-25 18:00    
 
1 db hozzászólás
életfilm | 2014-06-24 05:46    
Gimnázium, Műszaki Egyetem, Vegyészkar,Munkahelyek - határterületeken - kutatás, fejlesztés. Égéskutatás - doktori. Tűzoltótiszti. végül egészségügy közben vállalkozás - bedől - munkanélküliség - euromérnöki.
5 testvér, párkapcsolat későn - 3 kapott gyermek. Özvegység. kis unoka.
Gyógyítás - spiritualitás. Jóga, taichi. Buddhizmus.
Gyógyitás, természetgyógyászat, craniosacralis terápia, Kahi healing.pici babáktól az idősekig.
Mozgás gátoltság - láb- fájdalom. kezelés folyamatban.

 
 
életfilm | 2014-06-23 23:50    
Menyhárt Adrianna vagyok, Szlovákia egyik kis városkájában Rimaszombatban születtem. Általános iskolát itt végeztem, a középiskolát már Kassa mellett Vinickyn, és mint szőlész- borász kezdtem a " nagybetűs életet". Tanulmányaim befejezése után bérelszámolóként dolgoztam Rimaszombat mellette egy kicsi faluban. 1983 októberében férjhez mentem, 3 gyermek boldog édesanyja vagyok. Magánvállalkozóként tevékenykedtem , majd a Pannonhalmi Hittudományi Főiskola levelezős diákja lettem ,közben már tanítottam mint általános iskolai hitoktató Rimaszombatban, Tornalján ,és 9 kisebb falucskában. 2001-től a Győri Hittudományi Főiskola középiskolai hittanár szakán végeztem. Komáromban, és a környékén tanítottam középiskolai hittanárként.Számomra ez volt a teljes boldogság. Azonban történt egy fordulat az életemben és úgy éreztem ahol vagyok , nem az én helyem amit teszek nem igazán az igazságot tükrözi, megfogalmazni nem tudtam mit érzek ,de megérintett a változás nem tudtam ki is vagyok valójában, mit akarok itt, mi az én feladatom... a tanítást ott hagytam több mint tíz év után,ez egyik pillanatról a másikra történt. Szinte fel sem ocsúdtam és a házasságom is zátonyra futott, éreztem ,nem vagyok boldog és ebben már nem akarok részt venni.Elkezdtem olvasni könyveket, az internet is segítségemre volt, tanfolyamokat végeztem, volt amit magaménak éreztem, de volt amit máris ott hagytam. Számomra az első meghatározó könyv Tripla T tanításai- volt a szerzője Molnár Edit. Jelenleg Győrben élek, itt is dolgozom a lányom szépségszalonjában mint recepciós, és mindenes :). Tudom nem ez a végállomás, ma már megtanultam senkinek nem kell megfelelnem, és nem baj az ha éppen nemet mondok, elfogadom az életemben a történéseket tudom senkit nem okolhatok érte, én vagyok saját magam mestere, és a boldogságom a cél. Érzem segíteni jöttem , de még nem látom a feladatom, igaz ennyi tanfolyam után talán más azt mondaná megtaláltam a helyem, én még ezt nem érzem teljes bizonyossággal. Sokszor érzem nem ez a valóság, és voltak megtapasztalásaim amik fájdalmasak , de csodálatosak is voltak egyben. Szeretnék az utamon elindulni, hogy beteljesítsem azt a feladatom amiért leszülettem. 
 
életfilm | 2014-06-23 12:39    
Tanulmányaim: gimnázium, ép. technikum, tanár
Munka: építési hatóság, tanítás
Szülők: nagy szeretetben neveltek.
Párkapcsolat: 5 év házasság.
Kb. az 1990. évtől elindultam a spirituális úton: könyvek, agykontroll tanfolyam, reiki, jóga. Alig 1 hónapos otthoni jógázás után egy éjszaka felcsapott a kundalíni energia, a belső tűz. Eléggé rosszul lettem, remegtem sokáig.
Azzá akarok válni és meg akarom ismerni, aki VAGYOK.
Nagyobb jellegű változás: munkahelyemen váratlanul áthelyeztek egy másik osztályra, ezt én okoztam tudat alatt, mert több jövedelemre volt szükségem. Megittam a levét: fél éves ideg-becsípődés követte. Természetesen nem műtettem meg.
Most: Elsősorban Adamus, Echardt Tolle, Mooji, R. Spira információit kísérem figyelemmel.Létezem, VAGYOK.
Mostanában vegánról áttértem a nyers táplálkozásra.  
 
életfilm | 2014-06-22 12:45    
1964. február 15-én Szabadszálláson születtem. Szüleimmel és 11 évvel fiatalabb hugommal Kunszentmiklóson éltünk. 1985-ben férjhez mentem és Budapestre költöztünk. Két fiunk született. 2002-ben költöztünk Szentendrére. 2008-ban elváltam, párkapcsolatom nincs. Gyermekeim önállóak, 2012-től egyedül élek.
Közgazdászként banki hitelezéssel és eszközfinanszírozással foglalkoztam, kockázatkezelési vezetői tapasztalatokat szereztem 2010-ig. Szolgáltatási profilú családi vállalkozásunkban ténykedem jelenleg.
2005-től érdeklődés szintjén, 2007-től teljes nyitottsággal, 2010-től intenzíven foglalkozom spiritualitással. Lendvai Dórin keresztül ismerkedtem Adamus tanításaival. Kapcsolatteremtő gyógyításban Pásztor Judit, kapcsolatteremtésben Kiss Zoltán közreműködésével részesültem. A Szívközponton kívül csoporthoz nem tartoztam. Intuitív módon találkoztam és ehhez hű mélységgel is foglalkoztam különféle tanításokkal. 2006-ban hallottam először a maja naptárról és azóta ebben teljesedtem ki.
A természetesség híve vagyok minden tekintetben. A kapcsolati rendszerek, az önismeret, a tanulás szabadsága, az energiagazdálkodás hatékonysága, a természettel való kapcsolatunk az, ami a leginkább vonzza és magán tartja a figyelmemet.  
 
1 db hozzászólás
életfilm | 2014-06-16 18:27    

Zeneművészeti Főiskolát végeztem Budapesten.Itt is születtem.Kis iskolás korom óta csellózom,most is ez a foglalkozásom,zenekari művész vagyok a Savaria zenekarban Szombathelyen.Emellett Capella Savaria barokk hangszereken játszó kamarazenekarban csellózom, mostmár csak időnként.
Főleg Apámnak volt nagyon jelentős befolyása az életemre.Nagy tudású,ám nagy kritikai hajlamú,kérlelhetetlen szigorú ember volt.Sok tudást kaptunk Tőle ám az "oldott" otthoni légkört nem ismertük az öcsémmel.Sajnos Édesanyámat is lelkileg nagyon megviselte.Ami úgymond visszaköszön szerintem énbennem is megvan ez a "szakértő" hajlam mégha nem is olyan erősen,már évek óta dolgozom ezen és tudom,hogy ez az a minta amit nem örökítenék tovább a gyerekeknek.Zenekarban ismertem meg a férjemet.? egy csodálatos ember volt,most már kezdem azt gondolni,testbe létez? mesterem.Pont harminc évet éltünk együtt.Most lesz 5 éve hogy már nincs velünk.Öt lányunk van Réka Dóra Virág Kinga Panni és egy fiam a Mátyás.Mondanom se kell ez a pár év sok felismerést hozott. És sok csodát.Amik visszaköszönnek még,hogy még mindig sok az automatikus reakcióm,szerintem. A gyerekeim meg életem és a Teremt? csodálatos ajándékai.Nem tudom jobban megfogalmazni.Sokszor ejtenek ámulatba hogy mennyire fejlett lelkek.És nem mellesleg már van három unokám is.:)

Mikor a zeneművészetibe bekerültem 14 évesen,volt egy osztálytársam és ő mesélt Egyiptomi és egyéb érdekes dolgokról és mondta,hogy az ő nagymamája foglalkozik ilyen dolgokkal.Hát "Annus néni" volt az én első tanító nénim,akinél még "Yesudián" is járt.Sokat mesélt nekem szellemi lelki dolgokról ,sok könyvet is adott több füzetet teleírtunk, Rudolf Steinerről is már nála hallottam először.Az első könyv a Szávitri volt amit adott, Illés Endrének van egy csodálatos novellája.Ez a mai napig ott van mellettem.A 90-es évekeben több mint tíz évig Sri Chinmoy tanítvány voltam.Adott tapasztalatot ez az idő is.Reikit végeztem,,és jártam sok előadáson.Sokat olvastam és olvasok.De most arra jutottam mostmár a magam gondolatait kéne jól megfogalmazni.Egy éve járok Paksi Zoltán Asztrozófia tanfolyamára

Az első,mikor otthonról elkerültem úgy,hogy a munkahelyemet nem én választottam,hanem Apám.Ismerőse révén megtudta,hol van próbajáték,,mondta menjek,persze felvettek.Valójában én akkor 22 évesen még nem akartam elmenni Pestről.Így kerültem Szombathelyre,ahol nem nagyon éreztem jól magam,most se igazán.Igaz már nem ott lakunk,hanem közeli kis helyen.Röviden,kitett otthonról,nem volt gondolkodás,merre hova menjek.Aztán megismertem a páromat és úgy gondoltam biztos azért kellett idejöjjek,hogy őt megismerjem.Csodálatos idők voltak a kamarazenekarral töltött évek,sok lemez sok koncert.Közben születtek a gyerekek.én meg csináltam együtt a kettőt.Aztán építkeztünk is,saját kezőleg,téglapakolás lemezfelvétel....A sok dolog közben volt még három terhességem amit elvetettem.A harmadik abortusz után megfogadtam,ha még jönne gyermekem,megtartom.És jött még három.Vagy visszajött.Nem tudom.Csak azért írtam le,mert szoktak viccel?dni,hogy biztos azért van hat,mert vártuk a fiút.Nagyon fontosnak érzem,a a halállal való kapcsolatot az életemben.Ott voltam Édesanyámmal 22 éve,mikor eltávozott.Ez is akkor egy több hónapig tartó folyamat volt,mire feldolgoztam.Aztán Apám,aki 84 évesen el?adásokat tartott,táncolt,kocogott,el kezdett leépülni a végén mi ápoltuk,elhoztuk hozzánk,mert már nem lehetett egyedül,mert a tudata nem volt meg és a mozgás se ment ,nagyon nehéz volt és akkor a férjem kezdett beteg lenni,kicsit fájt a gyomra,még egy hónapot dolgozott,befejezte a tanítást a szezont a zenekarban,aztán megtudtuk a diagnózist,onnan egy hét volt besárgult és rá két hétre elment.Csak feküdt és aludt.De ez már egy kész film volt. Azóta meg kellet tanulnom egyedül "röpülni".Sokminden volt,a gyászon kívül férjem után egy évvel Apám is elment,vele is ott voltam.volt balesetünk,más valaki nekünk jött,totál kár lett és volt két millió adósságom ,stb,stb.Minden megoldódott.Mikor a férjem halála után jöttünk haza az autóval volt egy kicsi felhő az égen .és egyszer csak lett benne egy egyenl? szárú kereszt.és tíz másodperc után egy szem formálódott.Ez egy olyan jel volt,ami mindenen átsegít.tudom biztos lenne még mit írni,de akkor az már regény lenne

jelenleg is még muzsikusként dolgozom a zenekarban,de gondolkodom más elfoglaltságon is.
szeretném az asztrozófiát jól csinálni és mellé még elvégezni olyan tanfolyamot amit jól tudnék csinálni.Érdekelnek a kristályok is.
Lelkileg hol fenn vagyok,hol lenn.sokszor érzem például mostanában,hogy még rengeteg munka lenne saját magamon.Szeretném jobban meghallani a belső hangot.
fáradtság levertség,ezek vannak időnként.Most a napokban kifejezetten


fejlesztenem kell az akaratomat,hogy amit eltervezek végig tudjam csinálni
az "öröklött" kritizálós hajlamomat a nullára hozni
hogy nem kell aggódni a gyerekek jövőjéért,mert ők maguktól is képesek elérni a vágyukat
elfogadni,hogy minden rendben van,és ami nem tetszik afelé másként forduljak,átalakítva a rossz érzést szeretetté.egy dolog tudni ezeket de azért remélem sikerülni fog meg is valósítani.


Bocsánat,ha hosszúra sikeredtem,de nagyon örülök mert ahogy írtam ezeket,átgondoltam sokmindent. Az írás se tartott rövid ideig:)
Isten áldjon Bennetek

 
 
életfilm | 2014-06-16 16:54    

vegyész (tanultam)
Nyomdai korrektor és számítógépes tördelőszerkesztés, (közel20 évig)
kereskedő 

és a legfontosabb: anya. :-)

asztrológia, reiki

nyomdaipari vállakozás, jelenleg kereskedelem


Állami gondozottként nőttem fel hátom nevelőszülőnél
Két házasság egy 19 évig tartó, és a jelenlegi mely öt éve tart, ezt megelőzően öt évig éltünk együtt.
első házasságból hátom gyerek 29, 28 éves fiúk és egy 22 éves lány.
Ami visszaköszön. jó néhányszor éreztem azt, hogy minden kicsúszik a talpam alól a talaj, megéreztem, hogy nincs olyan, hogy biztonság, illetve ne kívül keressem a biztonságot.


elindultam már nagyon fiatalon pl. a bengáli tíz 14 évesen, utána hinduizmussal foglakozó akkor hozzáférhető könvek.
hosszú lenne felsorolni mennyi önismereti könyv volt később Popper Péter, Müller Péter, Szepes Mária, Dethlefsen, Sri Chinmoy, Tepperwein, csak a meghatározóbbak. 
Önkeresésnek nevezem a gyerekeim "nevelésével" (inkább együtt élveztük az mindennapokat) tötlött időt is, rengeteget tanultam tőlük.
Azután tanultam asztrológiát, jött a reiki amivel azóta is foglalkozom, gyógynövények viszonylagosan új "szerelem". 

Volt egy pár összeomlás:
meghatározó, hogy állami gondozottként nőttem fel, három nevelőszülőnél az egyiktől elszöktem. két évig volt igazi családom, majd meghalt a nevelőpapám ez volt az első igazi összeomlás, maradtam a nevelőanámmal de onnantól kicsit én voltam a felnőtt (12 évesen) és ő lett akit félteni kellett.
Számomra a saját család mindig kiemelt fontosságú lett, akár úgy is, hogy feladtam magam, hogy megfeleljek (első házasságpm). Itt az összeomlás akkor történt amikor rájöttem én alibinek kellek a bi/homoszexuális férjemnek
A válás tulajdonképpen önmagamra találás volt. (nincs harag vele már)

Új alapokon indult párkapcsolatom, és vele közös vállakozásunk, ami most kibővült egy gyógynövénybolttal, és a legújabb, hogy tanítok is.


Jelenleg még üzemel az óraboltunk és mellette egy gyógynövénybolt amelynek a főfunkciója inkább az, hogy a reiki által segíthessek.
Szívesen beszélgetek a hozzám fordulókkal és alakul egy kis csapat is körülöttem.
Fizikai tüneteim amióta ezt felvállatam nincsenek, elmúlt a derékfájásom, a visszatérő léguti panaszaim. fizikailag fitt vagyok.
Lelkileg még el kell fogadnom, hogy emberek méltónak találnak arra, hogy meghallgassanak, olykor rámtör a bizonytalanság, hogy éppen én adok életvezetési tanácsot...

Dolgoznom kell még a pénzhez fűződő viszonyon, hogy ezen a téren is egyensúly legyen az életemben. Azt hiszem ez abból adódik, hogy néha nem hiszem el, hogy méltó vagyok rá. (ez most jött írás közben) 
Teljes függetlenséget szeretnék a jelenlegi rendszertől,(bankok, mindenféle hivatalos szerv) fizikai szinten is. 

 
 
életfilm | 2014-06-14 16:21    

Általános iskola után egészségügyi szakközépiskola.Dolgoztam az eügyben nővérként, fogyatékos gyerekeket gondoztam. Sok féle munkát végeztem, de az utóbbi 10 évben beleragadtam a banki hitelezésbe. Szüleim elváltak, a párkapcsolatomban 18 éve élem meg ugyanazokat a momntumokat, amiket a szüleim éltek(élnek) meg a mai napig. Mindig visszaköszönnek a sajnálom a férfit és megadom neki magam.

Elvégeztem néhány tanfolyamot. Reiki mester, belső gyógyító(pszi-sebészet), angyal tanfolyam, szellem kommunikáció.Kb. 1 éve Te mutatod az utat Shana a szívközpont honlapodon keresztül. Így jutottam el Csattos Ilonához és olvasom a könyvét. Igen olvasom mert minden alkalommal amikor ismét elolvasom változik a nézőponton. Mivel anyagi kereteim korlátozottak még, igy a könyveken keresztül és honlapokon keresztül, jutok el a saját felismeréseimhez.

A legnagyobb változás akkor történt , amikor 2008-ban egy péntek este lefeküdtem aludni és szombat reggel felébredtem úgy, hogy le voltam bénulva. Orvosilag semmit nem tudtak velem kezdeni, így maradt az őrjöngés a hiszti és az önsajnálat.Kb.3 hónapomba telt, míg rádöbbentem, hogy mit is művelek magammal.Amikor erre rádöbbentem, hogy nincs kit és mit okolnom a kialakult helyzetért, és rájöttem, hogy minek a következménye a bénulásom, elkezdtem nem azt nézni, hogy kinek mit lehet mondani és mit nem.

Jelenleg is a hitelezésben dolgozom, és a körülöttem élőkben és dolgozókban figyelem meg magamat és gyakorlom a szeretetet. Tüneteim: csúcskálok a jelen és múlt között néha-néha. Fizikai tünetem: nem igazán van, hacsak az nem, hogy április eleje óta elkezdtem sportolni, ami mindennapossá vált és ha valamilyen okból kifolyólag kimarad 1 nap, akkor másnap dupla mannyiséget csinálok.

A legerőssebb nyomás a párkapcsolatomban van. Amióta én változok azóta ő a gyerekünkre vetíti ki az érzelmeit. A gyerek pedig kőkeményen ellenáll. És ez számomra egy megoldandó kihívás. Szeretnék eljutni a magom-ba és végre azt csinálni ami az eredet-tervem. A pénzhez való viszonyom is változásra szorul.

 
 
életfilm | 2014-06-13 13:31    

Lovassy László Gimnázium, Veszprém
Élelmiszeripari Főiskola, Szeged
Kertészeti Egyetem, Budapest
Henkel-Ecolab Kft.
Anyuka 12 évig
Vállalkozás: tanácsadás, masszázs

Édesapám 9 éves koromban meghalt.
Házasság 28 éves koromban
Gyerekek 29, 31, 34 éves koromban

Az egészséges életmód már fiatal korom óta fontos volt számomra. 21 éves korom óta vegetariánus vagyok. Gyerekek születését kivéve. 2008 óta folyamatosan képzem magam.Éden Felnőttképző központban és a Medicenternél többféle tanfolyamot végeztem. Természetgyógyászat, önismereti kurzusok. masszázs. Jelenleg Bach virágterápiás tanácsadóként és gyógymasszőrként dolgozom.

párkapcsolati problémák
2011 óta agyagi problámák

Nehéz megmondani, hol állok. Megyek a saját utamon. Igyekszem megtalálni azt, ami tényleg az enyém. Nehéz, mert egyre gyakrabban tapasztalom, hogy régi minták szerint működök, ami igazán nem is az enyém. Párkapcsolat a leginkább problémás a jelenlegi helyzetemben.

Említettem már,hogy a párkapcsolat ami az anyai és apai minták kibogozása, felülírása
Hitemet veszítettem el, abban hogy képes vagyok pénzt keresni. Mindig visszabújok az anyaság mögé, pedig most már nagyok a gyerekek.

 
 
életfilm | 2014-06-07 16:59    

Iskoláim: Katolikus gimnázium, Óvónőképző Főiskola
Óvónőként dolgozok folyamatosan 15 éve.

Nem várt gyerekként jöttem a világra. Szüleim nagyon fiatalok voltak, kényszer házasság lett miatta(m).Apám alkoholista volt...mikor ivott agresszív volt.Egy öcsém van.10 éves voltam, mikor a szüleim elváltak. A gyerekkorom félelemben telt.Apukám meghalt.

19 évesen férjhez mentem (a férjem is 19 éves volt). 20 évesen született az első gyerekünk, 30 évesen a 4. 3 fiam és egy lányom van. 15 év házasság után szétköltöztünk, 6 évvel később elváltunk. Azóta egyedül nevelem a gyerekeimet. Most csak ketten élnek velem.Volt több kapcsolatom, amikből előbb-utóbb mindig én léptem ki. Nem tudtam magam elköteleződni senki mellett.


 


Szüleim ateisták voltak. Nagymamámtól hallottam Jézusról és gyerekként nagyon szerettem a történeteit. Magam iratkoztam be 10 évesen hittanra. A katolikus vallás az életem alapváza volt. Erre épült a házasságunk is. Miután ez az alap összeomlott bennem (ezzel együtt a házasságunk is) a keleti vallásokkal ismerkedtem. Ez jelentős változás volt,elindultam befelé, önmagamba. A világképem folyamatosan változott, leginkább könyvek által. (Pl.N.D.W.:Beszélgetések Istennel)2009-ben elvégeztem az Avatár tanfolyamot, ami egy nemzetközi önismereti tréning. Igazi nagy változást ez adott, mert saját tapasztalatokhoz juttatot önmagamról, működésemről, hiteimről, mintáimról...Nagy felismerés volt, hogy közöm van az életemhez:)Azóta folyamatosan haladok az egyre tudatosabb létezés útján...egyre jobban látom önmagam....úton vagyok :)


 


Nekem a legfontosabb életterületem a család, párkapcsolat. Leginkább ehhez kapcsolódnak negatív és pozitív megéléseim.
19 évesen házasságkötés,20 évesen az 1. gyerekem születése(és persze a többi is):)
2000-ben mikor szétköltöztünk, 2006-ban elváltunk.
2009-ben Avatár tanfolyam -új tudati minőséget hozott, új munkahely: alternatív óvoda-jó barátokat(lélektársakat) adott, rengeteg kihívást, nagyobb felelősségvállalást ...
Több párkapcsolat...mindig rendesen "bezavartak". Olyankor nagyon kibillenek az egyensúlyomból. Nehezen tudtam a családdal összeegyeztetni..
Leginkább olyan kapcsolatokba mentem bele, amiről már az elején láttam, hogy nem "az igazi"


 


Legfontosabb számomra a spirituális utam. Egyre jobban távolodok a fizikai világtól, egyre inkább nehezemre esik a létezés itt. Tudom, hogy ez nem jó irány. Az előző évben majdnem meghalltam. Kineziológusomnak köszönhetem, hogy élek. Ő zavart el nőgyógyászhoz (több, mint fél éve véreztem). Megműtöttek és azóta növekszik az életerőm és tudom, hogy dolgom van a világban. Nagyon intenzív belső változásokon megyek át. Sokat segítettek az írásaid, hogy jobban megértsem, lássam mi történik velem.
Kinezologiai oldás során derült ki, hogy anyukám pocakjában volt egy ikertestvérem. Az Ő halála erős bűntudatot okozott nekem: "nincs jogom élni" "örömtől való megfosztottság"....


 


Most a tudatosodás útján ott tartok, hogy a célom kapcsolódni önmagammal (forráslényemmel, Mag-ommmal). Megerősödni, támasztékok nélkül ...és megmaradni ebben a létállapotban.
Az elmúlt időszakban folyamatosan tűnnek el a mankók az életemből és bizony még nagyon gyenge lábakon állok, könnyen kibillenek (visszarántanak a dolgok)
Szeretnék teljes életet élni, azt az életet amiért ezt a létidőt választottam. Keresem a helyem ebben a világban.

 
 
1 db hozzászólás
életfilm | 2014-05-18 19:34    

Budapesten születtem. Mérleg vagyok, Szűz aszcendenssel.
Szüleim: Apa kiváló mérnökként nagyon magas pozíciókat töltött be, sok családi vagyonnal, amit mind államosítottak. Soha nem beszélt semmiről, csak tabuk léteztek. Anya az ő fényében fürdőzött. Mindketten zsidó családból származtak, sok meghurcolt, meggyilkolt családtaggal, elfojtásokkal, halálesettel, titkokkal. Szigorúak és maximalisták voltak, nem akartak gyereket, de mégis megszületett a nővérem, és aztán én is. Nem volt játék, szabadság, beszélgetés, csak korlátok. Szorongásban, bezártságban nőttünk föl. Nem tanultunk meg élni, élvezni az életet. A nővéremhez képest mindig bizonyítanom kellett, ő a „jógyerek”, én a "szegény gyengébbecske". Mindig erősen túlkompenzáltunk, hogy elfogadjanak és szeressenek. A nagyszüleim korán meghaltak, nem ismertem őket. Apa 16 éve agyvérzésben halt meg, nem tudtam tőle elbúcsúzni, mert külföldön voltam, két órát késtem. Anya aktivitással kompenzál, "felügyeli" az életemet, mindent konzervált Apa halála óta, mintha ott megállt volna az idő. 
Házasság, gyerek: Mindig nálam gyengébb képességű fiút választottam, mert fel akartam emelni minden áron. Férfi minőségként mindig szuper nőies külsővel. A férjem előtt két hosszú kapcsolatom volt, amelyekben én voltam az anya, és amikor a fiú "felnőtt", elhagyott. 2005. óta vagyok férjnél, szerelem volt első látásra. Soha nem volt pénze, az enyémet feléltük, elvesztettük. Mindent odaadtam, "elfogytam". Van egy 7 éves kisfiúnk, nagyon szeretjük egymást. Mindig féltem a gyerekvállalástól, és anyaként nem is érzem jól magam a bőrömben. Dühös vagyok a férjemre, ami igazságtalan, mert ő nem változott. Függ tőlem. Ha én gyenge vagyok, nem működik semmi.
Tanulmányok: Az általános iskolában koravénnek tituláltak: választékosan beszéltem, kitűnő tanuló voltam. Középiskolába az ELTE Trefort Ágoston Gyakorló Gimnáziumába jártam latin szakra, külön tanultam meg angolul, érettségi után fél évet Manchesterben tanultam, majd itthon az ELTE ÁITFK angol-történelem szakán végeztem. Elvégeztem a Külkereskedelmi Főiskola PR szakközgazdász szakát, majd a BME Gazdaságtudományi Karán MBA-re jártam.Munkahelyek: 8 évet töltöttem kommunikációs (PR) ügynökségnél, nagy multiknak PR stratégiákat, kampányokat terveztem és valósítottam meg, 3 évig a K&H Bank vállalati üzletágának kommunikációs osztályvezetője, 3 évig a Novartis Hungária kommunikációs menedzsere voltam. Fiam születése után 3 évig szabadúszó kommunikációs tanácsadó, majd 2 évig stratégiai tervező voltam egy reklámcégnél. Tavaly a Magyar Kézilabda Szövetség leányvállalatánál kommunikációs és marketingvezető voltam, nemzetközi díjat kaptunk a vb szervezéséért. 2013. december óta nem kapok állást, mindenhol "sok vagyok".
Vállalkozás: 7 évig teaház tulajdonos voltam a férjemmel közösen (Vörös Oroszlán Teaház, Café Shambala). Beletettem minden pénzemet, tudásomat, szeretetemet. Saját márkát hoztam létre, mindent én találtam ki, webáruházat, programokat.


 


22 évesen ismerkedtem meg Laár Andrással személyesen, jártam hozzá buddhista előadásra, tanításra, nagyon meghatározó élmény volt. Tudtam, hogy minden úgy van, ahogy mondja. Ez nem hit, ez meggyőződés. Foglalkoztam számmisztikával, Tarot-val, Feng Shuival, jobb agyféltekés rajzolással, sőt írással is. Voltak saját "furcsa" megtapasztalásaim, pl. megmondtam ismeretlenek nevét, leírtam a külsejüket, láttam szellemeket (holtakat), voltak/vannak megérzéseim - ezekkel halálra ijesztettem a környezetemet, és én magam sem tudtam mit kezdeni velük, úgyhogy tudatosan nem "erőltettem" ezt az irányt. Jártam a magyarországi sztúpánál, és egy zarándoklaton Jeruzsálemben is. Olvastam Szepes Máriától, nagyon sajnálom, hogy hozzá nem jutottam el és nem ismerhettem személyesen, de a Vörös Oroszlán Teaház, amit vezettem, mindig az ő szellemiségét hordozta - legalábbis ezt szerettem volna. Olvastam többek között Szepes Máriát, James Redfield-től az egész sorozatot. Jártam autogén tréningre, voltak érdekes megéléseim. Tanultam Reikit és Prana Nadit is. Voltam Vallyon Imre előadásain, tudom, hogy a világ változásban van, sőt mindennap érzem is. Elvégeztem Eric Pearl Reconnective Healing I-II-III. szemináriumát 2010-ben Salzburgban. Előtte, amikor az újrakapcsolásom volt, nagyon élénk élményeim voltak, látomások, illatok, hangok, előző életek alakjai, kísérők, segítők. Ezek az alakok néha mostanában is megjelennek, ha rájuk gondolok és kérem, hogy segítsenek. Van egy vezetőjük, aki nagyon erősen él bennem, az alakja, az arca. Egyik fajta "gyógyítást" sem gyakorlom, nem is mentem tovább a tanulásban, mert belső kétségek gyötörnek az egyes "technikák" gyorstalpalós tanítóinak hitelessége miatt. Néha elmentem asztrológushoz, mert válaszokat akartam kapni. 2014. januárjában felolvasták az indiai pálmalevelemet, ami megerősített sok érzésemben, megérzésemben. Shanával évek óta ismerjük egymást, hónapokig leveleztünk, a személyes megismerkedésre és közös munkára 2014. áprilisában jött el az idő.


 


Munkahely többszöri elvesztése és sikertelen állásinterjúk tömkelege ("Te ide túl sok vagy, majd máshol megtalálod a helyed"), vállalkozás elvesztése (mintha engem daraboltak volna föl és vittek volna el a vendégek a Teaházból), vagyon elvesztése (teljes eladósodás, semmi nem az enyém valójában, csak papíron), cashflow nincs (maradék vagyon ingatlanban van megmeredve, bevételem szinte nulla), párkapcsolat megrendülése (bizalomhiány), egészségem megrendülése (szó szerint lepadlóztam), fiammal saját gyermekkori fájdalmaim újraélése (egyensúlyozás közte és a férjem között). A baráti kapcsolataimat alig tartom, a korábbi fontos barátaim évek óta külföldön élnek. Néhányan, akik valóban ismernek, és látnak engem, szeretnek. Anyámmal változó, nővéremmel megromlott a kapcsolatom.


 


Tizenéves korom óta pánikbeteg és szorongó voltam, voltak jó időszakaim is pl. amikor a karrierem felívelt és amikor megismerkedtem a férjemmel. Időről időre azonban visszatértek a tünetek, pl. a diplomázáskor, és amikor a gyerek születése után nem tudtam visszamenni dolgozni, majd amikor a vállalkozás is összeomlott, ilyenkor szedtem nyugtatókat sajnos. Elfogytam, legyengültem, alig mozgok, az elmúlt két évben sokat feküdtem, szédültem, már kevésbé. A szédülés és a szorongás "stresszhelyzetben" rosszabb. A stressz érzete szinte a legkisebb dolgokra is kiterjedhet. Nagyon szomorú vagyok, tele vagyok lelki fájdalommal. Gyakran sírtam, csak néhány ételt eszem. Nem így képzeltem el, hogy az életem "csúcsán" a mélységeket fogom megjárni. Elszigeteltnek, kiábrándultnak érzem magam és öregnek. Dühös vagyok. Nem tudom magamat és a családomat rendesen ellátni. Állandó szorongásban élek, nagy gátat érzek magamban, valószínűleg a gondolataim betegítenek meg (elvileg és orvosilag teljesen egészséges vagyok), rossz megoldási sémákat követek, de nem látom még tisztán, hogyan kellene másképpen élnem. A kontroll elvesztése zavar a legjobban és az, hogy úgy érzem, kihagytam a lehetőségeimet, elvesztegettem az életemet (de lehet, hogy ez is csak egy a rossz gondolataim közül). Nem az történt, hogy kiteljesedtem volna, hanem összezsugorodtam. Vagy túl nagy vagyok ahhoz, hogy bele legyek préselve a testembe, az életembe. Közben pedig nagyon fegyelmezett vagyok, mert még így is nagyon jól dolgoztam. Sokan mondják (akik "látnak"), hogy nagyon erős vagyok és vigyáznak rám föntről.


 


Az elakadásaimon dolgozom:
- a családi karma, a flow elakadása, tabuk, kirekesztettség.
- női szerepek elutasítása. A férfiakat én tartottam el. Nem bírom tovább tartani a családot.
- közel 20 év sikeres karrier után az elmúlt 6 évben nem tudok "rendesen" visszamenni a szakmámba, megalázónak és méltatlannak érzem a helyzetet. Elengedni úgy, hogy még nem látom az újat. 
- úgy tűnt, hogy jó a vállalkozás (Teaház), amit csinálok, de anyagilag mégsem működött, elvesztettem a vagyont.
- spirituális fejlődésben merre, hogyan, kivel... amióta az eszemet tudom, emlékszem, hogy a világot másképpen láttam, mint ahogy "tanították". Tudni szeretném végre, hogy jó úton járhatok, szorongás nélkül, és hogy nem én vagyok a kívülálló.
Egyébként van humorom (szerencsére az megmaradt), régen sokat utaztam, teniszeztem, jól rajzoltam, írtam, népszerű voltam. Szeretném újra megtalálni magamat, a valódi utamat, újra jól érezni magamat, visszanyerni az erőmet, segíteni magamon és majd ha lehet, másokon.

 
 
életfilm | 2014-05-07 13:56    
Shana

Akik ismernek, tudják, hogy 2006-ban ébredtem fel, amikor is megtapasztaltam, hogy minden, amit magam körül látok én vetítem, és ki-be járkáltam ebből a vetítésből.
Majd 6 év tudatos munkája volt lebontani azt, akinek hittem, gondoltam magam, és beintegrálni egyre inkább a helyére azt, aki valójában vagyok, az összes képességemmel, készségemmel, emlékezve magamra egészen csillagtudatossági szintig. Ezzel a bontással valójában abba a tudatosságba emelkedtem vissza, amit annak idején megtapasztaltam, hogy én akkor is vagyok, amikor nem ez van, amit fizikai világnak érzékelünk.
Ennek a gondolati és érzelmi struktúrából álló illúziókép bontásnak a legmélyére 2012 szeptemberében értem el ön-mag-amon belül, ahol az eredet magommal találkoztam, amiért egyáltalán én, mint lélekszikra teremtve lettem valaha, kozmikusan.
Ez után tudhattam meg már kívülről is, mint visszaigazolást, hogy valójában minden, amit eddig tettem, amit megéltem, ami intuitíven belső erőként hajtott és dolgozott bennem, - és ehhez az összes kapcsolatomban, kapcsolódásomban- pont azt tettem, amiért én valójában vagyok, hogy ebből előhívhassam azt, amiért teremtve lettem.
Így tudhattam meg kik az én kozmikus szüleim, mi az eredet nevem, és mire is hívtak a létbe, mint lelket egyáltalán. Teljesen a helyemre kerültem az Isteni Rendben, és azt teszem, amiért vagyok, amiért egyáltalán engem valóban megálmodtak.
Az évek alatt valójában a jelen életem személyisége, akit Pásztor Juditnak hívtak, teljesen el is tűnt, lebontódott és egyre több Isteni lélekrészem áramlott be, egészen 2012.10.10-ig, amikor is egy igen erőteljes fizikai szintig ható transzformáció folytán teljesen beáramlott a testembe, sejtszintig az én Isteniségem. Ez egy nagyon erős átalakítása volt a fizikai formának, ami többek között kísérlet is egyben, hogyan bírja el a test ezeket a hatalmas energiákat, amiket Ti még jelen pillanatban kívülről érzékeltek magatokon. Ezt a folyamatot nevezhetjük úgy, hogy Mennyet a Földre hozni valósan, amikor is tényleg megszületnek és beáramlanak belénk valósan, a formát teljesen átalakítva az Isteni részeink. Ez több éven át zajló tudatos folyamat volt a visszakapcsolásom után, végig figyelembe véve azt, hogy ez alapján hogyan tudjuk majd tudatosan segíteni embertársainkat ebben az átalakulási, a fizikai testtel együtt végbemenő felemelkedési folyamatban.


Bővebben rólam itt olvashattok:


Shana blog


 EREDETNEVED: SHANA
A NÉV JELENTÉSE: MÁGIKUS TŰZFÉNY
KOZMIKUS SZÜLŐK: MERLIN és MYRIEL
EREDETED (birodalma): ANGYALOK FREKVENCIÁJA

Színsugarad rezgése: Arany
Ez a következőt képviseli : Gyengédség, szelídség

Színrezgésed: 3219
Ebből adódik személyes számod: 6
Ez a következőt képviseli : Földelést biztosítani

Életmondatod így hangzik: Az Arany Angyal minden inkarnációdban elkísér, nem vagy egyedül, használd ki ezt az erőt és vezesd az embereket a felébredésbe. 
 
1 db hozzászólás